Skúsenosti s kolagénom v káve. Mám ho skúšať ďalej?
Dala som si dnes prvýkrát kolagén do kávy a skoro som ju vyliala. Vraj bez chuti, ale ja som tam cítila takú divnú pachuť.
Objednala som si ho, lebo mi začali viac padať vlasy a mám pocit, že pleť je taká unavená. Lenže teraz neviem, či to mám premáhať, miešať do niečoho iného, alebo som zase naletela na pekné reči z internetu.
Je to o zvyku?
Ak ti padajú vlasy, spočítaj si v prvom rade či máš dosť bielkovín v strave.
Kolagen nepomoze nijako ani na vlasy, ani na plet. Na padanie vlasov si nasad denne 5% Minoxidil. Na plet vhodnu starostlivost, nefajcit, nepit alkohol a neopalovat sa.
kolagen je blbost .. a hlavne nieje kolagen ako kolagen a ma sa brat s vitaminom c .. cize najlepsie zmiesat v cerstvom pomarancovom dzuse..kazdopadne je okolo toho velke halo - ale telo si aj tak vezme len minimum a zvysok vyluci .. ak sa bavime o olagene na plet .. tiez som skusala..a iste to nebolo to najhorsie-ale ani najlepsie co som skusala a doskusala ... a nezabudaj ze ako take vysledky su az po 3 + mesiacoch
@anonym_autor mne poradil naturopat užívať kolagén s trochou nepasterizovanej kvasenej kapusty, k tomu mi odporučil pridať do stravy potraviny bohaté na omega3 a musím povedať, že to veľmi pomohlo hlavne sa mi zlepšila kvalita pokožky...
To druhé 🙉

@anonym_autor kolagen je uplna blbost. Zoberu si ho klby maximalne. Skus skor draculoterapiu alebo mezoterapiu ak ti padaju vlasy.