Sérum na rast mihalníc
Ahojte ženy, 👋 určite poznáte ten pocit po umelých mihalniciach keď vám ostali tak 3 až4 vaše prirodzene mihalnice. Prosím vás mate niekto skúsenosti s nejakým sérom na rast mihalníc ? Na nete je toho kopec no neviem, ktori naozaj funguje. Preto sa pytam vas ci ma niektorá s týmto skúsenosti. Ďakujem 😊❤️
Nie,ziaden
Ja som mala synouvelle. Drahe jak hovado, ale mala s som take mihalnice, ze som si ich musela strihať!
Nanolash. Mám ich krásne. Aj obočie mi postupne dorastá.
nanolash, ale pokial to mas po umelych mihach poskodenie, tak sa ti zregeneruju s cimkolvek. aj bez sera sa ti daju dikopy, len serum ti doda elpsiu vyzivu, pojde to mozno aj rychlejsie.
nanolash, ale pokial to mas po umelych mihach poskodenie, tak sa ti zregeneruju s cimkolvek. aj bez sera sa ti daju dikopy, len serum ti doda elpsiu vyzivu, pojde to mozno aj rychlejsie.
@majamat ano väcsinou ich mam take poskodene po umelých mihalniciach. Potom sú také slabé, riedke nevýrazné
Baby predam synouvelle, mne nesadol
Mne nanolash napr neurobilo skoro nič , nwm nikto si nevšimol ani ja nejak mozno trooooosicku dĺžka hustota vôbec 🫤
Odporucam Hairplus od Facedermy. Za 3 4 tyzdne krasne dlhe mihalnice. Stoji sice 80 eur cca ale vydrzi tak dlho ze ked si to clovek prepocita je to nic. Mna sa stale kolegyne v praci pytali ci mam umele mihalnice :-Teraz ma uz kazda kolegyna
A neskúšal niekto od annemarie borlind?

Za mna nanolash