Regenerácia vlasov
Ahojte baby,
Idem sa opýtať..pomohlo Vám niečo na poškodené vlasy? Myslím masky, balzamy a podobne.
Prípadne dalo vám ich niečo aspoň trochu dokopy. Vlasy si nežehlim vôbec..sem tam si ich vyfukam.
Ale aj napriek tomu mám pocit že sa mi stále poškodia, aj po ostrihaní.
@gabika0825 práveže chodievam každý mesiac na regeneračné kúry už asi 4 mesiace a nič
@bilotti To je proste sprostý typ vlasov, ja som si dlhé roky nefarbila, nežehlila, nefénovala, nelakovala a vlasy a vlasy rovnako otrasné. Tak už farbím, žehlím a kašlem na to. To máš ako s pokožkou, ak máš suchú, tak môžeš natierať, pomôže do nachvíľku, ale aj tak stále bude suchá.
@marsmykkok presne tak, je to aj môj prípad. Takže nám len ostáva sa s tým zmieriť? 😅
@bilotti áno nečakaj, že niečo ti z vlasov urobí hebké a výživené vlasy navždy, to sú zbytočné nádeje a vyhodené peniaze. Ja odporúčam pomer cena a výkon gliss 7 sec alebo garnier hair food masky. Zázrak sa nekoná, ale aspoň sa dajú vlasy rozčesať

@bilotti navsteva kaderníčky ktora sa zaujíma o vlasy trosku viac a ponuka aj kúry na vlasy. A mne pomohla vlasova kozmetika kevin murphy