icon

Skúsenosti s Hifutherapy na vrásky a jeho efekt

barbora245
30. dec 2023

Dobrý deň, chcem sa spýtať bol niekto? Malo efekt konkrétne na nosolabiálne vrásky a vrásky na čele...alebo sa skôr oplatí kyselina do tváre- už som mala efekt vydržal rok ....mam 29r. Čítala som ze hifu skôr pomôže vo vyššom veku ....

judittka1
30. máj 2024

Napriek väčšine negatívnych recenzii som sa nedala odradiť a vyskúšala som hifu v Nových Zámkoch. Bola som skeptická, ale tak už to tu niekto písal, že kým nevyskúšaš nevieš. Ľudia popíšu všeličo, ale ja som sa riadila zdravým rozumom a vedela som, že tá metóda nie je žiadny zázrak na počkanie, alé zas urobí takú robotu v pleti čo žiadna iná neurobí. Ako mi pani vysvetľovala, dodá tam energiu do hlbokých vrstiev kože. No to je jedno. Okolo mesiaca alebo päť týždňov neviem presne, som cítila že koža je na dotyk iná, pevnejšia a pružnejšia, ale taký viditeľný efekt tam vtedy ešte vôbec nebol. Aj som to prestala nejako riešiť, však človek má starostí každý deň ani nevie koľko a zrazu som sa len videla na jednej fotke a vyzerala som tam úplne inak. Urobila som si fotku aj doma A porovnala s tou pred štyrmi mesiacmi. A veru efekt tam bol. Nebol to nejaký waw efekt, ale proste tá kvalita kože sa diametrálne zlepšila. Plet akoby získala iskru, ožila, takže ženy stojí za toto vyskúšať. Áno, možno jedna z desiatich ten efekt nemá taký akoby chcela ale „hifu je dobrá metóda a hlavne bez ihiel, viete lebo ja nechcem žiadne pichačky. No takže moja skúsenosť narýchlo napísaná síce ale hádám tomu porozumiete, čo som tým chcela povedať. pekný deň všetkým.

sunrise1
Autor odpoveď zmazal
sunrise1
14. jún 2024

Musím sa vyjadriť, čo sa posledný rok deje na Slovensku. Distribútori kozmetických prístrojov chodia po kozmetickych salonoch a predávajú lacné čínské hifu prístroje, ktoré sa volajú 4D 5D už aj 8D 🫣 Pozor,sú to čínske stroje, kde sú náklady minimálne aj keď dizajnovo možno vyzerajú dobre, ale sú to čínske stroje. Dávajte si pozor kam idete na hifu, lebo keď máte kvalitný prístroj ,tak logicky nemôže byť cena iba 200€, ked len náklady sú tolko. Takže logicky vyplýva, že to robia z lacnými strojmi, alebo vam to urobia v jednej hĺbke a potom ani efekt nemáte taký, ako by ste chceli, ale to sa potom nemôže porovnávať s originálnym hifu, lebo to nie je to iste. Viem o čom píšem, kedže tiez robim Hifu v Kosociach, ale nie tak ako oni. A o tom, že ten personál nie je poriadne zaškoleni, už ani nehovorím. Ved ako môže jedna pedikérka, alebo kaderníčka robiť neinvazívny lifting tváre, keď nemá žiadne skúsenosti, ani vedomosti? Mala som klientov, čo ku mne prišli a boli na takýchto ošetreniach a povedali že sa to nedá porovnať. A aby som nebola úplne kritická, možno niektoré čínske stroje aj sú v pohode, ale aj tak vám to ten personál nevie urobiť odborne, proste to nejde, keďže oni nemajú žiadne skúsenoti, skolenie im tie firmy daju za pol dna. Už to robia aj v nejakom fitness centre, samoopaľovacom salóne a proste na "každom rohu"....Boh nás ochraňuj od takýchto poskytovateľov.

katarinapierre
1. jan 2025

som toho istého názoru, ako pani hore písala, ja som absolvovala HIFU v Nových Zámkoch, tvár + krk + dekolt = 600 eur - úplne vyhodené peniaze!!! Pani má niekoľko HIFU strojov (podľa všetkého také aké píše pani hore - čínske šmejdy), pri ošetrení ma natrela gélom ale na lícach som pociťovala nesmiernu bolesť, takú, že aj mesiace po ošetrení ma boleli líca - taký pocit, ako keby ma niekto permanentne udieral do líc. Aj som kontaktovala pani, lebo sme boli dohodnuté, že zopakujeme ošetrenie - to bolo predtým dohodnuté, čo som jej povedala, že nie som spokojná ani z úkonom ani z výsledkom! viac krát sa mi neozvala... asi vedela prečo! lebo by som reklamovala ošetrenie, ale keďže mi nedala žiadny blok, je to tvrdenie voči tvrdeniu! Efekt nie je viditeľný a ani nikdy nebol viditeľný! Pani si sama reklamuje na FB že sa jej uvolnili expresné termíny - sama sa aj vychváli. A mám dôvodné podozrenie, že aj komentáre má z iných profilov, resp. od známych požiadané pozitívne recenzie! Lebo pozriete na profil a je Vám jasné, že nie každý má 600 eur na vyhodenie! Takže z mojej strany odporúčam len certifikovaným lekárkam ísť na ošetrenie a oficiálne, nech máte možnosť sa dovolať spravodlivosti ak sa udeje niečo počas a po ošetrení.

barbora245
autor
1. jan 2025

@katarinapierre ďakujem za info

behaj
17. jan 2025

@sunrise1 Dobry den, zajtra mam termin na 10D Hifu v BA. Ako rozoznam, ze sa zverujem do spravnych ruk? Spominate smejdove pristroje, ktory je kvalitny? Ma nejaku znacku?

behaj
17. jan 2025

@sunrise1... este dodam, ze cena je 360e. Tvar+krk. Osetrenie je jednorazove. Dakujem za odpoved.

smudlo1
17. mar 2025

@behaj chcela by som sa prosim len spytat,ci si bola v Ba na hifu nakoniec a ci vidis nejaky efekt

monii86
2. apr 2025

@judittka1 ahoj prosím ta kde v NZ si bola na HIFU

miasun
14. apr 2025

@sunrise1 dobrý deň, kde prosím v KE robíte hifu?

mia2772
29. apr 2025
@monii86

@judittka1 ahoj prosím ta kde v NZ si bola na HIFU

@monii86 “Aj ˇna by to zaujimalo ,kde ste boli na HIFU

radiator777
24. máj 2025
@miasun

@sunrise1 dobrý deň, kde prosím v KE robíte hifu?

@miasun a odpoveď ste sa nedočkala 🤨

agon1111
1. jún 2025
@sunrise1

Musím sa vyjadriť, čo sa posledný rok deje na Slovensku. Distribútori kozmetických prístrojov chodia po kozmetickych salonoch a predávajú lacné čínské hifu prístroje, ktoré sa volajú 4D 5D už aj 8D 🫣 Pozor,sú to čínske stroje, kde sú náklady minimálne aj keď dizajnovo možno vyzerajú dobre, ale sú to čínske stroje. Dávajte si pozor kam idete na hifu, lebo keď máte kvalitný prístroj ,tak logicky nemôže byť cena iba 200€, ked len náklady sú tolko. Takže logicky vyplýva, že to robia z lacnými strojmi, alebo vam to urobia v jednej hĺbke a potom ani efekt nemáte taký, ako by ste chceli, ale to sa potom nemôže porovnávať s originálnym hifu, lebo to nie je to iste. Viem o čom píšem, kedže tiez robim Hifu v Kosociach, ale nie tak ako oni. A o tom, že ten personál nie je poriadne zaškoleni, už ani nehovorím. Ved ako môže jedna pedikérka, alebo kaderníčka robiť neinvazívny lifting tváre, keď nemá žiadne skúsenosti, ani vedomosti? Mala som klientov, čo ku mne prišli a boli na takýchto ošetreniach a povedali že sa to nedá porovnať. A aby som nebola úplne kritická, možno niektoré čínske stroje aj sú v pohode, ale aj tak vám to ten personál nevie urobiť odborne, proste to nejde, keďže oni nemajú žiadne skúsenoti, skolenie im tie firmy daju za pol dna. Už to robia aj v nejakom fitness centre, samoopaľovacom salóne a proste na "každom rohu"....Boh nás ochraňuj od takýchto poskytovateľov.

@sunrise1 Hifu robí lekar