icon

Samoopaľovacie mlieko pre svetlú pleť

16. apr 2025

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o typ na nejaké samoopaľovacie mlieko, som veľmi svetlá takže úplne nepotrebujem aby keď sa ním natriem som vyzerala, že som sa týždeň opaľovala v Egypte. Stačí len nejaký jemný bronz, nádych opálenia, pozerala som od ziaja, veľmi sa mi pozdávalo, len neostávajú Vám špinavé veci ak ste ho náhodou skúšali? je mi jasne, že hneď po aplikácii sa to môže stať, ale rada by som si dala bielu košeľu povedzme na 2 deň po aplikácii, nemám s týmto vôbec skúsenosť tak možno je to úplne hlúpa otázka😄 ďakujem Vám krásne😊.

mandzula
16. apr 2025

Pouzivam DM Baleu a pozdava sa mi. Natieram sa vecer a na plachte to trochu vidno. Na obleceni potom uz nie.

alexandrag1
16. apr 2025

Bioderma sprej

procrastique
16. apr 2025

Kupujem penu Tanologist, opálená som do dvoch hodín a kľudne aj ihneď po natretí ľahnem nahá do bielych obliečok. Nikde ani škvrnka.

danica2711
16. apr 2025

viem, že od veci, ale nedalo mi - treba zistiť, čo používa Trump a to NIE, ak nechceš byť ako pomaranč

ivana11155
16. apr 2025

@procrastique prosim ta dala by si foto, ze ktore mlieko to je?

ivana11155
16. apr 2025

@alexandrag1 dala by si prosim foto ktrory sprey? A nezanechava flaky?

taktotedanie
17. apr 2025

Dove

katrusab
10. máj 2025
@alexandrag1

Bioderma sprej

@alexandrag1 ahoj, mas prosim s tymto sprejom skusenost? Bioderma samoopalovaci sprej?
Buduci mes ideme na svadbu tak nad nim rozmyslam
Nerobi flaky

alexandrag1
10. máj 2025
@katrusab

@alexandrag1 ahoj, mas prosim s tymto sprejom skusenost? Bioderma samoopalovaci sprej?
Buduci mes ideme na svadbu tak nad nim rozmyslam
Nerobi flaky

@katrusab nie nerobi. Ja som spokojna. Na tvar len ten pouzivam. 👍

katrusab
10. máj 2025
@alexandrag1

@katrusab nie nerobi. Ja som spokojna. Na tvar len ten pouzivam. 👍

@alexandrag1 fakt? Super A prosim ta na telo je pekná farba, po koľko aplikacii vidis kus farbu? Stale sa rozhodujem , tak hladam viac info dakujem