Prirodzené nechty bez odrastov
Ahojte ake nechty si dávate robit a nevidno až tak odrasty a vyzerajú pekne tenko a prirodzene?
buď priesvitnú alebo svetlučkú mliečnu laté alebo také fakt jemnučké farby … toto mám 3,5 týždňa…
@biba_18 a to je gel alebo akryl?
@tanymarmier gel lak
@biba_18 wau super teda robievam si ho sama alebo v salóne? Musím zistiť kde by mi ho spravili keby aj dva týždne vydržal bola by som spokojná
@biba_18 wau super teda robievam si ho sama alebo v salóne? Musím zistiť kde by mi ho spravili keby aj dva týždne vydržal bola by som spokojná
@tanymarmier ja si robím nechty sama, práve preto že sa mi nepáčia odrasty, keď som chodila do salonu nemohla som mať farebné nechty. teraz si robím ako chcem a niekedy vymením celý lak ale niekedy len dopĺňam odrasty…
napr…
@biba_18 pekne,aj ja si planujem zacat robit sama gelove nechty,len neviem presne ako na to. Inak robi moja nechtarka a inak v salone u vietnamca.
@biba_18 pekne,aj ja si planujem zacat robit sama gelove nechty,len neviem presne ako na to. Inak robi moja nechtarka a inak v salone u vietnamca.
@snehovakralovna ja som sa učila podľa videí na yt + som si pamatala čo robila moja nechtárka keď som k nej chodila. začala som cez kovid keď bolo všetko pozatvárané. mám strašne slabé nechty a bez gel laku by som ich mala úplne na 1 mm krátke. nechtárka mi robila polygelom. tým som začala doma aj ja - ale nie je treba, gel lak mi drží pekne…
@tanymarmier kúp si lampu a gél nejakej nude farby. Základ je pekne obrusene nechty do guľata a upravené nechtové lôžko. Potom to bude vyzerať vždy pekne a decentne. Ja si robím sama gélom Francúzsku ale na začiatočníka to neodporúčam prišla by si o nervy
@snehovakralovna ja som sa učila podľa videí na yt + som si pamatala čo robila moja nechtárka keď som k nej chodila. začala som cez kovid keď bolo všetko pozatvárané. mám strašne slabé nechty a bez gel laku by som ich mala úplne na 1 mm krátke. nechtárka mi robila polygelom. tým som začala doma aj ja - ale nie je treba, gel lak mi drží pekne…
@biba_18 odkial by som mala kupit lampu,gely ...
@biba_18 odkial by som mala kupit lampu,gely ...
@snehovakralovna ja mám všetko z aspiry, resp. niečo málinko lakov mám z inokade, ale materiál a nástroje z aspiry..
ja si napr. fr. nerobím lebo sa mi nepáči. a tiež samozrejme treba byť sebakritický - ak som ľavá na obe ruky, robiť si sama nechty asi nebude najlepší nápad…
kolegyňa si chcela sama robiť nechty - ale vzdala to po 2 pokusoch, všetky veci mi doniesla do roboty…
ja som obojručná takže nemám problém si aj maľovať na nechty, kvietky, srdiečka, vianočné motívy, pečiatky robiť… ale už ma to nebaví 😂 to len zo začiatku…
Ja striedam moje milovane ombre a francuzsku
@ivik4 Tak tie sú prekrásne🥰!Dokonalé!!!!
Baby ak by ste chceli mam celu sadu od aspiry od lampy, gel laky, pilniky, brusku na nechty, odlakovac, podkladove aj vrchne laky...komplet...pouzila som to asi 2x. Le9n mi zrusili inzerat,ze som neoznacila ako novy tovar...
Ženy a išli by ste na manikúru aj k Vietnamcom?
Ja nie, mala som tri roky gel lak, dosť som si zničila nechty a teraz po 5 rokoch rozmýšľam, že by som si zasa dala ale iba na leto, lebo ja mám 1 mm dlhé nechty a štiepia sa mi veľmi...neviem ani nalakovať, nič...
A ako dlho máte gélové nechty? Nepoškodili sa vaše?
Odporúčam leminimacaron!
Bez akýchkoľvek zdržiavali, mam ten gél uz 10 den,aj na nohách som to dala a pokoj, netreba brusit iba sa to odlupne, jednu sadu ma aj teta a druhu sadu aj jej dcéra a povedali ze nic lepšie neexistuje,nanesie sa ten lak a dá sa to do lampy na par sekúnd a hotovo!

@tanymarmier Francúzsku manikúru, farba lôžka latte a podobne, podľa tvojej farby nechtov 🙂