Prečo vlasy po balayage zmenili farbu na zelenú?
Ahojte chcem sa len opýtať jednu vec. V júli som bola naposledy na balayage. Nemala som potrebu ísť znova nakoľko to vyzeralo super ako to odrastalo. Chcela som trocha zmeny tak som si kúpila v dm šampón v sáčku čo vydrží 4-8 umytí. Dodržala som postup. Vrch vlasov mam pekne hnedý aký pôvodne mal byť šampón no v miestach kde začína balayage to chytilo na zeleno. Smerom ku končekom je stále zelensia. Len ma zaujíma prečo sa tak stalo. Odtieň bol hnedý postup a čas dodržaný. Nič extra som na tých vlasoch nemala len staré balayage a olejcek na koncekoch ale ta zelena je sfarbena aj na miestach kde olej nedávam takže tým to asi nebude. Ďakujem za vysvetlenie
V odfarbenom vlase nie je pigment. Zosvetlovanie aj stmavovanie by malo ísť postupne a nie prudko o veľa odtieňov. Nafarbis ešte 3x a bude to o niečo lepšie.
To sa stáva celkom často, keď dáš studený/popolavý oddtieň hnedej na odfarbený vlas... modrý pigment s blonďatým vlasom bez pigmentu spraví zelenú...

asiže preto že si to mala odfarbené. je jasné že neodfarbený vlas sa správa inak ako odfarbený…