icon

Recenzie a odporúčania na produkty Yves Rocher

dettinadetta
14. apr 2025

Máte skúsenosti s touto značkou?
Aké produkty používate ? A čo odporúčate ?

dqqq
14. apr 2025

@dettinadetta ja kupujem mame na vianoce darcekovu sadu, ja odporúčam majú príjemné vône sprchových geolov aj šampóny majú dobré len niektoré veci sú trochu drahšie

nynia
14. apr 2025

Mala som krem na ruky, na tvar a masku na tvar. Kremy som posunula v rodine, masku som pouzila ale zeby som sama zo svojho chcela minut na Yves Rocher peniaze sa neda povedat. Prislo mi to ako dost predrazeny podpiemer.

evcagabi
14. apr 2025

Krem na oci - vlastne tie mam 2 a som spikojna, potom mam este serum a nocny krem. Ja som spokojna, ale gro mojej rutiny nie je tato znacka

lenkakravcova
14. apr 2025

@dettinadetta ja mám rada malinový sprchový gél (bez mäty), kokosový a pomarančový (ten ale už dlho nemajú v ponuke, iba nejaké mixy s koriandrom či čo a to sa mi nepozdáva).

miriamzba
14. apr 2025

S pletovou kozmetikou som nebola spokojná. Sprchace usli. Ale všetky ich výrobky pekne vonali, za mňa asi jediný bonus.

ella1234
14. apr 2025

@dettinadetta malinovy ocot na vlasy, samoopalovaci krem je skvely, peelingy aj masky na tvar su perfektne, ja mam odskusane asi vsetky produkty na odlicovanue a kazdy super.
Oplati sa ked mavaju 50% zlavu na nakup.

dettinadetta
autor
14. apr 2025

@ella1234 ďakujem krásne za odpoveď 😊

dettinadetta
autor
14. apr 2025

Ďakujem za odpovede.

A viete mi priložiť aj fotky produktov ktoré sa podľa vás oplatia

martinadomianova
15. apr 2025

@dettinadetta používam sprchový gél aj šampón s balzamom. Za mňa môžem odporučiť.

n3la
15. apr 2025

@ella1234 pozerala som minule ten malinovy ocot, si spokojná oplati sa vyskúšať? Ďakujem 😊

jurly
15. apr 2025

@dettinadetta ja odporucam v nich v predajni absolvovat diagnostiku pleti (je bezplatna). na zaklade toho vedia vybrat a odporucit produkty. dokonca som dostala aj vzorky niektorych na vyskusanie.
mne velmi sadol ich gelovy hydratacny krem.

ivanka349
15. apr 2025

yves rocher maju fajn vyrobky kupovala som u nich
dlho ale objavila som lepsiu kozmetiku prirodnu
na https://zerotoxic.sk/?srsltid=AfmBOoq0Ho1t8PyQn...

ella1234
15. apr 2025

@n3la ano ja som velmi spokojna vlasy sa po nom lesknu a je fakt citim vonu takych sladkych malin ☺️

mariaczuczova
31. aug 2025
@ella1234

@dettinadetta malinovy ocot na vlasy, samoopalovaci krem je skvely, peelingy aj masky na tvar su perfektne, ja mam odskusane asi vsetky produkty na odlicovanue a kazdy super.
Oplati sa ked mavaju 50% zlavu na nakup.

Teraz čítam reklamy že ponúkajú balíky kozmetiky za 9.90 eur .Neviete či je to podvod alebo naozaj vyskladnuju sklady

evcagabi
31. aug 2025
@mariaczuczova

Teraz čítam reklamy že ponúkajú balíky kozmetiky za 9.90 eur .Neviete či je to podvod alebo naozaj vyskladnuju sklady

@mariaczuczova a to kde? Mne v mojom ucte nic take neponukaju