icon

Prečo sú končeky vlasov stále rozštiepené?

18. máj 2025

Dobrý deň kamarátka je barberka tak som ju poprosila či mi neodstrihne konce vlasov so strojčekom nožnice nemala po ruke ale aj po odtstrihnuti strojčekom mám stale rozžtiepene konce čim to moze byt?

klarissa25
18. máj 2025

Asi treba zostrihat trochu viac ako konceky

stellarstar
18. máj 2025

Strojčekom?

autor
18. máj 2025
@stellarstar

Strojčekom?

@stellarstar áno nevyznám sa v tom tak som prijala čo navrhla

strawberry0797
18. máj 2025

Konceky je dobre zastrihavat pravidelne (2-4x do roka). Vlasy rastu priemerne tempom 1cm za mesiac. Po kazdom umyti pouzit olejcek na konceky na ich ochranu a hydrataciu (ja mam napr Baleu z dm) a ochranu proti teplu, ak si fenujes vlasy. Ak si farbis vlasy doma, tak nefarbit doma. Len u kadernicky a max 2x do roka. Odkedy to takto robim, sa mi vlasy uz roky nestiepia.

ika02
18. máj 2025
@strawberry0797

Konceky je dobre zastrihavat pravidelne (2-4x do roka). Vlasy rastu priemerne tempom 1cm za mesiac. Po kazdom umyti pouzit olejcek na konceky na ich ochranu a hydrataciu (ja mam napr Baleu z dm) a ochranu proti teplu, ak si fenujes vlasy. Ak si farbis vlasy doma, tak nefarbit doma. Len u kadernicky a max 2x do roka. Odkedy to takto robim, sa mi vlasy uz roky nestiepia.

@strawberry0797 Ahoj, farbiť vlasy max. 2-krát do roka? Myslíš, že sa mi podarí presvedčiť tie moje, aby neboli sivé už 2 týždne po zafarbení? Prezradiš zaklínadlo?