Premýšľate nad zmenou účesu na krátke vlasy?
Ahojte zlatíčka, napadlo mi že si ostriham vlasy na krátko ako mala Demi vo filme duch. Nebudeme sa baviť o tom že som úplne iný typ ako ona, nechcem si pokaziť nadšenie. Vlasy mám jemne a keďže som ich pričasto poslednou dobou umývala tak sa mi už na vlasoch po unyti robia uzliky, naozaj sa ťažko cesu ale zase nechcem na ne dávať kondicionér lebo potom nemajú objem žiadny. A teraz som videla Demi a tak sa mi to páči.
Avšak môj priateľ miluje moje vlasy cešať, rád ich chytá, je na nej veľmi zaťažený lebo moje vlasy sú rovné a jeho sú kučeravé a celá jeho rodina má kučeravé a nepáči sa mu to. Čo by to mohlo s nami urobiť keby som došla s takýmito krátkymi vlasmi, podľa vásho úsudku?
Povedz mu to dopredu a nechaj si poradiť od kaderníčky, jemné vlasy sa nehodia do každého účesu.
Ja si myslim, ze kratke vlasy sa musia fest hodit ich nositelke, inak to nevyzera dobre, prida to na veku a ked este strih nezodpoveda kvalite vlasov, no nie dobre riesenie. Este aj priatel ma rad tvoje vlasy. Ja by som to skratila, ked uz nie su v dobrej kondicii, ale urcite nie na Demi z Ducha. Porad sa s kadernickou.
Ja by som šla skôr do nejakej jemnej trvalej a dobrého polodlhého strihu. Nemyslím samozrejme na pudlíka. 😁
To záleží na tom, akú máš tvár, pretože nie každý strih je vhodný pre všetky typy tváre a hlavy. 😀 Daj sem selfie a zhodnotíme.
Veď to, že máloktorým ženám sa hodia krátke účesy, na to musíš mať aj črty a ďalej, s krátkymi vlasmi je oveľa viac roboty ako a dlhými, kým ich nastylujes ako potrebujes aby to netrcalo kade tak a dlhé vlasy len preceses a je alebo dáš do copu. Neviem prečo nepoužívas napríklad spreje na rozcesanie a tiež mi je divné že kondicionér ti splasuje účes nedávas si ho na korienky že? Myslím, že teraz je na trhu také množstvo všelijakých prípravkov na vlasy že si môžeš vyberať aby si mala aj objem a aby sa ti aj ľahšie rozcesavali
ty sa pýtaš na váš vzťah - ale to my neposúdime ...
môjmu sa páčia viac dlhé vlasy, ale bol s tým v pohode keď som mala krátke (áno, také krátke ako chceš teraz ty) - takže ťažko radiť ako bude reagovať ten tvoj ...
A co keby si sa mu s tvojim zamerom zdoverila? Prinajhorsom ti bude iskat 5 cm vlasy no🤷♀️
Jemné vlasy + krátky strih = bez produktov a každodennej dlhšej úpravy Zmocňuje kura!
A dlhe vlasy bez kondicionéry? No go aspom pre mna. Zničené nemáš z umývania ale koli chýbajúceho kondicionéry. Skus bezfarebnu henu alebo tu trvalu ale u dobrej ka
denníky. Jemne vlasy sú riadna výzva. Stretla som jednu ženu, krátky strih, pekná tvar. Spolu kombi, byt chlapom isto sa zamiluje 😁. Pozri Nightwish - White my lips are stil Red. Pozri na youtube ten videoklip a tu zenu s krátkymi vlasmi. To je krásna žena, ktorej to sekne.
Napriek tomu si taky strih nedam, nie som typ ako ona. A viem ze by mi nepristal.
Po ďalšie, dlhe vlasy ucesies a vybavene. Krátke treba upravovať dlhsie
Prepáčte, ak smiem k tomu niečo, moja mala ostrihané ale vôbec sa jej to nehodilo, dlhe vlasy má to pekné, aj jej ich farbím aj češem ak treba. Veď VY dievčence ste krajšie keˇd máte dlhe vlasy, pre nám chlapom sa to veľmi páči ste s nimi také sexi a úžasné.
Asi ho vystrie a určite nechce mať doma chlapca, osobne nepoznám ženu ktorej sa hodia krátke vlasy, keď ich už silou mocou chces oznam mu to dopredu, aby si neplakala za chlapom aj vlasmi naraz
S krátkymi vlasmi je viac problémov ako s dlhými, treba ich stále strihať a stylovať. S jemnými vlasmi by som do krátkeho ucesu a la Demi nešla. Jedine mikádo a tupý strih.
Na krátke vlasy treba krásnu tvár a pekný tvar hlavy a šije. Vtedy ten strih a aj tvár vynikne najlepšie. Demi Moore, Sinead OConnor alebo Winona Ryder na to proste majú tvár aj tvar lebky.
Súhlasím s názormi vyššie. Ak nemá žena veľmi peknú tvár, tak bude s krátkymi vlasmi pôsobiť ako mužatka. 🫥
@biba_18
tak to máš pekne, tebe to pristane a aj dobre vlasy. Prehrabat a ist je super 😀 Nas mama na zs davala strihať na hríbik, vyzerala som ako debil! V Devíne som si postavila hlavu a nechala dorast. Ta fáza kým dorastie bola otras.
Od vtedy som len raz chcela od kadernícky ostrihať tak na páža a odmietla. Ze ona zo mňa Vášariovú isto robit nebude 😂. Takze mam uz roky dlhe vlasy, trauma z detstva 😁.

Neviem co to urobi, mna skor zarazilo pri “priateľ miluje moje vlasy cesať" ale ano, viem, co mne pride divne inemu je asi normalne 😃
Kazdopadne ak mas jemne a problematicke vlasy, velky pozor na vyber strihu. Niektore strihy vedia takyto look este zhorsit.