Premýšľate nad zmenou účesu na krátke vlasy?
Ahojte zlatíčka, napadlo mi že si ostriham vlasy na krátko ako mala Demi vo filme duch. Nebudeme sa baviť o tom že som úplne iný typ ako ona, nechcem si pokaziť nadšenie. Vlasy mám jemne a keďže som ich pričasto poslednou dobou umývala tak sa mi už na vlasoch po unyti robia uzliky, naozaj sa ťažko cesu ale zase nechcem na ne dávať kondicionér lebo potom nemajú objem žiadny. A teraz som videla Demi a tak sa mi to páči.
Avšak môj priateľ miluje moje vlasy cešať, rád ich chytá, je na nej veľmi zaťažený lebo moje vlasy sú rovné a jeho sú kučeravé a celá jeho rodina má kučeravé a nepáči sa mu to. Čo by to mohlo s nami urobiť keby som došla s takýmito krátkymi vlasmi, podľa vásho úsudku?
Porozprávala by som sa s ním o tom. Určite nie šokovou terapiou...že ....nový účes.. . Aj keď vzťah by nemal byť o vlasoch...ale ovplyvniť to môže.
Dlhé vlasy ostrihať je radikálna zmena, dorastenie vlasov trvá roky.
Podobne som išla ja z dlhých vlasov na takéto krátke....ale ja mám hrubé a husté vlasy. Kaderníčka po ostrihani skonštatovala ...ide vám to, máte peknú tváričku...ale ja som sa vtedy podobala na Demi. Ak máš peknú tvár, vlasy môžu byť aj krátke. Ak sú vlasy dominantou teba, tak radšej nie.
Ťažko povedať. Ale tiež je ťažko povedať, či sa Ti hodia. Nie každej sa hodia krátke, dlhé,.. záleží aj od typu tváre,.. Ja som tiež vymýšľala a teraz ľutujem. Mala som dlhé vlasy a dala som preč polovicu z nich.
@colsami ja mám tiež vlasy dlhé po pás a priateľ ich má rád , češe mi ich niekedy atď. Nič zvláštne nieje.
V roku 2018 som si dala ostrihat dlhe vlasy do pol chrbta. Dala som si pixie strih s vyholenim krkom (manžel ma v tom podporil, vraj zmena). Mam odjakziva rovné, tenke vlasy, poctom je tych vlasov dosť ale objemovo 0%. Úprava tých krátkych vlasov mi trvala oveľa dlhšie ako dlhých, vôbec som sa v tom necitila dobre a podla mna sa mi to ani nehodilo. Uz je to 8r,vlasy mam odvtedy nefarbene a opäť dlhe a z krátkych som na veeeeela rokov vyliecena.

Hm. Priatel je vo vzťahu s tvojimi vlasmi alebo s tebou? Ak je s tebou preto že vyzeráš inak ako jeho rodina uvažujem aké sú tam vzťahy. A co to urobí keď je takýto fetisista cez vlasy s vašim vzťahom keď budete mať kučeravé dieťa a jemu sa to nepáči. A do účesu ktory sa mi nehodí by som nešla. A tak mi napadlo. Vieš čo? Skús to. Aspoň zistíš koho má tvoj priateľ rád vlasy či teba. Lebo mne príde že si skôr nie ista tvojim vzťahom než tým ako budeš vyzerať. A chces žiť s niekým kto je s tebou pre niečo, pre to aké máš vlasy, ako vyzeráš a nie preto že si to ty? Lebo vlasy a vyzor to nie si ty ako človek len jedna čas toho. A môže sa to radikálne meniť. Vzťah založený na výzore mi príde dosť slabý a uvažovať bude ma mať rád aj keď zmením účes? Trošku mi to nepasuje