Prírodné šampóny pre mastné vlasy
Prosím poraďte mi prírodný samponik na mastné vlasky
S mastnymi vlasmi sa treba iba zmieriť. Ja som skusala VSETKO. Prírodné, lacné, drahé, profesionálne, tuhé, mydlit dva krát, nepoužívať masku ani kondocioner, vlasové vody som skúšala všetkého druhu, nechytať vlasy, akoze nepomaha nič. Proste to tak je a uz som sa s tym zmierila. Este sa chystam exfoliačné vody na vlasovu pokožku. To VRAJ pomaha. Ale uz dopredu sa smejem
Samponik? Vlasky? Co mas 5 rokov? Tebe to pride normalne, takto rozpravat?
Pre mna uplne najlepsi Bevola naturals zeleny, na mastne vlasy z Kauflandu za 2 eura.
Ahoj, pre mastné vlasy neviem či je tento šampón úplne vhodný, ale ja používam URTEKRAM napríklad https://www.mojalekaren.sk/urtekram-bio-sampon-...
Mne skôr zabralo to, že som začala používať tento šampón, pri umývaní som si poriadne rozmasírovala vlasovú pokožku. Postupne som si vlasy umývala menej často. Teraz mi vydržia umyté aj týždeň. Ale zmenili sa mi i hormóny, vek a teda chcelo to čas.
Čítala som, že bežné šampóny zaťažujú vlasy. Tento šampón nie je úplne top prírodný, ale vlasy mi nezaťažuje. Záťaž na vlasy sa z iných šampónov nevymyje hneď. Sú to mesiace - niektoré ženy si dokonca vlasy ostrihali, aby túto záťaž z nich dostali. Vlasy umyjem, dávam si ich kondicionér, nechám samé vyschnúť.
Používa ho aj syn, začala mu puberta a teda už sa mu začali mastiť vlasy viac, doteraz si vystačil 1x do týždňa, teraz 2x si umýva.
Chcem tým povedať, že nie je to len prírodným šampónom a hneď bude po umytí dobre. Chce to čas a trpezlivosť.
Samponik? Vlasky? Co mas 5 rokov? Tebe to pride normalne, takto rozpravat?
@anonym_ef9aa1 😁 Keď Vás vie toto nahnevať ,tak musíte byt veľmi labilny človek ,píšem ako chcem a rozprávam ako chcem 🙂Prajem Vám krásny dník 🍀
S mastnymi vlasmi sa treba iba zmieriť. Ja som skusala VSETKO. Prírodné, lacné, drahé, profesionálne, tuhé, mydlit dva krát, nepoužívať masku ani kondocioner, vlasové vody som skúšala všetkého druhu, nechytať vlasy, akoze nepomaha nič. Proste to tak je a uz som sa s tym zmierila. Este sa chystam exfoliačné vody na vlasovu pokožku. To VRAJ pomaha. Ale uz dopredu sa smejem
@luciaruz mne na mastné vlasy pomohlo z dlhodobého hľadiska umývať si vlasy studenou vodou a vyfénovať studeným vzduchom. Teraz vydržia aj 4-6 dni v pohode, čo predtým max deň po umytí. Žiadny šampón ma nespasil aj keď bioderma na mastné vlasy bol jeden z top pokiaľ som ho striedala s rozmarínovým 🙂
@anonym_ef9aa1 😁 Keď Vás vie toto nahnevať ,tak musíte byt veľmi labilny človek ,píšem ako chcem a rozprávam ako chcem 🙂Prajem Vám krásny dník 🍀
@patricia1508 Malo byt "cloviecik" a "krasnucky"
@patricia1508 Malo byt "cloviecik" a "krasnucky"
@anonym_ef9aa1 naozaj Vás nahnevajú maličkosti ,ja sa tu nejdem s Vami dohadovať ako človek písať ma a nemá.Napisala som to ako som chcela ,nemali ste vôbec nato reagovať,musíte mať veľmi nudný život,keď riešite takéto veci.Prajem Vám všetko dobre 🍀
@anonym_ef9aa1 naozaj Vás nahnevajú maličkosti ,ja sa tu nejdem s Vami dohadovať ako človek písať ma a nemá.Napisala som to ako som chcela ,nemali ste vôbec nato reagovať,musíte mať veľmi nudný život,keď riešite takéto veci.Prajem Vám všetko dobre 🍀
@patricia1508 podľa mňa milo napísané 🙂 ale hej tu drevorubačky niektoré také neznesú 😋
Mne vyhovuje dixi.
@patricia1508 podľa mňa milo napísané 🙂 ale hej tu drevorubačky niektoré také neznesú 😋
@anonym_3d7f9b ja tomu naozaj nerozumiem,ani som si neuvedomila že niekomu toto môže vadiť,niekedy používam zdrobnene slovíčka ,mame malé babatko tak často krát sa s ním tak rozprávam,ale žiaľ namiesto odpovede na moju otázku ,som dostala posmesnu správu.Aj takí ľudia musí existovať 🙂
@patricia1508 už pár rokov som spokojná s tuhým šampónom na mastné vlasy MusK
@patricia1508 ahoj ja mám tiež ten typ vlasov že rýchlo mastniace a mne vyhovuje dixi ale ten cajovnikovy , a vlasy umývam dva krát , a po umyti ešte dám masku na vlasy a na konci si pustím studenú vodu na vlasy . A samozrejme vlasy vyfukám fénom , a keď je už zle použijem suchý šampón .
@anonym_ef9aa1 nikto tu nereaguje na to čo som napísala,je to moja osobná vec ako píšem ,bezstarostný zivot Vám prajem ,keď riešite takéto veci ,toto podľa mňa nieje v poriadku 😁
@luciaruz mne na mastné vlasy pomohlo z dlhodobého hľadiska umývať si vlasy studenou vodou a vyfénovať studeným vzduchom. Teraz vydržia aj 4-6 dni v pohode, čo predtým max deň po umytí. Žiadny šampón ma nespasil aj keď bioderma na mastné vlasy bol jeden z top pokiaľ som ho striedala s rozmarínovým 🙂
@denkabemommy ďakujem za radu
Kvitok čajovník,používam už viac rokov...striedam maca a iné od nich,tento konkrétny je na mastné vlasy
Kvitok čajovník,používam už viac rokov...striedam maca a iné od nich,tento konkrétny je na mastné vlasy
@gondyo viete mi poslať link prosím ? 🙂
@patricia1508 Nudny zivot nemam, ale ked som videla ten nadpis, az ma nadvihlo. Ano, irituje ma infantilnost. Co uz. Kazdy sme nejaky.
@patricia1508 Nudny zivot nemam, ale ked som videla ten nadpis, az ma nadvihlo. Ano, irituje ma infantilnost. Co uz. Kazdy sme nejaky.
@anonym_ef9aa1 ja sa nestarám o ľudí ,každý sme iný,nepotrebujem urážať ani Vás ,vy to zrejme robíte rada,ale žiaľ ak ste si mysleli že mi to pokazí deň ,musím Vás sklamať 🙂
@gondyo viete mi poslať link prosím ? 🙂
@patricia1508 nedá sa mi poslať link..tak aspoň foto
Dixi s čajovníkom

😵💫😵💫 Boze preco?