Skúsenosti s make-upom Estée Lauder

Ja mám teda mastnú pleť a v živote som horší make up nemala 😄
Mala som a super (mam mastnu plet).Idem si ho po rokoch znovu kupit. Teraz pouzivam ich slow release moisturizer a aj.ten je super. Nekryje, len dava pleti taky zdravy nadych
rozhodne nie na suchu plet .. krytie je az moc a na leto podla mna nevhodny ..su daleko lepsie makeupy
Mne žiaden makeup nesadne , ani tento nesadol. BB alebo CC krém mi sadol
dior make up je super.
Nebol zlý, ale za mňa nie je na každodenné použitie, ťažko sa mi s ním pracovalo ale zasa je pravda, že robí krásny efekt 😊
@nikolet29 mala som mastnú pleť s pigmentovymi škvrnami a krásne zmatnil, a zakryl, nebolo vidieť až tak póry, spravil taký zamatovy efekt, pod neho som dávala hydratačný krém. Minula som 3 balenia. Teraz mám suchú pleť a aj keď použijem hydratačný krém, tak sa mi robia šupinky, takže ho nepoužívam, nepoužívam ziadny, ale určite sa k nemu vrátim keď budem mať zase mastnú pleť. Vyskúšala som desiatky makeupov ,vyhodila stovky eur do koša a tento je drahší ale stoji mi za tie peniaze.
@nikolet29 ma množstvo pozitívnych recenzií a vychválený je teda dosť. Ale mne vôbec nesadol. Bolo vidno, že nám na tvári "make-up". Nepôsobilo to dobre. Po nanesení ešte ako-tak , ale k večeru už nie. Predala som a už nekúpim.
Mne tento make-up vôbec nesadol,omietka na tvári .držal teda poriadne ani sa nepohol ale aj to nanesenie,treba rýchlo a precízne...buď by som skúsila vzorku na tvojom mieste alebo podobné sa pracuje s tým catrice HD ,tiez je ospevovaný ale za mňa hrôza.
Mám rada ľahšie makeupy aj keď menej krycie
A držím palce vo výbere odtieňa 😂😂😂😂
@nikolet29 Toto je za mňa najlepší make up na svete. Odkedy som ho vyskúšala, iný už nekupujem, takže takých 5 rokov. Najlepšie sa mi nanáša prstami. Tak ako si ho ráno nanesiem, tak ho mám večer. Cez deň si len zopárkrát "odsajem" lesk s papierovou vreckovkou. To, ako drží je najlepšie vidieť večer keď sa odličujem. vatový tampón mám úplne špinavý od make-upu. Keď som používala iné, tak len tak trochu tam bolo. Ešte som vyskúšala Lancome Teint Idole Ultra, ale to sa nedalo porovnať. Čo sa týka Estee Lauder, tak je pravda, že sa ho treba naučiť používať. Ako keby rýchlo zaschol na pleti alebo vpil sa alebo čo. Proste rýchlo sa k pleti "priklincuje" a tak ti tam drží do večera 🙂 Preto sa mi najlepšie nanáša prstami. Ja používam 1N2

Najlepsi aky som kedy vyskusala, ale mam mastnu plet, neviem ako reaguje so suchou.