Sada na nechty: Ktorú začiatočnícku sadu odporúčate?
Ahojte chcem si začať robiť doma nechty. Máte nejaké odporúčanie na starter kit, teda začiatočnícku sadu, kde je lampa aj laky atď.? Najradšej by som bola za konkrétny link a vašu recenziu, lebo na internete je toho veľa a neviem si vybrať, ktoré objednať a nepoznám nikoho s osobnou skúsenosťou. Cenovo by som chcela, aby to bolo do cca 50e. Poprípade som pozerala aj laky a vôbec netuším, ktoré by som si do budúcnosti mala objednať (akú značku a odkiaľ...). Ďakujem vopred za odpovede a vaše odporúčania a skúsenosti🙂. Budem vďačná aj za negatívne hodnotenia na laky a lampy alebo samotné robenie si nechtov doma.
No ja som to skúšala kedysi, dala som za starter kit 90eur a bolo to na prd.. nehivoriac o tom, že to nie je také jednoduché ako sa zdá.. ja by som skôr odporučila aby si si najprv spravila kurz. Ja nad tým tiež uvažujem.
Lampu som kúpila nejakú lacnú za 8€, a starterkit mali kedysi na aspira.sk asi za 25€. Takže ma začiatky vyšli na fakt málo. Značku používam Claresa, sú super také začiatočnícke laky + farebné občas aj z dmky ich značku tredit up - tiež sú super, len vrchný lak sa malo leskne, takže ten neberiem.
nechty chcú byť gelové, gel lakové, polygelové?
pozri aspira.sk
ja mám odtiaľ
Gélové by som chcela, ďakujem pozriem
No ja som to skúšala kedysi, dala som za starter kit 90eur a bolo to na prd.. nehivoriac o tom, že to nie je také jednoduché ako sa zdá.. ja by som skôr odporučila aby si si najprv spravila kurz. Ja nad tým tiež uvažujem.
@anonym_0fc920 hej rátam s tým, že začiatky budú ťažšie 😁
Lampu som kúpila nejakú lacnú za 8€, a starterkit mali kedysi na aspira.sk asi za 25€. Takže ma začiatky vyšli na fakt málo. Značku používam Claresa, sú super také začiatočnícke laky + farebné občas aj z dmky ich značku tredit up - tiež sú super, len vrchný lak sa malo leskne, takže ten neberiem.
@anonym_0a7cc7 ďakujem veľmi pekne za odpoveď idem to pozrieť 😇

nechty chcú byť gelové, gel lakové, polygelové?
pozri aspira.sk
ja mám odtiaľ