icon

Queen antiakne od Plačkovej

alexandra_346
15. dec 2022

Ahojte, používal niekto z Vás už antiakne od Plačkovej? Už ho mám doma ale celkom mám strach ho použiť co to urobi s mojou pleťou

Strana
z2
victory7897
15. dec 2022

@alexandra_346 načo si kupovala keď sa teraz bojíš? Aby si bola cool?

alexandra_346
autor
15. dec 2022

@victory7897 pýtala som sa na nejakú skúsenosť 😊 nie na takúto hlúpu odpoved 😊

victory7897
15. dec 2022

@alexandra_346 aká otázka taká odpoveď

ninka99865
15. dec 2022

@alexandra_346 mňa by tiež zaujímala reálna recenzia 🙂

alexandra_346
autor
15. dec 2022

@ninka99865 myslím že viaceré by chceli, len sú tu aj iné názory podľa ktorých je to cool si niečo objednať od Plackovej

missdiva
15. dec 2022

@alexandra_346 nevyskusala by som to ani keby mi zaplatili.
Ale ja si davam fakt pozor co si davam na tvar a zalezi mi na kvalite.
Pri tom mnozstve roky testovanych bestsellerov od top svetovych vyrobcov na trhu sa cudujem, ze ma vobec niekto o taketo a podobne produkty zaujem.

sandyan
15. dec 2022

Nemam nic proti Queen,,ale na trhu je milion antiakne ser, masiek a neviem coho vsetkeho z overenych stranok s recenziami...ja si poriadne precitam,vyberiem a tak kupim. Nie kupim,a hladam ci mozem nacapat na tvar alebo nie😊

maca1984
15. dec 2022

Sa pýtaš neskoro nejak , nie ? však najprv zisťujem, potom kúpim.
Ja by som od nej nedala na seba nič, už len z princípu. A tieto kozmetické veci vôbec nie.

missdiva
15. dec 2022

@alexandra_346 proti akne su super sera Babor Skinovage, Avene RetrinAL alebo ak chces nieco ozaj lacne skus z ordinary niacinamide 10%+zinc 1%

alexandra_346
autor
15. dec 2022

@missdiva nejde mi o nič najlacnejšie 😊 ja som len bola zvedavá na recenzie 😊 ale ďakujem

babulkomale
15. dec 2022

@alexandra_346 odfot zlozenie, poviem ti.

adka_bh
15. dec 2022

Mne blikla kontrolka že určite by som to nekúpila keď vravela aké super truper šetrne a kvalítne a potom povie ako krasne to vonia lebo je to parfumované 💁‍♀️ na aknoznu problematickú pleť si patlat parfumovanu zbrndu ☝️😁 nie ďakujem

moonlight1210
15. dec 2022

@alexandra_346 tak recenzie sa zistuju pred kupou. skoda vyhodenych penazi, ak to nepouzijes.
Ak chces, testni to na kusku pokozky, co to s tebou urobi. Nakoniec, kazdy moze zareagovat inak.

Ale do buducna sa nedaj strhnut reklamou a hladaj najprv recenzie, nez kupis.

eikenella
15. dec 2022

@alexandra_346 preco strach. nemalo by ti ublizit, ale vzhladom na to zlozenie sa mi zda drahe. niacinamid, zinok su overene latky, BHA a AHA kyseliny.

luscious
Autor odpoveď zmazal
tehulka2011
15. dec 2022

@luscious je strasne vela hlupych ludi, korene to ma uz v skolstve

alexandra_346
autor
15. dec 2022

@tehulka2011 podľa seba súdim teba? 😉 niekto sa tu spýta niečo a tu hneď sa zbierajú ľudia ktorí zjedli múdrosť sveta a urážajú za sprostú otázku, keď nevieš odpovedať tak nepíšem radšej nič a hlavne neurazam 😉

kiwi3
15. dec 2022

a to mas co vlastne? to serum? za 29 eur? cena vs zlozenie, ze ty vole... tiez nerozumiem, preco davate zarabat takymto kreaturam, co to prebaluju z 2 eurovych cinskych ser a predavaju s xy% mastnou marzou... och. a pritom je tolko firiem, co predavaju perfektne sera aj za 10 eur a normalne riesia vyskum a dermatologov a kopu dalsich veci okolo toho

victory7897
15. dec 2022

@alexandra_346 nie ,lebo potom vďaka takým ako Ty čo kúpia každú blbosť a podporujú tieto celebritky ,čo sa len smejú doma a prebaľujú shitovky na pekný obal a nikdy v živote by si to na tvár nedali nám na Fb vyskakuje z každého rohu jej prerobeny face a nedá sa to ovplyvniť...no ale dobre marketing ovláda to sa jej musí nechať

maca1984
15. dec 2022

Nedá mi ešte toto nenapísať.
Propaguje svoje vitamíny na vlasy aké sú úžasné, a sama si dáva vlasy nadpájať.
Propaguje Just pearls ako jej to pomáha na akné..Tak čo si nedá svoje to svoje ?
Kolagéniky,a iné srandy...a i tak chodí na procedúry.
Soudruzi nêkde udelali chybu 😄

victory7897
15. dec 2022

@maca1984 dobre urobila, zarobí na pipenkach čo zaplatia a potom sa to boja použiť,lebo to vonia ako aviváž určite 😂..a nedá ťa dokopy kožná ani za rok

evivb
Autor odpoveď zmazal
maca1984
15. dec 2022

@victory7897 hej, marketing jej ide.
Šikovnosť sa jej uprieť nedá.

luscious
Autor odpoveď zmazal
senko_91
Autor odpoveď zmazal
artificiallife
Odpoveď bola odstránená
gabika0825
15. dec 2022

@alexandra_346 čo sa týka toho séra tak to nemám skúsenosť, ale make up mám a je bomba 😉 toez som bola skeptická ako väčšina žien na tomto fóre, lebo plackova a podobne. Ja absolútne neriešim jej život ani ju ako osobu, je mi úplne jedno čo kde a prečo robí, make up má super. Fakt ako niekto písal čo som videla recenziu že double wear sa môže schovať. 😄💁🏼‍♀️

daniela2202
15. dec 2022

@alexandra_346 budeš krásná ako Plačková 😂😂😂

mrcs
16. dec 2022

recenzie a hodnotenia antiakné séra nie sú zrovna najlepšie 🤐🙈
https://www.lakrem.sk/p/queen-cbd-by-plackova-a...

drews_beauty
16. dec 2022

AKNÉ - moja cesta, čo mi zabralo, čo odporúčam

https://www.youtube.com/watch?v=rFv-Ubze-24

Výborná značka zameraná na akné ACNEMY | Recenzia jednej značky

https://www.youtube.com/watch?v=fnaAzkv5SPk
Strana
z2