icon

Sada na nechty: Ktorú začiatočnícku sadu odporúčate?

natuskacicuska3
Dnes o 16:52

Ahojte chcem si začať robiť doma nechty. Máte nejaké odporúčanie na starter kit, teda začiatočnícku sadu, kde je lampa aj laky atď.? Najradšej by som bola za konkrétny link a vašu recenziu, lebo na internete je toho veľa a neviem si vybrať, ktoré objednať a nepoznám nikoho s osobnou skúsenosťou. Cenovo by som chcela, aby to bolo do cca 50e. Poprípade som pozerala aj laky a vôbec netuším, ktoré by som si do budúcnosti mala objednať (akú značku a odkiaľ...). Ďakujem vopred za odpovede a vaše odporúčania a skúsenosti🙂. Budem vďačná aj za negatívne hodnotenia na laky a lampy alebo samotné robenie si nechtov doma.

biba_18
Dnes o 17:02

nechty chcú byť gelové, gel lakové, polygelové?
pozri aspira.sk
ja mám odtiaľ

anonym_0fc920
Dnes o 17:14

No ja som to skúšala kedysi, dala som za starter kit 90eur a bolo to na prd.. nehivoriac o tom, že to nie je také jednoduché ako sa zdá.. ja by som skôr odporučila aby si si najprv spravila kurz. Ja nad tým tiež uvažujem.

anonym_0a7cc7
Dnes o 17:23

Lampu som kúpila nejakú lacnú za 8€, a starterkit mali kedysi na aspira.sk asi za 25€. Takže ma začiatky vyšli na fakt málo. Značku používam Claresa, sú super také začiatočnícke laky + farebné občas aj z dmky ich značku tredit up - tiež sú super, len vrchný lak sa malo leskne, takže ten neberiem.

natuskacicuska3
autor
Dnes o 17:36
@biba_18

nechty chcú byť gelové, gel lakové, polygelové?
pozri aspira.sk
ja mám odtiaľ

Gélové by som chcela, ďakujem pozriem

natuskacicuska3
autor
Dnes o 17:37
@anonym_0fc920

No ja som to skúšala kedysi, dala som za starter kit 90eur a bolo to na prd.. nehivoriac o tom, že to nie je také jednoduché ako sa zdá.. ja by som skôr odporučila aby si si najprv spravila kurz. Ja nad tým tiež uvažujem.

@anonym_0fc920 hej rátam s tým, že začiatky budú ťažšie 😁

natuskacicuska3
autor
Dnes o 17:37
@anonym_0a7cc7

Lampu som kúpila nejakú lacnú za 8€, a starterkit mali kedysi na aspira.sk asi za 25€. Takže ma začiatky vyšli na fakt málo. Značku používam Claresa, sú super také začiatočnícke laky + farebné občas aj z dmky ich značku tredit up - tiež sú super, len vrchný lak sa malo leskne, takže ten neberiem.

@anonym_0a7cc7 ďakujem veľmi pekne za odpoveď idem to pozrieť 😇

erika7102
Dnes o 17:50

@natuskacicuska3 pozri si Rusconu