Skúsenosti s kozmetikou z Temu
Ahojte,kupuje niekto kozmetiku z temu? Ja som prvý krát riskla a kúpila som si masku na vyhladenie pleti plus dve sera na pleť a naozaj musím povedať,že som nadmieru spokojná.Mám peknú vyplnenú pleť a žiadne nežiaduce účinky.Pozerala som samozrejme dopredu zloženie a porovnavala so zložením s drahými krémami a nie je tam nič nezávadné.Všetko normálne kozmetické zložky.
@anabella000 Ja som kúpila set z rozmarínu na vlasy a tiež je dobrý je sprej na vlasy,sérum a gulička.
ja by som asi neverila tomu, co je uvedene na obale, v Azii maju nizke standardy na bezpecnost
Ja som si este kedysi z AliExpressu objednala par veci na skusku (gelove vankusiky pod oci, krem so slimacim extraktom a dalsie srandy) a skusila som asi raz, strasne zvlastnu vonu to malo :D ked si nedokazem ani precitat zlozenie, lebo je len po cinsky, tak za mna nie, ved na europskom trhu sa stale kontroluju veci a pravidelne stahuju z obehu vyrobky s karcinogenmi/jedmi/atd, tato kontrola na veci priamo z Ciny neexistuje
Ja som si este kedysi z AliExpressu objednala par veci na skusku (gelove vankusiky pod oci, krem so slimacim extraktom a dalsie srandy) a skusila som asi raz, strasne zvlastnu vonu to malo :D ked si nedokazem ani precitat zlozenie, lebo je len po cinsky, tak za mna nie, ved na europskom trhu sa stale kontroluju veci a pravidelne stahuju z obehu vyrobky s karcinogenmi/jedmi/atd, tato kontrola na veci priamo z Ciny neexistuje
@black_wolf však zloženie si viete preložit,za mňa super obsahuje to to iste ako naša kozmetika
@anabella000 tak keď ti vyhovuje, natieraj sa tým.
Ja by som to nepoužila ani na päty.
@anonym_35aba0 a čo použivate vy?
Podľa nejakých prieskumov je až 71% tovaru s tému toxické . Hlavne oblečenie a šperky . Konkrétne v šperkoch mali byť ťažké kovy ako kadmium. A v štátoch chemické adetiva ktoré sú v EU zakázané
@black_wolf však zloženie si viete preložit,za mňa super obsahuje to to iste ako naša kozmetika
@anabella000 nepresviedcam Vas, pisem svoju skusenost 🙂 ked som tie vyrobky otvorila po polroku, tak to bolo cele 'zgrcnute', aj ked na obale pisali, ze vydrzi 12m po otvoreni..
@anabella000 nepresviedcam Vas, pisem svoju skusenost 🙂 ked som tie vyrobky otvorila po polroku, tak to bolo cele 'zgrcnute', aj ked na obale pisali, ze vydrzi 12m po otvoreni..
@black_wolf preto sa snažím pomiňať čo najskôr,ani našej kozmetike neverím ked ju otvorím po takej dlhej dobe
@anabella000 no tie toxické v zložení napísané nebudú, logicky
@anabella000 My sme teraz veľa dostali od rodiny a musím povedať, že krém je v pohode vyskúšala som a mama si pochvaľuje krém na nohy aj na ruky.Napodiv pekný nie len vizuálne, ale aj pekne vonia .Dá sa ,čakali sme horšie. Voňavky,sprchovací gél pánske smrady 😂😂
@anabella000 My sme teraz veľa dostali od rodiny a musím povedať, že krém je v pohode vyskúšala som a mama si pochvaľuje krém na nohy aj na ruky.Napodiv pekný nie len vizuálne, ale aj pekne vonia .Dá sa ,čakali sme horšie. Voňavky,sprchovací gél pánske smrady 😂😂
@anonym_068ce7 treba asi vždy pozerať zloženie ale krémy aj séra a masky super,rozmýšľam že ešte objednám.
@anabella000 ani náhodou by som takú kozmetiku nepoužívala, navyše sa snažím používať kozmetiku, ktorá nie je testovaná na zvieratách
@anabella000 ani náhodou by som takú kozmetiku nepoužívala, navyše sa snažím používať kozmetiku, ktorá nie je testovaná na zvieratách
@anonym_1ea37d a akú použivate?
Nikdy by som si nič také z témy neobjednal.....vedená trhu máš dostatok kozmetických prípravkov, ktoré prejdú aspoň ako takým testovaním.....pri tých z tému, veď vôbec nevieš čo to je, to ,že je niečo napísané....je v tomto prípade absolútne nepodstatné....napíšu, ti tam čo len chceš....
Ono to môže mať v zložkách napísané to čo aj drahé krémy ale neni napísané množstvo a práve niekedy to množstvo je podstatné.
Ono to môže mať v zložkách napísané to čo aj drahé krémy ale neni napísané množstvo a práve niekedy to množstvo je podstatné.
@a0 používam dlhšie a zatiaľ ani náznak niečoho zlého
Nikdy by som si nič také z témy neobjednal.....vedená trhu máš dostatok kozmetických prípravkov, ktoré prejdú aspoň ako takým testovaním.....pri tých z tému, veď vôbec nevieš čo to je, to ,že je niečo napísané....je v tomto prípade absolútne nepodstatné....napíšu, ti tam čo len chceš....
@midka používam už dlhšie a nemám žiadny problém,napríklad z dm kozmetika balea mi robi niekedy zle,niektoré pripravky strašne štipu a robia sa po nich vyrážky,ma to v sebe ešte väčší bordel
@a0 používam dlhšie a zatiaľ ani náznak niečoho zlého
@anabella000 však v poriadku, možno príde nejaký problém inde, nie na tvári. Možno za pár rokov, možno vôbec. Ani každý fajčiar predsa nemá rakovinu pľúc 🙂
Zas sa tu niektoré netvarte ze neviem co a potom si bezite kupit nejaku predrazenu blbost z dm, vyrobenu tiez v cine, 90%kozmetiky sa vyraba v cine
Zas sa tu niektoré netvarte ze neviem co a potom si bezite kupit nejaku predrazenu blbost z dm, vyrobenu tiez v cine, 90%kozmetiky sa vyraba v cine
@klotildabazarik presne alebo napríklad minule som videla tu na fóre,že sa chvália že nakupujú kozmetiku v actione,je to síce Holandska značka ale odkupuje z Číny a Indie,takže to iste
@klotildabazarik ja používam viac menej len SK a CZ značky, ktoré sú aj tu vyrobené. Pripadne FR IT 🙂. Ale ja mám citlivú pokožku, takže si dávam záležať na tom, čo si dám na tvár.
@klotildabazarik mne veci z dm hlavne balea nerobia vôbec dobre a ani nemajú kvalitné vyrobky
Balea je jedna z najlacnejších značiek v dm, kozmetika z Temu neprešla testovaním, kozmetika z Číny, ktorú ponúkajú značkové obchody v Europe prešla testami, ktoré niečo stoja a preto je aj jej cena vyššia.
Balea je jedna z najlacnejších značiek v dm, kozmetika z Temu neprešla testovaním, kozmetika z Číny, ktorú ponúkajú značkové obchody v Europe prešla testami, ktoré niečo stoja a preto je aj jej cena vyššia.
@petronelag a myslite si ,že je lepší účinok ked je kozmetika draha?lebo zatiaľ mam pocit ,že lepšie mi učinkuje lacná kozmetika ako tá predražena,väčšinou ide aj o disciplinu a pravidelnosť ako si nanášate pripravky a podobne,vtedy môžte mat aj obyčajný nivea krem
@anabella000 papier znesie. Ja som si davnejsie objednala komplet z trendyolu. 100% bavlna podla stitku. To bavlnu ani nevidelo.
@anonym_068ce7 treba asi vždy pozerať zloženie ale krémy aj séra a masky super,rozmýšľam že ešte objednám.
@anabella000 My sme nečítali a vyskúšali.
Pepco, Tedi, Kik, Action ze Cina.

@anabella000 tak keď ti vyhovuje, natieraj sa tým.
Ja by som to nepoužila ani na päty.