Riešenia proti poteniu počas leta
Ahojte,zacina nám leto,zienky nejaké overené typy okrem Dricloru čo zaberá??Dakujem
Vichy s cervenym vrchnakom
Používam rexonu alebo nivea krem
Za mna bohužiaľ len botox do pazúch…ale je to jedine riešenie na 99%ucinne, no lenze cena…
Za mna bohužiaľ len botox do pazúch…ale je to jedine riešenie na 99%ucinne, no lenze cena…
@kristinka92 skúšala si to? Ja som sa na to pýtala dvoch ľudí co viem ze to majú a jedna si pochvaľuje a druhej sa zacal namiesto pazúch potiť celý chrbát 😅 co zas dáva logiku veď nejako to ísť von asi musí
@kristinka92 skúšala si to? Ja som sa na to pýtala dvoch ľudí co viem ze to majú a jedna si pochvaľuje a druhej sa zacal namiesto pazúch potiť celý chrbát 😅 co zas dáva logiku veď nejako to ísť von asi musí
@bonboniera mala som 2 roky pred letom, prvýkrát sa mi zdalo super, druhýkrát uz menej A neverím že sa potom potí viac inde ,ja som to tak nemala, veď pot sa utvorí tam kde sú potné žľazy a nie že si hľadá cestu von
@bonboniera mala som 2 roky pred letom, prvýkrát sa mi zdalo super, druhýkrát uz menej A neverím že sa potom potí viac inde ,ja som to tak nemala, veď pot sa utvorí tam kde sú potné žľazy a nie že si hľadá cestu von
@ingridpisarova hm a cim myslíš ze bolo spôsobené ze druhýkrát si už nebola taká spokojná? Respektíve vseobecne odporucas, áno?
Neviem no, povedala mi ze to tak mala tak nemám dôvod spochybňovať 😅
Čo by pomohlo keď sa potí v zahlavi?
A spomínaný driclor si už skúšala? Ja naňho nedám dopustiť. Teraz to bude tretie leto, čo na ňom fungujem, škoda že som ho nevyskúšala skôr.
Ja Driclor používam roky rokúce, ale teraz som si obľúbila Borotalco.
Borotalco
Spiridea forte deo
https://www.benulekaren.sk/spiridea-fortedeo-kr...
@bonboniera sestra si dala pichnúť botox pod pazuchy a naqozaqjaa nepoti sa ale začala sa potiť neskutočne na chrbáte dokonca na tvári za mňa nie,proste aj pot musí ísť von a dôležité je veľa piť a kúpiť bez hliníka deo pretože naozaj sú to chémie a od kedy mala moja mamina dosť vážnu chorobu dávam bacha a obmedzujem chémiu aspoň niečim. Všetko sa samozrejme neda.
@bonboniera sestra si dala pichnúť botox pod pazuchy a naqozaqjaa nepoti sa ale začala sa potiť neskutočne na chrbáte dokonca na tvári za mňa nie,proste aj pot musí ísť von a dôležité je veľa piť a kúpiť bez hliníka deo pretože naozaj sú to chémie a od kedy mala moja mamina dosť vážnu chorobu dávam bacha a obmedzujem chémiu aspoň niečim. Všetko sa samozrejme neda.
@slavka1988 dakujem za zdieľanie skúsenosti 🙂
Ja cez leto používam triclor a botoralco
@ingridpisarova hm a cim myslíš ze bolo spôsobené ze druhýkrát si už nebola taká spokojná? Respektíve vseobecne odporucas, áno?
Neviem no, povedala mi ze to tak mala tak nemám dôvod spochybňovať 😅
@bonboniera Mam to tak s driclorom. Dam si driclor,nepoti sa mi sice podpazusie,ale potim sa v tvari. Ked nepouzivam driclor,tvar mam v pohode.
Iba Driclor ak sa nadmerne potis
Vymenit tekute myslo za tuhe + tuhe dezodoranty po vecernej sprche, nech sa to vstebe do pokozky . Skusala som aj driclor strasne ma stipal a v kuse som mala akoby popalenu pokozku z neho
Deodorant Dr.Nona