icon

Recenzie na Farmasi

mynona111
6. sep 2023

Ahojte baby, potrebujem poradiť....má niekto skúsenosť s dekoratívkou Farmasi? Hľadám hlavne dobrý makeup s vysokým krytím, ale aby neupchával póry a nezaliezal do vrások. Odporúčate túto značku?

gejb
•
6. sep 2023

@mynona111 áno, ich VFX make up toto spĺňa. Je to jediný produkt co od nich kupujem. Kvalitka

lubkovaandrejka
•
6. sep 2023

@mynona111 ahoj 🙂 suhlasim s gejb.

denisa244
•
6. sep 2023

@gejb a ktorý odtieň si kupujete?

mynona111
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
evka_3
•
6. sep 2023

Ja mám bb a cc krém som veľmi spokojná 😊

evka_3
•
6. sep 2023

Odtieň najlepšie vyskúšať mne najprv poslali vzorky po zaregistrovaní sa spolu s katalógom na leto odtieň 3 na jeseň 2 v zime ešte uvidím som svetlý typ bleda blondína

sun_shine_2020
•
7. sep 2023

@mynona111 ahoj, mne od nich vyhovuje kombinacia BB make up a BB puder. Urcite oslov nejaku babu, aby ti poslala vzorky a aby si ich vyskusala. Za tych par centov tie vzorky urcite stoja 😉 a mne vyhovuje od nich aj tekuty matny ruz a spirala ZEN, sestre zas spirala double lash. Mne padol vhod uvitaci balicek, kde som mala kopec produktov, ktore by som inak nevyskusala.

magnoliaa
•
7. sep 2023

Pozri si na YT Jana Hrmi, venovala sa tomu prednedávnom.. tvrdila, že táto kozmetika práveže upcháva pory

mynona111
autor
•
17. sep 2023

@gejb nevedela som vybrať presný odtieň, tak som objednala 01 ivory. Len sa bojím, že bude príliš žltý, mám taký neutrálny podtón pleti a nie som opálená

bellsstankova
•
22. nov 2023

Ten makeup nesplna nic z toho … upchava pory, zalieza do vrasok a absolutne nie je plne kryci, ti co to vravia asi este nemali naozaj plne kryci makeup🙈😂 ja som len vyskusala z novej rady korektor N01 a makeup C05 posuniem dalej aj so vzorkami, urcite nevyuzijem