Prírodná kozmetika, ktorá obnoví vlasy a pokožku hlavy
Žienky prosím poraďte prírodnú kozmetiku na vlasy, ktorá mi ich dá dokopy. Používala som Andreine, ale už ju nemôžem používať, z drogérie a z lekárne mi proste nesedia a ani klasické žihľavové atď. Mám vlnité vlasy, špinavý blond, nefarbené, mám lupiny, vypadávajú mi a mám aj chrasty po hlave a extrémne suché. Ďakujem.
@katkas77 aha tak potom asi každé vlasy sú iné. Ja mám hrubé husté vlasy a mne to vlasy zmäkčuje a sú lesklé. Tmavší odtieň mi nevadí.
Ja už Adreine používam dlhodobo, rada to striedam s inými značkami. Každé vlasy a vlasová pokožka má rada niečo iné. Podľa mna ked dlhšie kozmetika vyhovuje a potom zrazu niečo nie je v poriadku, nemusí to byť kozmetikou. Na stav vlasov a vlasovej pokožky alebo tela a tváre majú obrovský vplyv napríklad aj hormóny, nedostatok vitamínov, zmena pracieho prášku či tvrdá voda. U mňa veľa pomohol filter do sprchy ;) jednorázova investicia namiesto nekoncneho skusanie novych samponov.

@hravemaciatko86 ahoj, hennu som skúšala a skôr mi to vlasy vysušovalo… používala som ju pravidelne a skúsila som aj viac druhov či značiek ale proste mi to nesadlo a to nehovorím o tom že aj z bezfarebnej henny mi stmavli vlasy