icon

Rôzne ceny Medicube

11. feb 2026

Hladam nieco nove na vyskúšanie, mala by to byt kórejská kozmetika a vyskočila mi reklama z notina.
Medicube tripple collagen sérum 30 eur, v akcii 23€ notino a vsade ine okolo 10€. Aj na allegre.
Od nich teda neplánujem objednať nic, ale prekvapil ma ten rozdiel.
Mate skúsenosti s tymto serom?

Strana
z2
autor
11. feb 2026

@anonym_autor

billy_jean
11. feb 2026

Áno, ja ho mám, aj PDRN sérum, nedám dopustiť, nakupujem zo stylevany.

hopatko
11. feb 2026

Tiez mam takmer celu tuto ruzovu radu a teda mam aj lepsie korejske produkty...objednavam tiez zo Stylevany

autor
11. feb 2026
@hopatko

Tiez mam takmer celu tuto ruzovu radu a teda mam aj lepsie korejske produkty...objednavam tiez zo Stylevany

@hopatko ktore napríklad su lepsie?
Pozerám to teraz a masaker rozdiely v tych cenách.
Nejake influ nemaju nato kódy? Neviem si spomenúť u koho som to videla.
No notino ma jednoznačne odrovnalo

hopatko
11. feb 2026
@anonym_autor

@hopatko ktore napríklad su lepsie?
Pozerám to teraz a masaker rozdiely v tych cenách.
Nejake influ nemaju nato kódy? Neviem si spomenúť u koho som to videla.
No notino ma jednoznačne odrovnalo

@anonym_autor to je tazko poradit
Myslim ze teraz na zimu je mi to proste "malo", mam suchu citlivu plet...ale viem si predstavit ze v lete mi to bude akurat stacit
Influ nesledujem ziadne

ariannazara
11. feb 2026

Ja mam serum lososie spermie od nich topka 😍😂

lavender94
11. feb 2026

To pdrn serum aj krem mam a je to vcelku fajn, aj keď su aj lepšie produkty. Splnilo to čo malo. Mala som rozjasnenu a vypnutu pleť, tmavsie miesta ustúpili, ale keď to porovnám s nejakymi inymi kotejskymi vecami alebo aj europskymi ako laroche, vichy, tak to bol tak fajn priemer.
Len k tej stylevane pozor. Najprv som objednavala korejsku kozmetiku tiež zo stylevany, ale potom sa mi raz stalo, že mi objednavku za skoro 200€ neposlali lebo cakali na naskladnenie jedneho produktu. Pisala som maily a nič. Je tomu už skoro rok a nemam ani balicek ani peniaze a od nich ani obraz ani zvuk. Takže odporúčam objednávať ked už radšej po menšich čiastkach. Sice to tam maju za super ceny ale vo vysledku som extremne prerobila na tom🫠 takze radsej objednam z nejakeho overeneho eshopu a zaplatim o 5€ viac ako toto.
Ono chapem, že objednavka sa moze stratit to je pri takom kvante uplne normalne, ale zakaznícky servis existuje asi len na papieri.

anonym_7e9aff
11. feb 2026

Ja mám jeden obyc.krem,občas dám nejakú masku,občas navštívim kozmeticku,50tku na krku a pleť čo mi môžu o polovicu mladšie závidieť .v dnešnej dobe si mladé na seba strašne veľa kydaju a len si tým škodia

lizatko1009
Včera o 00:16

žiaľ, je potrebne ceny porovnavat a boh vie, ci to neobjednavaju z ali a len taky influ osial.

autor
Včera o 06:10
@lizatko1009

žiaľ, je potrebne ceny porovnavat a boh vie, ci to neobjednavaju z ali a len taky influ osial.

@lizatko1009 no inak nasla som to na Temu za 4 eura😀

lizatko1009
Včera o 06:22
@anonym_autor

@anonym_autor ved toto, nema to nahodou niekto na porovnanie? lebo kludne to moze byt aj takto, 2x by som nepovedala.

sili82
Včera o 06:22

Určite nekupuj kozmetiku na Temu a Allegro. Kupuj z oficiálnych stránok.

billy_jean
Včera o 06:27
@anonym_autor

@anonym_autor z temu nekupuj kozmetiku, skus tu stylevanu alebo yesstyle. Mne sa zatial nestalo, aby mi nieco neprislo, ale ja robim mensie objednavky za 50-60 eur. Teraz mi prisiel balicek ultra rychlo. Stylevana ma stale nejake akcie. Skus Medicube, neskor skusis nieco ine, znaciek je vela. Staci skusat, porovnat.

anonym_53b279
Včera o 06:32
@anonym_7e9aff

Ja mám jeden obyc.krem,občas dám nejakú masku,občas navštívim kozmeticku,50tku na krku a pleť čo mi môžu o polovicu mladšie závidieť .v dnešnej dobe si mladé na seba strašne veľa kydaju a len si tým škodia

@anonym_7e9aff ako to suvisi s temou 🤣

Autorka mam ho, neurazi, nenadchne. Taktiez mam od nich serum z lososovych spermii a to je super. Objednavam z natureal, hebe, ksisters….

lubina2
Včera o 06:42

Baby, môžte hodiť foto, sera z lososovych spermií? Dakujem

autor
Včera o 06:44
@anonym_53b279

Autorka mam ho, neurazi, nenadchne. Taktiez mam od nich serum z lososovych spermii a to je super. Objednavam z natureal, hebe, ksisters….

@anonym_53b279 a na MOON-SKIN stranku co vravite? Slovenska, propag.influencermi, ceny velmi fajn.

billy_jean
Včera o 06:56
@lubina2

Baby, môžte hodiť foto, sera z lososovych spermií? Dakujem

anonym_7d3cde
Včera o 07:00

Ahoj ja som si kúpila set toner a serum za 17€ z Allegro ale hned som to predala dalej nakolko to bol fejk:( nakolko som robila s originalmk viem.. ako voda bez glow efektu …Kupila som si z Hebe ked mali akcie a vysiel ma toner a serum toto co fotis ruzivy Medicube set za 27€ perfektne ceny maju 🙂)

anonym_c79568
Včera o 07:12

Ja som kupovala 2x krém Medicube, 2x sérum Medicube zo Stylevany za 40 eur, aj s postovnym. Teraz som kupovala 2x serum PDRN, 1 krem medicube PDRN, 1x toner medicube tripple collagen, 1x ocny krem za cca. 55 eur s postovnym.

sense
Včera o 07:24
@anonym_autor

@anonym_53b279 a na MOON-SKIN stranku co vravite? Slovenska, propag.influencermi, ceny velmi fajn.

@anonym_autor ja používam značku Anua resp mám 2 séra od nich plus toner, a pre dcéru tiež jedno sérum a teda som spokojná, objednávala som z Douglas keď bola akcia 25%ns všetko po vianociach... Ale teda ja nemám všetky produkty jednej značky, ...

hopatko
Včera o 07:34

Zo slovenskych stranok objednavam korejsku kozmetiku iba z Ksisters alebo Dalora

anonym_7efbaf
Včera o 07:39

Tie, ktoré ste znale čím sa táto kozmetika líši od ostatných čo obsahuje čo iné nie?Prosím konkrétne podľa mňa ako bola era ordinary, potom éra prírodných ser teraz je to Kórea.Ale nechám si poradiť 45 r hľadám serum

anonym_7e9aff
Včera o 10:30
@anonym_53b279

@anonym_53b279 chcela som sa pochváliť že vyzerám lepšie ako vy čo si na ksicht natierate losove spermie

anonym_683b25
Včera o 10:35
@anonym_7e9aff

@anonym_53b279 chcela som sa pochváliť že vyzerám lepšie ako vy čo si na ksicht natierate losove spermie

@anonym_7e9aff tak ukaz

ktobytobolpovedal
Autor odpoveď zmazal
anonym_53b279
Včera o 11:39
@anonym_7e9aff

@anonym_7e9aff tak neviem. Mam 38 a vsade odo mna pytaju OP 🤣
Ale gratulujem ti teda. Snad mas lepsi den 👍🏻

anonym_53b279
Včera o 11:40
@anonym_autor

@anonym_autor stranku nepoznam 😊

ktobytobolpovedal
Včera o 11:40

Tiez mam toto serum a som spokojna

lubina2
Včera o 11:42

Baby a s týmto gélom mate skusenost, mám dosť suchu pokožku a niektoré recenzie píšu, že dosť vysušuje..

hopatko
Včera o 11:57
@lubina2

Baby a s týmto gélom mate skusenost, mám dosť suchu pokožku a niektoré recenzie píšu, že dosť vysušuje..

@lubina2 mam mega suchu plet a tento gel mi teda nestaci...mozno v lete. Skus krem od Skin1004 so centellou

Strana
z2