Príplatok u kaderníčky za husté vlasy
bola som na farbení a až pri platení mi kaderníčka povedala, že je tam ešte príplatok za husté vlasy, lebo minula viac farby.O takejto cene navyše sme sa vopred nebavili, preto ma to trochu zaskočilo...máte cenu pri hustých vlasoch vyššiu už vopred, alebo vám ju tiež dopočítajú až podľa spotreby farby?ja som sa s tym stretla prvý krát
Ja mám za dlhé a husté vlasy už vopred vyššiu cenu. Platím 130 eur / farbenie, umytie, strihanie, fúkanie /.
Ohradila si sa? Podľa mňa ťa mala na to upozorniť pred/počas farbenia, že bude požadovať nejaký príplatok. Kažopádne, riešila by som to na mieste počas platby.
Ohradila si sa? Podľa mňa ťa mala na to upozorniť pred/počas farbenia, že bude požadovať nejaký príplatok. Kažopádne, riešila by som to na mieste počas platby.
@janinque neohradila - zaskocilo ma to. ale píšu baby, že je to bežne, tak som si asi mala lepšie pozrieť cenník
To akoze nema nikde zverejneny cennik ani na pulte s kasou? Moja ziadne priplatky za hustotu vlasov neberie ale cena sa odvija od dlzky vlasov. Ale ak ti normalne dala blocek kde je uvedeny aj ten priplatok tak to by malo byt v poriadku, horsie by bolo keby si jej zaplatila len na ruku,
@anonym_bdb7e9 a to je aký rozdiel v tom, či to platí na ruku, alebo je suma na bločku? V prvom rade ju musí upozorniť, že pri hustých vlasoch je cena iná. Daňové úniky s týmto nemajú nič spoločné...
@anonym_autor ja mám dlhé husté a chodím na melir. Vždy platím viac, no v cenníku má všetko zapísané aj s poznámkou že za dlhé a husté môže byť ešte príplatok podľa spotrebovaného materiálu.
A podla coho sa určuje, ze toto su huste vlasy a toto este nie..?
Niektorí kaderník ma cenu podla gramaze materialu,ktorý spotrebuje, iny ma pevnu sumu za kratke,polodlhe a dlhe vlasy a dalsi moze mat pevnu sumu ale ak musí dorabať farbu tak si to započíta.
@anonym_bdb7e9 a to je aký rozdiel v tom, či to platí na ruku, alebo je suma na bločku? V prvom rade ju musí upozorniť, že pri hustých vlasoch je cena iná. Daňové úniky s týmto nemajú nič spoločné...
@martinka13 nemusí ju upozorniť. Ak to má v cenníku, tak treba si ho prečítať. Veď nie je v materskej škôlke kde sa nevie ešte čítať
@janinque neohradila - zaskocilo ma to. ale píšu baby, že je to bežne, tak som si asi mala lepšie pozrieť cenník
@anonym_autor no bežné to teda nie je....cenník je cenník a ak to nemá vyslovene uvedené v cenníku tak ťa ogabala.....v každom prípade ak by mi kaderníčka povedala že platím príplatok za husté vlasy, tak viac tam nejdem....veď ak chcela mala ich najskôr ostrihať a zriediť strih a farbiť potom....

To akoze nema nikde zverejneny cennik ani na pulte s kasou? Moja ziadne priplatky za hustotu vlasov neberie ale cena sa odvija od dlzky vlasov. Ale ak ti normalne dala blocek kde je uvedeny aj ten priplatok tak to by malo byt v poriadku, horsie by bolo keby si jej zaplatila len na ruku,