Rady na riešenie problematickej pleti
Pekný deň prajem viete mi poradiť čo na toto používať ? Pleť si pekne vždy odličujem , čistím , používam kvalitnú kozmetiku..
Prípadne poradiť konkrétny salón/kliniku kde by mi mohli pomôcť ak máte osobnú skúsenosť

Toto som mala, makeupy, kozmetika, nakoniec som to prestala riešiť úplne, nič som na to nedávala len mydlo a vodu a prešlo to samé keď som tomu dala pokoj a prijala to. Nebolo to zo dňa na deň ale udialo sa to samé..
Toto som mala, makeupy, kozmetika, nakoniec som to prestala riešiť úplne, nič som na to nedávala len mydlo a vodu a prešlo to samé keď som tomu dala pokoj a prijala to. Nebolo to zo dňa na deň ale udialo sa to samé..
@sisamisaaa mydlo na pleť?? SLS v mydle extrémne vysušuje, také niečo znesie minimum pletí. Ešte aj mastné po mydle ostanú dehydrované. Akné ti zmizlo z niečoho iného ako mydla a buď rada, že si vyhrala genetickú lotériu
Určite by som riešila kožnú/kozmetičku a nie poloodborne rady na MK...ja mám akné ale iného typu, mne pomáha niacinamid a kys salyciova + kozmetika na pleť z Justi, lenže tebe vôbec nemusí...
@sisamisaaa mydlo na pleť?? SLS v mydle extrémne vysušuje, také niečo znesie minimum pletí. Ešte aj mastné po mydle ostanú dehydrované. Akné ti zmizlo z niečoho iného ako mydla a buď rada, že si vyhrala genetickú lotériu
@petracandle Záleží aké mydlo že? Naše babky používali mydlo a bravčovú masť, problémy s pleťou nemali a nebola v tom žiadna genetika. Ja som mala presne takú pleť ako je na fotke do 33 rokov.
@petracandle Záleží aké mydlo že? Naše babky používali mydlo a bravčovú masť, problémy s pleťou nemali a nebola v tom žiadna genetika. Ja som mala presne takú pleť ako je na fotke do 33 rokov.
Určite ku kožnej.
@sisamisaaa ako vieme, akú pleť mávali naše babky, keď boli mladé a neboli sme pri tom? 🙂
Určite ku kožnej.
@sisamisaaa ako vieme, akú pleť mávali naše babky, keď boli mladé a neboli sme pri tom? 🙂
@drews_beauty Šak rozprávali :D Moja mama tiež nechápala z čoho mám stále pupáky, že ona to v živote nemala :/
A áno, kožná môže byť dobrý nápad, mne kompletne zmenila kozmetiku po poslednej kontrole (nie kvôli pupákom ale pre iný problém - fľak na ruke z dôvodu suchej pokožky (čo som nevedela že mám lebo sa šúpem len v zime a to som myslela že to má každý tak :D

U kožnej si bola? Stravu máš akú?