icon

Šampóny na hĺbkové čistenie pre mastné vlasy

daniela099
17. apr 2024

Ahojte, viem, že podobné témy tu už boli, ale chcem sa opýtať konkrétne na skúsenosti s týmito typmi šampiónov. Pomohli vám šampóny na hĺbkové čistenie (hĺbkové odstránenie mazu) pri probléme s mastným vlasmi, ktoré treba umývať každý deň? Ak áno, aký konkrétny odporúčate? Tieto profesionalne šampóny sú dosť drahé, preto ma zaujíma, či to nie sú zbytočne vyhodené peniaze. Ďakujem 😉

luciaruz
•
17. apr 2024

Ano, su to vyhodene peniaze. Ja som skusala desiatk, desiatky samponov. Tuhé, bio, prirodne, lacne, drahe, z lekarne, profesionalne, skusala som mydliť dva krat, jeden krat, desiatky vlasovych vod som skusila, vyradila som pouzivanie masiek a kondicionerov, no proste VSETKO! A dospela som k záveru, ze NIČ nepomaha na mastné vlasy. Proste je to tak a bodka. Nic s tym neurobime.

pralinka86
•
17. apr 2024

Podla mna to je ako s pletou . Niekto ma suchu, iny citlivu, dalsi mastnú, dalsi problemovu.. tak aj pokozka hlavya teda vlasy ..
Môj posledný prekvapivý objav je sampon z dm, balea med s urea a este ak dam aj ich olej na vlasy, nic nesvrbi, vlasy dost fajn

ssimusska
•
25. apr 2024

Ahoj, možno to bude znieť divno ale ja by som ti odporučila robiť si pred umývaním olejové zábaly na pokožke hlavy. Tiež som mala problem s mastnými vlasmi ale ako som začala olejovať tak si umývam vlasy tak 3x za týždeň + začali mi aj rýchlejšie rásť. Po zábale si treba umyť hlavu 2x týmto šampónom + kondicionér.