icon

Regenerácia vlasov

bilotti
25. apr 2023

Ahojte baby,
Idem sa opýtať..pomohlo Vám niečo na poškodené vlasy? Myslím masky, balzamy a podobne.
Prípadne dalo vám ich niečo aspoň trochu dokopy. Vlasy si nežehlim vôbec..sem tam si ich vyfukam.
Ale aj napriek tomu mám pocit že sa mi stále poškodia, aj po ostrihaní.

gabika0825
25. apr 2023

@bilotti navsteva kaderníčky ktora sa zaujíma o vlasy trosku viac a ponuka aj kúry na vlasy. A mne pomohla vlasova kozmetika kevin murphy

bilotti
autor
25. apr 2023

@gabika0825 práveže chodievam každý mesiac na regeneračné kúry už asi 4 mesiace a nič

marsmykkok
25. apr 2023

@bilotti To je proste sprostý typ vlasov, ja som si dlhé roky nefarbila, nežehlila, nefénovala, nelakovala a vlasy a vlasy rovnako otrasné. Tak už farbím, žehlím a kašlem na to. To máš ako s pokožkou, ak máš suchú, tak môžeš natierať, pomôže do nachvíľku, ale aj tak stále bude suchá.

bilotti
autor
26. apr 2023

@marsmykkok presne tak, je to aj môj prípad. Takže nám len ostáva sa s tým zmieriť? 😅

marsmykkok
26. apr 2023

@bilotti áno nečakaj, že niečo ti z vlasov urobí hebké a výživené vlasy navždy, to sú zbytočné nádeje a vyhodené peniaze. Ja odporúčam pomer cena a výkon gliss 7 sec alebo garnier hair food masky. Zázrak sa nekoná, ale aspoň sa dajú vlasy rozčesať