icon

Vyskúšali ste kosmetiku Rituals? Pomôžte s výberom!

mackavovreci
25. dec 2024

Ahojte, už ste niekedy vyskúšali túto kozmetiku? Vedeli by ste mi poradiť, ktorá rada od nich je podľa mňa najkrajšia? Lebo vôbec sa neviem rozhodnúť. Viem že tam je napríklad Jing, Ayurveda, Sakura, atď. Ďakujem 💕🎄

veklipo
25. dec 2024

Mne najlepsie vonia sakura.

pribinak
25. dec 2024

Kupujem si od nech peeling/scrub, sú perfektne

ariannazara
25. dec 2024

Toto milujem 😍

halabala10
25. dec 2024

@mackavovreci JING vonia ako levanduľa, SAKURA ako čerešňa, AYURVEDA neviem opísať ale vonia skvelo ale za mňa top je aj tak RITUAL OF KARMA

pribinak
25. dec 2024

@halabala10 mam taký tyrkysové balenie scrub. Je skvele 👏👏👏

halabala10
25. dec 2024

@pribinak áno toto myslím, ja mám z tej sady kozmetiky asi všetko a ta vôňa je proste uzas

anavixy
25. dec 2024

Sakuru aj ja lubim, taka jemnejsia prijemna. Teraz som dostala The legend of the dragon a to je tiez za mna uzasnee, ale tak uz vyraznejsie, podobne ako Buddha, ktoreho tiez ja velmi mozem, ale to uz asi nerobia. A mne sa este paci aj Karma.

luccija
25. dec 2024

@anavixy Buddha bol úžasný, ale už ho nikde nevidím.
@mackavovreci mám Sakuru je pekná, ale mam radšej inú vôňu ja by som si ju nevybrala

anavixy
25. dec 2024

@luccija ten dragon si skusala uz? Mozno no bude dobra nahrada 🙂 aha vlastne pozeram, ze to bola limitka…

mackavovreci
autor
25. dec 2024

Wow ja som počula o tej Dragon edícii a Karme, ale to na Notine alebo Douglase asi ťažko zoženiem 🥹

mackavovreci
autor
25. dec 2024

Ďakujem Vám krásne za rady! 💗 Kľudne sa môžete ešte rozpisat, veľmi rada sa inšpirujem

kiwi3
25. dec 2024

"Ktorá rada je podľa mňa najkrajšia?" To je výborné... tak asi záleží, aké máš rada vône. Ťažko ti bude niekto odporúčať svieže citrusové, jed máš rada ťažké kvetinové...

kate9999
25. dec 2024
mackavovreci
autor
25. dec 2024

@kiwi3 jasne, to sa ospravedlňujem že som neuviedla, ale v tomto nemám nejakú preferenciu, pre mňa je hlavné, že to vydrží voňať na tele 😆 mám rada vanilkové, ale to si myslím že Rituals nemá alebo aspoň neviem o tom

muchotrafka298
25. dec 2024

Okem Sakury je vacsina tych voni taka ako vonaju wellnessy alebo spa. No takto, na tele ta vydrz nie je nejaka dlhotrvajuca. Podla toho, co si kupis. Za mna su vyborne ich peelingy a sprchove peny. Tie telove masla su fajn, ake necakaj celodennu vydrz. Oni take umele vone ako je vanilka v telovych produktoch nemaju. Ja mam rada Karmu, cco som mala oblubene sa uz nerobia.

basulaak
25. dec 2024

Karma v sprchaci bola super. A inak kremy a tak sweet jasmine

brrunetkaa
25. dec 2024

Sakura je Topka jemná ženská ľahká kvetinová vôňa. Taká kvetinová čistota

veeronika012
26. dec 2024

@luccija Budha zmenil farbu a názov teraz je to zlty Mehr. Tiež som milovala budhu a minule mi toto pani predavacka povedala 😊😊

muchotrafka298
26. dec 2024

@veeronika012 nie je to to iste. Zmenil nielen nazov, ale aj ta vona nie je identicka. Takto zmenili aj dalsie vone.

anavixy
26. dec 2024

@veeronika012 ja mam aj Mehr a akoze dobre, povedzme, ale nie je to totozne ani podla mna.

luccija
26. dec 2024

@veeronika012 vyskúšam ďakujem
Ja mám rada vône také nie typicky ženské skôr ako pánske, alebo zelený čaj, korenisté, alebo niečím "iné" nie typická kvetinová ženská musím vyskúšať aj ostatne roky som mala Budhu ten mi sedel a teraz som dostala Sakuru, ale už by som ju nekúpila druhy x

veronika150999
26. dec 2024

@mackavovreci ayurveda

andrea2667
26. dec 2024

Shiro vonia absolútnou čistotou. Nepoznám človeka ktorému by sa nepáčila. A vydrží dosť dlho.

modraslamka
26. dec 2024

niee ja zboznujem Hammam, osviezujuce eukalyptove i muzovi sa paci, dostal sadu na vianoce. A Karma, super, svieza vona, Sakura jemnucka vona. Buddha mne nevonia ostatne nemam odskusane. Ja som vyskusala len telovu kozmetiku, pletove kremy nie.

simcas75
27. dec 2024

Mne uplne najviac vonia oranžova rada Ritual of Mehr. 🧡

muchotrafka298
27. dec 2024

@modraslamka ja som mala sampon aj krem, velmi priemerne produkty. Tie telove peny su super, aj peelingy ale ostatne za vela nestoji. Mna sklamali aj sviecky, mala som tie “lacnejsie” co vonali ako ta kozmetika a sviecka z DMky vonala silnejsie.

kikuss88
27. dec 2024

@luccija tak to vyskúšaj Oudh ak máš radšej také "pánske" vône. Príde mi že to je už taká unisex vôňa, ale ja som sa do nej zaľúbila 😁

lenkakravcova
27. dec 2024

@mackavovreci
Dnes mi vyskočila táto akcia na Alze

https://m.alza.sk/beauty/rituals-fleurs-de-lhim...

Keby niekto chcel, tak zdieľam 😀
@veklipo
@halabala10
@anavixy
@brrunetkaa

valise
2. jan 2025

Ja mam ayurvedu a sakuru, z oboch telove oleje a sprchovacie gely,kremy a mydla na ruky( neviem ako sa volaju, ale obaly maju jedna sada zlaty a druha cierny, a este mam saponat vonia krasne, ale na riady je to prilis, takze sor to pouzivam na plochy, pekne prevonia kuchynu. Mne najviac vonia ayurveda.