Pred šiestimi rokmi som vyzerala strašne
@anonym_autor ...podprsenka pomaly pod bradou :D
Len aby to nebola nejaká kybersikana, že tu dala fotku spolužiačky a teraz čaká na šťavnaté hejty.
suhlasim ..hrozna ..ale tak aspon sa vies na seba pozriet a ponaucit snad ...btw adela banasova sice vyzera hrozne,ale inak hrozne ako ty ..ste jak dve hrozna
To je tá ktorá tu dlhší čas pridava svoje fotky raz blondka s milahnicami až do neba potom tmavá atd.. nejaká porucha
Zas ty? Tvoja 63 tema. Navstiv psychiatra. Nie je to v poriadku.
...no a už to bude len horšie,zmier sa s tým 🤣🤣
A fakt si myslíte že tieto fotky pridáva osoba ktorá je na fotkách? 🤷♀️
Este pred otvorenim som presne vedela kto tuto diskusiu zalozil.
toto je jedno velke trapenie..
To je tá ktorá tu dlhší čas pridava svoje fotky raz blondka s milahnicami až do neba potom tmavá atd.. nejaká porucha
@anonym_05effc Koľko sem už dala fotiek?
Ako nájdem ostatné jej témy?
Podľa mňa úplne normálna baba
sudiac podla toho tupeho pohladu vyzeras hrozne aj teraz, tomu kozmetika ani plastika nepomoze
Nie, nevyzerala si hrozne.Na Adelu sa vôbec nepodobáš.Nepáči sa mi to tvoje "hodnotenie" iných ľudí.
Baba na fotke je neporovnatelne krajsia ako Adela, pekné, jemné crty, husté vlasy, samozrejme aj krajsi nos. Ako ta vôbec napadlo prirovnat ju k Adele? Ak si to ty sama, neboj sa, vyzeras v pohode.
@anonym_autor zase? 🤦🏼♀️
Baba na fotke je neporovnatelne krajsia ako Adela, pekné, jemné crty, husté vlasy, samozrejme aj krajsi nos. Ako ta vôbec napadlo prirovnat ju k Adele? Ak si to ty sama, neboj sa, vyzeras v pohode.
@anonym_0deab9 Husté vlasy?Veď sama píše, že tam má príčesky😂🤦♀️

Veď sa ukáž aká si teda teraz krásavica .🤦