icon

Sebakritika a prekvapenie pri pohľade do zrkadla

8. feb 2026

Dievčatá.poznate to,že sa na seba pozriete v zrkadle a vravíte si ,že však sú aj horšie(tlstejsie )odomna?alebo si poviete ako môže byť niekto až tak tlstý?no ja som sa dnes odfotila v spodnom prádle a poviem vám takú facku som dostala🤦

lenkasarka
8. feb 2026

@anonym_autor stravujem sa tak,aby som toto nepoznala. Nechcem byt tučná to ma desi

spolumatka
8. feb 2026

Tak si sebakritcká . Uvedomuješ si to . To je krok č.1
Veľmi dobrá správa je ,že sa to dá zmeniť ( pracovať na sebe ) . A ako bonus k tomu budeš aj niečo robiť pre svoje zdravie ,cievy . Je to veľmi dôležité . Treba poďakovať ,že je len toto čo ťa trápi momentálne . A hravo do toho . Prajem veľa šťastia a odhodlanosti

autor
8. feb 2026

No zdravotné problémy,tehotenstvo,pažravosti,lenivosť ma dostali až sem,ale už nejaky cas zosebou niečo robím

autor
8. feb 2026
@spolumatka

Tak si sebakritcká . Uvedomuješ si to . To je krok č.1
Veľmi dobrá správa je ,že sa to dá zmeniť ( pracovať na sebe ) . A ako bonus k tomu budeš aj niečo robiť pre svoje zdravie ,cievy . Je to veľmi dôležité . Treba poďakovať ,že je len toto čo ťa trápi momentálne . A hravo do toho . Prajem veľa šťastia a odhodlanosti

@spolumatka ďakujem ☺️

januska12323
8. feb 2026

Každý má nejaké nedostatky, dôležité je, že s tým niečo robíš. Držím palce

anonym_5c2427
8. feb 2026

Poviem si,že s týmto treba už niečo robiť. Nikdy sa neuspokojujem s tým, že sú aj tučnejší ľudia. Teraz som od svojej skoro stálej váhy tak +4kg,ale viem,že to schudnem,lebo nastupujem do novej práce.

0silvia0
8. feb 2026
@anonym_autor

No zdravotné problémy,tehotenstvo,pažravosti,lenivosť ma dostali až sem,ale už nejaky cas zosebou niečo robím

@anonym_autor s pazravostou a lenivostou sa da nieco robit.

anonym_c914a2
8. feb 2026

nie som stihla, ale drzim si roky uz urcitu vahu, ale pripominam nie som stihla ale uz nad tu vahu drzim dietu ako teraz

anonym_d00131
8. feb 2026

Nie, nepoznam. Po poslednom tehotenstve som pribrala trochu a este som to nezhodila, ale stale vaha zacina cislom 5 (cize je to 50 a nieco), takze mi to az tak nevadi. Ale nefotim sa v spodnom pradle, az taku odvahu nemam 🙂

anonym_d2cd9d
8. feb 2026

aj po 4 deťoch mám pod 55 kg. v 167.
mňa skôr desí môj ksicht a vlasy.
postava OK

mirola
8. feb 2026

nie ja to mam naopak, ale nie je to zadarmo.. takze si vzdy poviem, stoji to za to a na svoj vek vyzeram super.. toto si vzdy hovorim aj v praci, ked moje kolegyne do seba tlacia cokolady, kolace, nezdrave jedla… ze, ze im to stoji za to - ten kus jedla, aby potom furt plakali ako vyzeraju..

majlo1234
8. feb 2026
@mirola

nie ja to mam naopak, ale nie je to zadarmo.. takze si vzdy poviem, stoji to za to a na svoj vek vyzeram super.. toto si vzdy hovorim aj v praci, ked moje kolegyne do seba tlacia cokolady, kolace, nezdrave jedla… ze, ze im to stoji za to - ten kus jedla, aby potom furt plakali ako vyzeraju..

@mirola to je super pristup, ale chce to megasebafiscplinu, ktora mne napriklad chyba🫣 lwbo to jedlo je pre mna pozitok a radost, tsm je u mna zakladny problem. Proste ja nejem, aby som zila, zijem aby som jedla😂

Ale k teme, mam nadvahu, a tuk sa mi uklada hlavne na beuchu a rukach, co vyzera fakt otrasne. Su odo mna tucnejsie, a stale sa citim relativne fit(odbehnem par km, odbajkujem desiatky kn, chodim na turistiku, plavat…ale proste dobre nevyzeram

a0
8. feb 2026

Našťastie nie, vždy keď sa na seba pozriem, tak poďakujem môjmu telu, čo všetko zvládlo. Ale ak by som videla, že som tučná, neutešovala by som sa tým, že niekto je viac. To je aká blbosť, veď ide o moje telo, zdravie,… 🙄 treba sa rozhýbať a nejesť blbosti.

mirola
8. feb 2026
@majlo1234

@mirola to je super pristup, ale chce to megasebafiscplinu, ktora mne napriklad chyba🫣 lwbo to jedlo je pre mna pozitok a radost, tsm je u mna zakladny problem. Proste ja nejem, aby som zila, zijem aby som jedla😂

Ale k teme, mam nadvahu, a tuk sa mi uklada hlavne na beuchu a rukach, co vyzera fakt otrasne. Su odo mna tucnejsie, a stale sa citim relativne fit(odbehnem par km, odbajkujem desiatky kn, chodim na turistiku, plavat…ale proste dobre nevyzeram

@majlo1234 jedlo je pozitok aj pre mna, ale to neznamena, ze jem vsetko kedykolvek a vo velkych mnozstvach.. zvacsa to co ludia povazuju za ten pozitkarsky hedon.. je najvacsi shit.. ( nie vzdy) ..
ta chcemia v mozgu ma potom dake zakonnitosti..

majlo1234
8. feb 2026
@mirola

@majlo1234 jedlo je pozitok aj pre mna, ale to neznamena, ze jem vsetko kedykolvek a vo velkych mnozstvach.. zvacsa to co ludia povazuju za ten pozitkarsky hedon.. je najvacsi shit.. ( nie vzdy) ..
ta chcemia v mozgu ma potom dake zakonnitosti..

@mirola ved prave, a to je super sympaticke pre mna🫣😂 neznasam, ked niekto povie, ze zere kolko chce😂
Ja si prave casto toto neviem povedat, casto jem pred telkou, vecer, ked deti spia a prehanam to