icon

Šampóny na svrbiacu pokožku hlavy

Včera o 17:21

Ahojte viete mi prosim odporucit ozaj ucinny sampon na svrbivú pokožku hlavy? Už som skúsila aj biodermu aj ducray na lupiny a svrbivú pokožku hlavy a absolutne mi to nepomohlo. V mladosti som mala na predpis nejaký šampón, ktorý mi taktiež niako nepomohol.. už som zúfalá

autor
Včera o 17:22

@anonym_autor nizoral som taktiež používala a to mi podla mňa ešte zhoršilo celé svrbenie a mám aj dosť podráždenú pokožku

autor
Včera o 17:23
@anonym_autor

@anonym_autor nizoral som taktiež používala a to mi podla mňa ešte zhoršilo celé svrbenie a mám aj dosť podráždenú pokožku

@anonym_autor aj dercos aj vsetky mozne sampony ktoré vidím v reklame na seboreu..nič nepomaha

juraj771
Včera o 17:23

ahoj, mne nizoral pomohol, zbavil ma lupin a svrbenie prestalo uz po prvom pouziti

midka
Včera o 17:26

skus Eucerin sampon,,,,, manzel je s nim max spokojny

mullerova46
Včera o 18:30

@anonym_autor linola šampón mi jediný zaberal na svrbenie a to som vystriedala všeličo z lekárne. Potom som prešla na tuhý šampón Musk nezbednik a už ma vôbec hlava nesvrbi. Mňa svrbela zo suchej pokožky a teraz vôbec nemám asi suché lupiny a vlasy sa ani rýchlo nemastnia

anonym_49fbf9
Včera o 18:50

@anonym_autor skús pridávať do šampónu tea tree olej, mne vždy pomohol pri vlasovej dermatitíde.

minenkaa
Včera o 19:05

Skus serum na pokožku hlavy, majú v DM

aviemja
Včera o 19:08

Seni Care hydratačný šampón na vlasy, 3% Urea a vitamíny ja testujem zúfalo momentálne tento všetky spom5enite svrbeli, tento zatial nie uvidíme čo co sa stane po mesiaci zatial 3x a dobre.

simsalabim
Včera o 19:41

@anonym_autor Neutrogena t gel je super.

st_277
Včera o 19:59
@anonym_autor

@anonym_autor modry ci zlty ?