icon

Rúž alebo lesk. Čo preferujete?

6. máj 2026

Ahojte, téma na odľahčenie. 😀 Preferujete rúže alebo lesky na pery? Aké máte skúsenosti?

anonym_8bfade
6. máj 2026

Používam iba lesky .

sense
6. máj 2026

Lesk

o__o
6. máj 2026

Tiez len lesky

autor
6. máj 2026

@anonym_autor chcem si nejaký kúpiť, len rozmýšľam či lesky nie sú už trochu "out", resp. či sa nehodia skôr starším ženám, 🤷 mám 32

anonym_eb3ec7
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chcem si nejaký kúpiť, len rozmýšľam či lesky nie sú už trochu "out", resp. či sa nehodia skôr starším ženám, 🤷 mám 32

@anonym_autor starsim? Ja na starsich vidim skor ruz ako lesk (ok ale to su take 60+ 🙂)

lindous
6. máj 2026

Záleží od príležitosti a zvyšku líčenia, niekedy aj kombinácia 😊 určite nie sú lesky pre staršie dámy a lesklý glass efekt by som povedala, že je práve veľmi v móde

anonym_e23984
6. máj 2026

a mate prosim baby aj nejaky tip na dobry lesk?

o__o
6. máj 2026
@anonym_e23984

a mate prosim baby aj nejaky tip na dobry lesk?

anonym_f39376
6. máj 2026

určite lesk a najlepšie priesvitný. podľa mňa to dodá mladší vzhľad. Vidím veľa dievčat mladých s tmavým líčením alebo rúžmi a vyzerajú o 5-10rokov staršie..
inak sa mi páči aj červený rúž, alebo obyčajný priesvitný lesk

anonym_b2ed22
6. máj 2026

Bravcova masť

anonym_14159c
6. máj 2026

Ja mam rada lip tint od fraely.. nieco ako farebny balzam, cize trochu zafarbi, ale tak jemne a su take kremove, ako balzam
https://fraela.sk/products/prirodny-lip-tint-na...

anonym_1a60fb
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to už aj ružovanie sa počíta podľa veku ženy? 🤔

mk1111111111
6. máj 2026
@anonym_1a60fb

@anonym_autor to už aj ružovanie sa počíta podľa veku ženy? 🤔

@anonym_1a60fb dnes asi vsetko, my postarsie nemame narok 🤣

autor
6. máj 2026
@anonym_14159c

Ja mam rada lip tint od fraely.. nieco ako farebny balzam, cize trochu zafarbi, ale tak jemne a su take kremove, ako balzam
https://fraela.sk/products/prirodny-lip-tint-na...

@anonym_14159c od tejto značky si chcem kúpiť 😀 len som nechcela robiť reklamu 🙈

anonym_c196df
6. máj 2026

Keď sa tu spomenuli farebné balzamy, ja mám rada tento https://www.notino.sk/burts-bees/tinted-lip-bal... .... pomer cena výkon podľa mňa super, pigmentácia záleží od odtieňu, ale hydratuje krásne... Fraelu som mala vzorky a príde mi šialene predražená

bielasovicka
6. máj 2026
@mk1111111111

@anonym_1a60fb dnes asi vsetko, my postarsie nemame narok 🤣

@mk1111111111 tiež si myslím 😄

anonym_14159c
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_14159c od tejto značky si chcem kúpiť 😀 len som nechcela robiť reklamu 🙈

@anonym_autor ja ich mam rada, mam 3 druhy, ale tento tint pouzivam najcastejsie, pre mna ideal na bezny den.
Ale ja som susienka, takze mne malo co vyhovuje/staci
A hej, mohli by byt trochu lacnejsi, vobec by som nebola proti..tak ja cakam na 20% zlavu vzdy

petracandle
6. máj 2026

Lesky sú teraz veľmi trendy, ale ja osobne ten pocit z duše neznášam 😃 za mňa kontúrka a balzam alebo jemná vrstva rúžu farby my lips but better😃

autor
6. máj 2026
@anonym_14159c

@anonym_autor ja ich mam rada, mam 3 druhy, ale tento tint pouzivam najcastejsie, pre mna ideal na bezny den.
Ale ja som susienka, takze mne malo co vyhovuje/staci
A hej, mohli by byt trochu lacnejsi, vobec by som nebola proti..tak ja cakam na 20% zlavu vzdy

@anonym_14159c presne aj ja, čakám či nedajú nejakú zľavu teraz na deň matiek 🤭😅

autor
6. máj 2026
@anonym_c196df

Keď sa tu spomenuli farebné balzamy, ja mám rada tento https://www.notino.sk/burts-bees/tinted-lip-bal... .... pomer cena výkon podľa mňa super, pigmentácia záleží od odtieňu, ale hydratuje krásne... Fraelu som mala vzorky a príde mi šialene predražená

@anonym_c196df ďakujem 😊 určite si pozriem, hľadám niečo s prírodným zložením 😊

luciaruz
6. máj 2026

Nenávidím lesky, vzdy som ich nenávidela. Ved sa otocim okolo osi a uz je to dole... ty kokos to ma aky zmysel 🫤 zafuci vietor a prilepia sa mi vlasy o pery...

oblecenie99
7. máj 2026

Ja som jednoznačne tím rúž (lesky som nemala rada nikdy, lepí sa to a keď zafúka vietor, nalepia sa mi na pery vlasy a potom tie zaleskovane vlasy na okuliare, brrrrrrr 🙈).

anonym_dea559
7. máj 2026

Keď som bola mladšia tak lesk na pery.Vtedy to fičalo ale časom tekuté rúže väčšinou

anega79
8. máj 2026

ruze,lesky sa mi vzdy lepili, nemam rada ani ten pocit na perach

wwjulka
8. máj 2026

maybelline superstay matte ink pouzivam pol roka je naozaj supertrvacny nikdy som nechapala ako moze zenam tak dlho vydrzat ruz na perach ale toto je zazrak a vydrzi az do noci.ked neodmalujem dobre tak aj dalsi den vidim otien.neotlaca sa

seahorse27
8. máj 2026

Ja som skor na ruze, lebo su vyraznejsie a dlhsie vydrzia. Pocas dna v praci a mimo domu preferujem tonovane balzamy, ktore si viem naniest aj bez zrkadla. Mam doma zopar leskov, ale pouzivam ich velmi malo a vacsinou len na ruz, ale potom sa mi ten ruz rychlejsie zotrie.