icon

Rady na riešenie problematickej pleti

laurikasarinkaq
25. nov 2025

Pekný deň prajem viete mi poradiť čo na toto používať ? Pleť si pekne vždy odličujem , čistím , používam kvalitnú kozmetiku..
Prípadne poradiť konkrétny salón/kliniku kde by mi mohli pomôcť ak máte osobnú skúsenosť

Rady na riešenie problematickej pleti
thereisabear
25. nov 2025

U kožnej si bola? Stravu máš akú?

sisamisaaa
25. nov 2025

Toto som mala, makeupy, kozmetika, nakoniec som to prestala riešiť úplne, nič som na to nedávala len mydlo a vodu a prešlo to samé keď som tomu dala pokoj a prijala to. Nebolo to zo dňa na deň ale udialo sa to samé..

petracandle
25. nov 2025
@sisamisaaa

Toto som mala, makeupy, kozmetika, nakoniec som to prestala riešiť úplne, nič som na to nedávala len mydlo a vodu a prešlo to samé keď som tomu dala pokoj a prijala to. Nebolo to zo dňa na deň ale udialo sa to samé..

@sisamisaaa mydlo na pleť?? SLS v mydle extrémne vysušuje, také niečo znesie minimum pletí. Ešte aj mastné po mydle ostanú dehydrované. Akné ti zmizlo z niečoho iného ako mydla a buď rada, že si vyhrala genetickú lotériu

antonka
25. nov 2025

Určite by som riešila kožnú/kozmetičku a nie poloodborne rady na MK...ja mám akné ale iného typu, mne pomáha niacinamid a kys salyciova + kozmetika na pleť z Justi, lenže tebe vôbec nemusí...

sisamisaaa
25. nov 2025
@petracandle

@sisamisaaa mydlo na pleť?? SLS v mydle extrémne vysušuje, také niečo znesie minimum pletí. Ešte aj mastné po mydle ostanú dehydrované. Akné ti zmizlo z niečoho iného ako mydla a buď rada, že si vyhrala genetickú lotériu

@petracandle Záleží aké mydlo že? Naše babky používali mydlo a bravčovú masť, problémy s pleťou nemali a nebola v tom žiadna genetika. Ja som mala presne takú pleť ako je na fotke do 33 rokov.

drews_beauty
25. nov 2025
@sisamisaaa

@petracandle Záleží aké mydlo že? Naše babky používali mydlo a bravčovú masť, problémy s pleťou nemali a nebola v tom žiadna genetika. Ja som mala presne takú pleť ako je na fotke do 33 rokov.

Určite ku kožnej.

@sisamisaaa ako vieme, akú pleť mávali naše babky, keď boli mladé a neboli sme pri tom? 🙂

sisamisaaa
25. nov 2025
@drews_beauty

Určite ku kožnej.

@sisamisaaa ako vieme, akú pleť mávali naše babky, keď boli mladé a neboli sme pri tom? 🙂

@drews_beauty Šak rozprávali :D Moja mama tiež nechápala z čoho mám stále pupáky, že ona to v živote nemala :/
A áno, kožná môže byť dobrý nápad, mne kompletne zmenila kozmetiku po poslednej kontrole (nie kvôli pupákom ale pre iný problém - fľak na ruke z dôvodu suchej pokožky (čo som nevedela že mám lebo sa šúpem len v zime a to som myslela že to má každý tak :D