icon

Rúž alebo lesk. Čo preferujete?

6. máj 2026

Ahojte, téma na odľahčenie. 😀 Preferujete rúže alebo lesky na pery? Aké máte skúsenosti?

anonym_8bfade
•
6. máj 2026

Používam iba lesky .

sense
•
6. máj 2026

Lesk

o__o
•
6. máj 2026

Tiez len lesky

autor
•
6. máj 2026

@anonym_autor chcem si nejaký kúpiť, len rozmýšľam či lesky nie sú už trochu "out", resp. či sa nehodia skôr starším ženám, 🤷 mám 32

anonym_eb3ec7
•
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chcem si nejaký kúpiť, len rozmýšľam či lesky nie sú už trochu "out", resp. či sa nehodia skôr starším ženám, 🤷 mám 32

@anonym_autor starsim? Ja na starsich vidim skor ruz ako lesk (ok ale to su take 60+ 🙂)

lindous
•
6. máj 2026

Záleží od príležitosti a zvyšku líčenia, niekedy aj kombinácia 😊 určite nie sú lesky pre staršie dámy a lesklý glass efekt by som povedala, že je práve veľmi v móde

anonym_e23984
•
6. máj 2026

a mate prosim baby aj nejaky tip na dobry lesk?

o__o
•
6. máj 2026
@anonym_e23984

a mate prosim baby aj nejaky tip na dobry lesk?

anonym_f39376
•
6. máj 2026

určite lesk a najlepšie priesvitný. podľa mňa to dodá mladší vzhľad. Vidím veľa dievčat mladých s tmavým líčením alebo rúžmi a vyzerajú o 5-10rokov staršie..
inak sa mi páči aj červený rúž, alebo obyčajný priesvitný lesk

anonym_b2ed22
•
6. máj 2026

Bravcova masť

anonym_14159c
•
6. máj 2026

Ja mam rada lip tint od fraely.. nieco ako farebny balzam, cize trochu zafarbi, ale tak jemne a su take kremove, ako balzam
https://fraela.sk/products/prirodny-lip-tint-na...

anonym_1a60fb
•
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor to už aj ružovanie sa počíta podľa veku ženy? 🤔

mk1111111111
•
6. máj 2026
@anonym_1a60fb

@anonym_autor to už aj ružovanie sa počíta podľa veku ženy? 🤔

@anonym_1a60fb dnes asi vsetko, my postarsie nemame narok 🤣

autor
•
6. máj 2026
@anonym_14159c

Ja mam rada lip tint od fraely.. nieco ako farebny balzam, cize trochu zafarbi, ale tak jemne a su take kremove, ako balzam
https://fraela.sk/products/prirodny-lip-tint-na...

@anonym_14159c od tejto značky si chcem kúpiť 😀 len som nechcela robiť reklamu 🙈

anonym_c196df
•
6. máj 2026

Keď sa tu spomenuli farebné balzamy, ja mám rada tento https://www.notino.sk/burts-bees/tinted-lip-bal... .... pomer cena výkon podľa mňa super, pigmentácia záleží od odtieňu, ale hydratuje krásne... Fraelu som mala vzorky a príde mi šialene predražená

bielasovicka
•
6. máj 2026
@mk1111111111

@anonym_1a60fb dnes asi vsetko, my postarsie nemame narok 🤣

@mk1111111111 tiež si myslím 😄

anonym_14159c
•
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_14159c od tejto značky si chcem kúpiť 😀 len som nechcela robiť reklamu 🙈

@anonym_autor ja ich mam rada, mam 3 druhy, ale tento tint pouzivam najcastejsie, pre mna ideal na bezny den.
Ale ja som susienka, takze mne malo co vyhovuje/staci
A hej, mohli by byt trochu lacnejsi, vobec by som nebola proti..tak ja cakam na 20% zlavu vzdy

petracandle
•
6. máj 2026

Lesky sú teraz veľmi trendy, ale ja osobne ten pocit z duše neznášam 😃 za mňa kontúrka a balzam alebo jemná vrstva rúžu farby my lips but better😃

autor
•
6. máj 2026
@anonym_14159c

@anonym_autor ja ich mam rada, mam 3 druhy, ale tento tint pouzivam najcastejsie, pre mna ideal na bezny den.
Ale ja som susienka, takze mne malo co vyhovuje/staci
A hej, mohli by byt trochu lacnejsi, vobec by som nebola proti..tak ja cakam na 20% zlavu vzdy

@anonym_14159c presne aj ja, čakám či nedajú nejakú zľavu teraz na deň matiek 🤭😅

autor
•
6. máj 2026
@anonym_c196df

Keď sa tu spomenuli farebné balzamy, ja mám rada tento https://www.notino.sk/burts-bees/tinted-lip-bal... .... pomer cena výkon podľa mňa super, pigmentácia záleží od odtieňu, ale hydratuje krásne... Fraelu som mala vzorky a príde mi šialene predražená

@anonym_c196df ďakujem 😊 určite si pozriem, hľadám niečo s prírodným zložením 😊

luciaruz
•
6. máj 2026

Nenávidím lesky, vzdy som ich nenávidela. Ved sa otocim okolo osi a uz je to dole... ty kokos to ma aky zmysel 🫤 zafuci vietor a prilepia sa mi vlasy o pery...

oblecenie99
•
7. máj 2026

Ja som jednoznačne tím rúž (lesky som nemala rada nikdy, lepí sa to a keď zafúka vietor, nalepia sa mi na pery vlasy a potom tie zaleskovane vlasy na okuliare, brrrrrrr 🙈).

anonym_dea559
•
7. máj 2026

Keď som bola mladšia tak lesk na pery.Vtedy to fičalo ale časom tekuté rúže väčšinou

anega79
•
8. máj 2026

ruze,lesky sa mi vzdy lepili, nemam rada ani ten pocit na perach

wwjulka
•
8. máj 2026

maybelline superstay matte ink pouzivam pol roka je naozaj supertrvacny nikdy som nechapala ako moze zenam tak dlho vydrzat ruz na perach ale toto je zazrak a vydrzi az do noci.ked neodmalujem dobre tak aj dalsi den vidim otien.neotlaca sa

seahorse27
•
8. máj 2026

Ja som skor na ruze, lebo su vyraznejsie a dlhsie vydrzia. Pocas dna v praci a mimo domu preferujem tonovane balzamy, ktore si viem naniest aj bez zrkadla. Mam doma zopar leskov, ale pouzivam ich velmi malo a vacsinou len na ruz, ale potom sa mi ten ruz rychlejsie zotrie.