icon

Prírodný šampón na mastné vlasy a svrbivú pokožku

lucioska
29. dec 2025

Dobrý večer, prosím poraďte nejaký dobrý prírodný šampón na mastiace sa vlasy a svrbivu pokožku hlavy. Vlasy si farbim hennou, čiže chcem nejaký prírodný šampón s ktorým máte skúsenosti.Uz neviem čo mám skúsiť.Bola som aj pri kamarátke nedávno, robila mi trichologicky test, tak, že mám teda mastnú tu pokožku, ale má aj svrbí..Nie je to síce stále, ale aj teraz pociťujem, abo skôr aj také jak pálenie.Davam si aj teraz pred umývaním čisic/peeling na vlasy z DM od značky Balea.Ta kamarátka mi poradila ešte, že si mám vlasy vysušiť fénom po umytí aby nebola tá pokožka mokrá a nemnozili sa tam kvasinky, na koľko som si vlasy nechávala voľne uschnúť, ale zatiaľ nevidím efekt. Už neviem aký šampón skusit, je ich veľa a nechcem aby mi zas nejaký stal v skrinke, že nebude dobrý a hlavne keď bude aj drahší....Chcem skúsi zmeniť aj značku jemný či to nepomôže a myslela som že skúsim aj šampón od nich, ale majú ho nedostupný....Ďakujem za každú radu 😊

Strana
z2
janka_lukacova
10. apr 2026
@havlicka11

@lucioska zatial khadi tu mi bola odporucana velmi. Tak som od nich zobrala vsetko

@havlicka11 S Khadi produktami musím súhlasiť 🙂 Sú prírodné, takže mi prídu šetrnejšie k pokožke a nedráždia ju zbytočnou chémiou. Mne osobne dosť pomohol ich olej na rast vlasov, ale majú toho viac, takže si vieš nájsť niečo aj na tvoj problém.

Strana
z2