icon

Pristihne vás niekto neupravenú?

6. júl 2025

Je to zakon schvalnosti ? Stále keď som namaľovana,upravená nestretnem nikoho ,ako nahle idem vyniesť smeti alebo na nákup idem nenamalovana iba v kratasoch a tricku tak zacnem stretavat známych alebo susedov.Teraz sme sa prestahovali a nikde nikoho ,idem vyniest smeti s mastnymi vlasmi s tym ze idem potom do sprchy a bum zrazu nová suseda je vonku🤣máte to tiez tak niekto ? 🤣

Strana
z2
janulka1802
6. júl 2025

Áno, ale skôr v takej situácii stretnem nejakého feši známeho ako susedku.

pribinak
6. júl 2025

Ráno som bola vonku so psom ….zabi má, ale netuším či ostatne venciace boli namaľované, či mali upravené vlasy a netuším čo mali oblečené

Na 100 % viem že frajerka môjho psa má novú zlatu roľničku 🤷‍♀️

zmrzlinka2021
6. júl 2025

A to v krásnoch, tričku a bez smyniek tak zle vyzeráš?

777januska777
6. júl 2025

Ak vedeli kto si, teda spoznali ta aj nenamalovanu, tak to nemohla byť až taká hrôza. Takže by som sa tým netrapila a mala by si byť spokojná, že vyzeráš dobre aj nenamalovana 🙂

janetinka27
6. júl 2025

Nie, nestretava sa mi to, lebo vlasy si umyvam kazdy den a tak nemam nikdy mastne vlasy 😀 a nemalujem sa, smeti idem vysypat normalne v kratasoch a tricku, v ktorom sa citim "pekna", nenosim doma gajdy, cize aj vonku idem normalne oblecena, teplaky nenosim, do obchodu sa prezliekam.a vlastne nikdy si nevsimnem, kto je namalovany a co mal na sebe.

dorizzz
6. júl 2025

No mňa stále, ja aj psa venčím v pyžame a aj do obchodu kľudne idem v pyžame. Je mi už zle z toho, ako sa od žien vyžaduje, aby boli vždy ako z módneho časopisu. Pritom chlap môže byť hocijaký, nad tým sa nikto nepozastavuje, či je upravený keď ide vyniesť smeti alebo nie.
Mám už 40 a časy, kedy som si myslela, že všetci hľadia iba na mňa a na to aké mám vlasy alebo nechty alebo ako som oblečená sú dávno preč.. a keď to niekoho zaujíma tak nech sa kľudne pohoršuje, mám to vieš kde 😆

kleopatra114
6. júl 2025

Ja casto chodím ako pre niekoho “zo zumpy vytiahnutá “, ale teda mne je sum a fuk , či niekoho známeho stretnem alebo nie 🙂

terezia74
6. júl 2025

Tak ja sa cítim fajn aj nenamalovana v tričku a v šortkach. Nepotrebujem mať kilo brizolitu na tvári

jesenzima
6. júl 2025

Mne sa to ne/stáva, pretože chodím v kraťasoch a tričku bežne, základné úpravy vzhľadu vykonávam automaticky každé ráno pri rannej hygiene a mastné vlasy nemávam a navyše je mi jedno,koho stretnem, nepotrebujem sa nikomu páčiť 😀

michaela329
6. júl 2025

Ja behávam a po takom 7. km v tomto teple vyzerám teda všelijako...a stretávam všelikoho - no a čo😃

mandzula
6. júl 2025

Prave som bola vonku so psom - kratasy, tielko, 0 mejkapu a mokre vlasy. Okrem tych mokrych vlasov tak chodim po parku bezne, takze je vysoka pravdepodobnost, ze niekoho stretnem, a aj stretnem, no su to presne take typy ako ja, takze to neriesia.

dagas
6. júl 2025

Kurier a poštárka ma asi inak ako v pyžame alebo v župane ešte nevideli 🤣

cukroska
6. júl 2025

Samozrejme. Len som už dávno prišla do fázy, že mi je to jedno. A už bežne chodím aj na nákup a nenamaľovaná.Asi to ide vekom 🤷‍♀️😀

beronsche
6. júl 2025

Špinavá ani smradľavá , v pyžame či roztrhanych veciach nikdy nechodím a nič ostatne nie je tak zle, aby ma to rozhadzalo..
Podľa mňa to musí byt veľmi obmedzujúce, vždy riešiť či vyzerám pre ostatných tip top..

dorizzz
6. júl 2025
@cukroska

Samozrejme. Len som už dávno prišla do fázy, že mi je to jedno. A už bežne chodím aj na nákup a nenamaľovaná.Asi to ide vekom 🤷‍♀️😀

@cukroska vekom človek zistí, že na tom skutočne nezáleží a že v živote sú mnohé veci oveľa oveľa dôležitejšie ako pekný outfit a makeup na tvári

cukroska
6. júl 2025

A vieš čo je milimeter horšie ako to čo píšeš? Keď sa síce upravíš a nalíčiš a pot ti steká spolu s omietkou a rozmaznaná špirála pod očami😅

cukroska
6. júl 2025
@dorizzz

@cukroska vekom človek zistí, že na tom skutočne nezáleží a že v živote sú mnohé veci oveľa oveľa dôležitejšie ako pekný outfit a makeup na tvári

@dorizzz Áno presne tak súhlasím 🙏

dorizzz
6. júl 2025
@cukroska

A vieš čo je milimeter horšie ako to čo píšeš? Keď sa síce upravíš a nalíčiš a pot ti steká spolu s omietkou a rozmaznaná špirála pod očami😅

@cukroska ja som tak raz mala náladu, že trochu sa skrášlim, poobede som išla susede strihať psa, a odišla som od nej ako panda, lebo som mala nos plný miniatúrnych psích chlpov, čiže ma to svrbelo, kýchala som, potom mi slzili oči 😆 o kúpalisku už ani nehovorím to sa absolútne nedá 😆

januska12323
6. júl 2025

Nie som módna ikona aby som musela aj so smeťami vyzerať ako z katalógu. Nikdy sa nemaľujem, účes znamená dať vlasy do gumičky a tričko so šortkami je normálny letný odev. Máš na seba vysoké nároky.

columbovazena
6. júl 2025

Tvoje starosti a prezidentov plat 🙄 A čo ako, keď si nenamaľovaná, klesá tým tvoja hodnota ako človeka, alebo čo? Ja sa maľujem len do práce, aj to len občas, cez voľno na 95 % nie, a čo ako? Mám mať z toho zlý pocit, alebo čo? To skôr baby s nejakým komplexom takéto hlúposti riešia

zuzanita1609
6. júl 2025

Toto je ešte v pohode,ale mňa nachytal sused prehľadávať odpadky pred bránou, nechtiac som vyhodila šupky aj so škrabkou 🤭🤣. Bolo mi jej ľúto a dobre sa s ňou šúpu zemiaky. A pán sused mi uštedril poznámočku "cítiť ťažké časy že?". Ale vysvetlila som, pochopil, stávajú sa také veci 😁.

columbovazena
6. júl 2025
@zuzanita1609

Toto je ešte v pohode,ale mňa nachytal sused prehľadávať odpadky pred bránou, nechtiac som vyhodila šupky aj so škrabkou 🤭🤣. Bolo mi jej ľúto a dobre sa s ňou šúpu zemiaky. A pán sused mi uštedril poznámočku "cítiť ťažké časy že?". Ale vysvetlila som, pochopil, stávajú sa také veci 😁.

@zuzanita1609 😅😅😅

letfenixa
6. júl 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 vtipný🙂

letfenixa
6. júl 2025

@autorka nemaľujem sa vôbec, takže ma každý stretne nenamalovanu a ešte nikto s krikom neušiel.

dorizzz
6. júl 2025
@letfenixa

@autorka nemaľujem sa vôbec, takže ma každý stretne nenamalovanu a ešte nikto s krikom neušiel.

@letfenixa ty máš taký super nick, stále si prečítam že letná fixa namiesto let fénixa 😆 viem že mimo tému len mi to prišlo vtipné tak som napísala, nie ako urážku, božechráň 😆😆😆

simik22
6. júl 2025

Do dedinského obchodu, na postu atd sa nemalujem vôbec, teda keď mám voľno, oblečená chodím pekne a čisto, žiadne vyťahané tepláky, a cítim sa tak dobre 🙂

slavomira236
6. júl 2025

Nemalujem da vobec takze nemam problem

mischy00
6. júl 2025

Pre mňa je skôr úsmevné, ked si niekto kvôli smetiam robí komplet makeup. Minule ked som bola v lese na hriboch, sme tak stretla jednu hubárku, vymalovana, bižutérie na sebe, oblecenie ako z fitness štúdia. No bolo to ozaj úsmevné...muz sa jej chcel spýtať, či nezabludila 😆

majlo1234
6. júl 2025

Kazdy ma pristihne neupravenu. Neupravenost to som ja. Ja ked sa upravim raz za prestuony rok, su vsetci vysokovani

marca12
6. júl 2025

No jasne,ze ano. To je zakon schvalnosti.

Strana
z2