Skúsenosti s Havlíkovou kozmetikou
Aké máte prosím skúsenosti s havlíkovou kozmetikou?
Ja som si kúpila zázrak na akné a strašne som sa vychádzala a poostávali mi po tvári fľaky.
Za mna strasna kozmetika
To je uplne normalne, ze kozmetika nesadne, stava sa to treba dalej hladat nieco, co sadne. Ja mam s nou take neutralne skusenosti ani neublizila ani vidielne nepomohla.
@dzeni mne, zial, nesadlo od nich nic.. skusila som radu na aknoznu plet, no davala som sa potom mesiace dokopy, tak sa mi akne zhorsilo.. po inych kremoch od nich (nazov si uz nepamatam, no boli poradene na ekzem) mi zacal ekzem mokvat..
Mam od nich tu malu tubicku zazrak na vsetko, ci ako sa to vola a to celkom pomaha s kadecim.
Ale je bezne, ze kozmetika nesadne.
Kamoska si chvali Dermacol, mne nerobi dobre. Podobne druha Maty kay namiesanu na mieru, mne teda nesadla.
Bioderma tiez nie. Loreal, neutrogena, kopec dalsich tiez nie. Alebo len jeden zo vsetkych ich vyrobkov.
Takze treba hladat dalej. Stoji to peniaze, ale co sa da robit.
Ja som mala opakovane tu rannu masku, bola v pohode, ale priserne mi prekazala ta vyrazna parfemacia.Dopotrebovala som to len so sebazaprenim, lebo ma z toho bylinneho silneho aromatickeho "smradu" napinalo. Mala som aj par vzoriek, mne to nesadlo aj pre tie silne vone. Vobec to podla mna nie je urcene pre alergikov alebo niekoho, kto ma problemy s pletou. Kadzemu, kto sem napise, ze ake mame s nou skusenosti pisem toto iste.
Ja mám od nich český krém a som veľmi spokojná. Perfektne mi sadol. Používam aj Biodermu a pritom niektoré produkty z Biodermy mi robili zle.
To nie je o značke, ale o tvojej pleti.
Ak by ich kozmetika bola vyslovene zlá, tak by ju nikto nekupoval, už by dávno ukončili výrobu.
A ešte jedna rada, nikdy si nekupujem celú radu, ale len jeden produkt. Tebe nemusí robiť zle všetko z ich kozmetiky, ale produkty treba zaraďovať do rutiny postupne. Aj pleť si musí zvyknúť.
@hygienka ja netvrdim, ze ich kozmetika je zla. Prekaza mi prilis silna parfemacia v produktoch, ktore som vyskusala. Ta 3-minutova ranna maska nie je zla, bola uplne v pohode, ale uz si to nekupim. Ani nic od nich, lebo nevidim dovod. Mna nicim neohurili tak, ze by som tam opakovane nakupovala. Ceny nemaju najnizsie. Kozmetika je velmi individualna vec, jednemu sadne, inemu nemusi.
Niektore ich kremy(napriklad ten cesky) smrdia ako hovno🫣inak je celkom ok, aspon na moju plet
Zopár produktov som od nich mala a boli fajn, ale raz mi jeden krém na tvar spôsobil takú alergiu, že mi opuchla a osupala sa koza celej tvare…viac som neskusila
Ono každej pleti sadne niečo iné, čiže tieto odpovede ti budú na nič, že jednej nie a druhej áno. Ja som vyskúšala teraz ich hydratacnu vodu a funguje, zbavila ma supiniek na nose a brade. Predtým som skúšala Saloos tonizacnu vodu a mala som reakciu, stipala ma pleť a zacervenala sa (a to ja nezvyknem reagovať ani na konvenčnú) ale Saloos ricinovy olej úplne v pohode 🙂 čiže ako ti tu píšu, vždy je to o konkrétnom produkte v kombinácii s tvojou pleťou, to sa musí len odskúšať

ja som na akne skusala celu ich radu (bolo to ale par rokov dozadu), stalo ma to vyse 80eur a ani nepomohlo, no ani neublizilo...