icon

Predlžovanie tape in vlasov

20. jún 2025

Ahojte, tie čo to máte/mali ste, viete mi prosím poradiť, či je to dobré? Pohodlné? Neničí to vlasy?

cicamica789
12. júl 2025

Ahoj, musis si vybrat profi salon. Ja som obisla kopec salonov a teda rychlokvasne kadernicky, spravia kurz a predlzuju, ziadna individualizacia, vietnamske vlasy predavaju ako europske, je to velky biznis teraz. Prestrelene ceny. Ja som v BA chodila rok do salonu Zeraya na tape in, mam jemne vlasy, napriek tomu mi v pohode dali 3 sady, vytrhalo mi to vlasy, predrazene, zakazdym ina paska, raz drzala, inokedy nie, vlasy na prepojovani nenatonovali, vlasy mi absolutne nenarastli, stale len farbili melir a potom sa mi aj tak lamali dokola. Po roku som to dala dole, v inom kadernictve, kde pozerali ze ake su pasky hrube, kolko je tam vela lepidla, nahovarala ma na ich tape in, ale sluzbu odstranenia povodnych nezvladla, zostali mi zvysky lepidla vo vlasoch, ktore mi davala dole zase dalsia kadernicka..
Idem na metodu mikro a nanokapsule, ale tiez si dajte pozor ku komu idete. Kazdy vam da rovnaky pocet pramenov, rovnaku gramaz, na rovnake miesta bez ohladu na vase vlasy. Pozrite si kadernictva, kde vidite aj ako vyzeraju spoje, ako to robia, nie len fotky pred a nasledna hriva po. Ine metody som neskusala ale viem, ze pasky a lepidlo uz nie. Mam jemne blond vlasy.