icon

Skúšali ste rôznu kozmetiku na akné bez úspechu?

kristinocka90
16. apr 2025

Ahojte ženy dievčatá kocky všetky, prosím poradte mi ak mala niektorá skúsenosť s takýmto akné, čo jej pomohlo? Ja neviem koľko rôznych druhov kozmetiky som za tie roky vyskúšala ale či je to drahá svajciarska alebo bio z dmky alebo kórejská je to to iste akurát ešte ja vrásky sa mi začali objavovať tak by som chcela mat krásnu pleť , len ten kľúč k tomu nájsť 🙂 ďakujem ak máte niektorá skúsenosť !

Skúšali ste rôznu kozmetiku na akné bez úspechu?Skúšali ste rôznu kozmetiku na akné bez úspechu?
michaella24
16. apr 2025

Ahoj, pri takomto stave pleti by som sa nespoliehala na kozmetiku, ale išla asi k dermatológovi. Na brade/čeľusti môže byť hormonálne akné. Treba podľa mňa rozbor krvi alebo testy na intolerancie.

lenka7477
16. apr 2025

Určite by som po zlých skúsenostiach samoliečením zašla k dermatologovi , alebo na kožné .

ivanka349
16. apr 2025

jednak kožna ano to treba ist ale urcite treba
zmenit kozmetiku a to doporucujem prirodnu
ziadne chemicke https://zerotoxic.sk/products/mark-cistiaci-a-o...

kristinocka90
autor
16. apr 2025

@michaella24
@lenka7477
@ivanka349
Áno už som sa objednala ale dovtedy neviem čo mám používať
Beh na dlhu trať do prcic ale takéto som to ešte nemala , skúšala som low carb stravu, cvičím, nejem sladké vôbec , nepijem alkohol, jak matka tereza ale toto je moc. Diky baby

dobromila
16. apr 2025

@kristinocka90 jednoznačne liečba u kožnej. Syn ma predpisane Belakne a vybral aj ATB a rapídne sa mu stav zlepšil