Recenzie a odporúčania na produkty Yves Rocher
Máte skúsenosti s touto značkou?
Aké produkty používate ? A čo odporúčate ?
Mala som krem na ruky, na tvar a masku na tvar. Kremy som posunula v rodine, masku som pouzila ale zeby som sama zo svojho chcela minut na Yves Rocher peniaze sa neda povedat. Prislo mi to ako dost predrazeny podpiemer.
Krem na oci - vlastne tie mam 2 a som spikojna, potom mam este serum a nocny krem. Ja som spokojna, ale gro mojej rutiny nie je tato znacka
@dettinadetta ja mám rada malinový sprchový gél (bez mäty), kokosový a pomarančový (ten ale už dlho nemajú v ponuke, iba nejaké mixy s koriandrom či čo a to sa mi nepozdáva).
S pletovou kozmetikou som nebola spokojná. Sprchace usli. Ale všetky ich výrobky pekne vonali, za mňa asi jediný bonus.
@dettinadetta malinovy ocot na vlasy, samoopalovaci krem je skvely, peelingy aj masky na tvar su perfektne, ja mam odskusane asi vsetky produkty na odlicovanue a kazdy super.
Oplati sa ked mavaju 50% zlavu na nakup.
@ella1234 ďakujem krásne za odpoveď 😊
Ďakujem za odpovede.
A viete mi priložiť aj fotky produktov ktoré sa podľa vás oplatia
@dettinadetta používam sprchový gél aj šampón s balzamom. Za mňa môžem odporučiť.
@dettinadetta ja odporucam v nich v predajni absolvovat diagnostiku pleti (je bezplatna). na zaklade toho vedia vybrat a odporucit produkty. dokonca som dostala aj vzorky niektorych na vyskusanie.
mne velmi sadol ich gelovy hydratacny krem.
yves rocher maju fajn vyrobky kupovala som u nich
dlho ale objavila som lepsiu kozmetiku prirodnu
na https://zerotoxic.sk/?srsltid=AfmBOoq0Ho1t8PyQn...
@dettinadetta malinovy ocot na vlasy, samoopalovaci krem je skvely, peelingy aj masky na tvar su perfektne, ja mam odskusane asi vsetky produkty na odlicovanue a kazdy super.
Oplati sa ked mavaju 50% zlavu na nakup.
Teraz čítam reklamy že ponúkajú balíky kozmetiky za 9.90 eur .Neviete či je to podvod alebo naozaj vyskladnuju sklady
Teraz čítam reklamy že ponúkajú balíky kozmetiky za 9.90 eur .Neviete či je to podvod alebo naozaj vyskladnuju sklady
@mariaczuczova a to kde? Mne v mojom ucte nic take neponukaju

@dettinadetta ja kupujem mame na vianoce darcekovu sadu, ja odporúčam majú príjemné vône sprchových geolov aj šampóny majú dobré len niektoré veci sú trochu drahšie