icon

Skúsenosti s kozmetikou z Temu

anabella000
Včera o 17:58

Ahojte,kupuje niekto kozmetiku z temu? Ja som prvý krát riskla a kúpila som si masku na vyhladenie pleti plus dve sera na pleť a naozaj musím povedať,že som nadmieru spokojná.Mám peknú vyplnenú pleť a žiadne nežiaduce účinky.Pozerala som samozrejme dopredu zloženie a porovnavala so zložením s drahými krémami a nie je tam nič nezávadné.Všetko normálne kozmetické zložky.

Strana
z2
anabella000
autor
Včera o 19:10
@anonym_42318b

Pepco, Tedi, Kik, Action ze Cina.

@anonym_42318b ano hlavne veľa žien tu ospevuje na koniku kozmetiku z actionu aj pracie prášky aj čistiace atď a pritom je to to isté,takže nerozumiem

anonym_42318b
Včera o 19:12
@anabella000

@anonym_42318b ano hlavne veľa žien tu ospevuje na koniku kozmetiku z actionu aj pracie prášky aj čistiace atď a pritom je to to isté,takže nerozumiem

@anabella000 všetko toto, je z Číny. Ja som ešte svojho času predávala veci z Číny a ľudia to brali ako Adidas a Niké. Produkty, ktoré kupuješ v Turecku sú z Číny. Tie, čo kupovali ľudia na UA sú z Číny. V Poľsku na trhoch - sú z Číny.

zara3
Včera o 19:26

Na co utracas peniaze na Temu, ked mas plno obchodov na kosmetiku, a aj mozes objednat z inych eu krajin, dokonca aj z Afriky.
Tu som bola v anglicku v jednom obchode a tam sa specializovali na vlasy a plet. Africky obchod. No zienky, ja som padla. My normalne nepozname ich znacky, ale kupila som si tam sampon a kondicioner, citrusovy a bol vela citit ako mandarinky.
Stalo ma to asi 12 libier, ale vlasy hebke, bez lupin a leskle. Kremy tiez bomba, naozaj ja som bola velmi spokojna. Kupovala som si drahe kremy, aj neutrogena ma vysusuje, E45 je o nicom a to mam aj citlivu plet.
Zkus pozriet na internete, aj cez amazon niekedy maju, utratis za nieco, co je dobre a kvalitne.

anabella000
autor
Včera o 19:28
@zara3

Na co utracas peniaze na Temu, ked mas plno obchodov na kosmetiku, a aj mozes objednat z inych eu krajin, dokonca aj z Afriky.
Tu som bola v anglicku v jednom obchode a tam sa specializovali na vlasy a plet. Africky obchod. No zienky, ja som padla. My normalne nepozname ich znacky, ale kupila som si tam sampon a kondicioner, citrusovy a bol vela citit ako mandarinky.
Stalo ma to asi 12 libier, ale vlasy hebke, bez lupin a leskle. Kremy tiez bomba, naozaj ja som bola velmi spokojna. Kupovala som si drahe kremy, aj neutrogena ma vysusuje, E45 je o nicom a to mam aj citlivu plet.
Zkus pozriet na internete, aj cez amazon niekedy maju, utratis za nieco, co je dobre a kvalitne.

@zara3 používam aj Tunisku a egyptsku kozmetiku.Najlepšie oleje na vlasy a najlepšie čistiace gély na tvar a aj krémy.Vždy ked tam idem nakupujem do zásoby.

zara3
Včera o 19:30
@anabella000

@zara3 používam aj Tunisku a egyptsku kozmetiku.Najlepšie oleje na vlasy a najlepšie čistiace gély na tvar a aj krémy.Vždy ked tam idem nakupujem do zásoby.

@anabella000 joj moja ani nehovor. Moj muz je z Maroka a ich arganovy olej je luxusny . Doniesol mi z domu pravy olivovy olej a med. Nieco uzasne, nie nase polotovary.

cimage

Nedavala by som si to na telo. Cina ti napise co len chces. Na stitku od mikiny 100% bavlna,ktora bavlnu ani nevidela, total umelina. Alebo velkost XXL a ja Mko by som to ani po kolena nenatiahla.

ariannazara

Ja osobne by som si to nikdy na tvar nedala do kozmetiky pletovej investujem.
Mne staci ked svokre vyzdvihnem balik a otvorim to tak sa mi zaludok otoci ako to vsetko smrdi, ja by to na tvar nedala ani neobliekla na seba tie tricka za euro material strasny

anabella000
autor
Včera o 19:33
@zara3

@anabella000 joj moja ani nehovor. Moj muz je z Maroka a ich arganovy olej je luxusny . Doniesol mi z domu pravy olivovy olej a med. Nieco uzasne, nie nase polotovary.

@zara3 ano to je pravda a všetko je prírodné.Ja mám len dobre skúsenosti a videla som,že niektoré veci sa dajú objednať na internete.

klotildabazarik
Včera o 19:33
@ariannazara

Ja osobne by som si to nikdy na tvar nedala do kozmetiky pletovej investujem.
Mne staci ked svokre vyzdvihnem balik a otvorim to tak sa mi zaludok otoci ako to vsetko smrdi, ja by to na tvar nedala ani neobliekla na seba tie tricka za euro material strasny

@ariannazara ja neviem co preberas za balík ale kozmetika z temu vobec nesmrdela, o obleceni sa nebavime staci si pozret zloženie a recenzie ludi ci to je bavlna ak nie tak ti nekupujem, mam 100 percent bavlnene tricka z temy za mna spokojnosť, urcite radsej dam 5eur za tricko z temu ako 20 z bershka co ani nebude 100 bavlna

ariannazara
Včera o 19:40
@klotildabazarik

@ariannazara ja neviem co preberas za balík ale kozmetika z temu vobec nesmrdela, o obleceni sa nebavime staci si pozret zloženie a recenzie ludi ci to je bavlna ak nie tak ti nekupujem, mam 100 percent bavlnene tricka z temy za mna spokojnosť, urcite radsej dam 5eur za tricko z temu ako 20 z bershka co ani nebude 100 bavlna

@klotildabazarik ale sak si nakupuj a nos co chces, pisem moju skusenost ze staci mi otvorit balik a vsetko hnusne umele, smradlave neviem za kolko to ona objednava ani ma to netrapi ale tie veci su hnusne uz len na dotyk

hradnapani
Včera o 21:04
@anabella000

@black_wolf preto sa snažím pomiňať čo najskôr,ani našej kozmetike neverím ked ju otvorím po takej dlhej dobe

@anabella000 papier znesie vsetko. Jedna vec je co napisu, druha co to naozaj obsahuje a tam je pes zakopany, nikto to totiz nekontroluje, ide to uplne mimo europskych uradov. Verit takemu zlozeniu povazujem naozaj za naivitu.

anonym_1dd49b
Včera o 21:16

Radšej nebudem používať nič ako sa ulakomiť na čínsku kozmetiku.
Že z temu..... mňa picne.
Do kozmetiky sa investovať oplatí, pleť sa ti raz odvďačí.

Dnes som hľadala vhodný Aloe Vera gel,tie ktoré ponúka temu ponúkajú aj obchody u nás.
Vždy keď idem niečo kupovať vždy najskôr hľadám na nete či to nemajú aj na temu a podobných stránkach,takže dávam sakra bacha aby sa niečo také nedostalo ku mne domov.

anabella000
autor
Včera o 21:17
@anonym_1dd49b

Radšej nebudem používať nič ako sa ulakomiť na čínsku kozmetiku.
Že z temu..... mňa picne.
Do kozmetiky sa investovať oplatí, pleť sa ti raz odvďačí.

Dnes som hľadala vhodný Aloe Vera gel,tie ktoré ponúka temu ponúkajú aj obchody u nás.
Vždy keď idem niečo kupovať vždy najskôr hľadám na nete či to nemajú aj na temu a podobných stránkach,takže dávam sakra bacha aby sa niečo také nedostalo ku mne domov.

@anonym_1dd49b a akú kupujete vy?

anonym_1dd49b
Včera o 21:19
@anabella000

@midka používam už dlhšie a nemám žiadny problém,napríklad z dm kozmetika balea mi robi niekedy zle,niektoré pripravky strašne štipu a robia sa po nich vyrážky,ma to v sebe ešte väčší bordel

@anabella000 prečo siahaš po tak podradnej kozmetike?Veď aj tá Balea je asi to najlacnejšie čo asi môže byť.

anonym_1dd49b
Včera o 21:24
@anabella000

@anonym_1dd49b a akú kupujete vy?

@anabella000 výlučne len Neutrogena-od micelárnej vody cez séra,gél krémy,krémy.

anita010
Včera o 21:36

Nemôžete to hádzať všetko do 1 vreca, lebo je to vyrobené v Číne. Tému, Shein, Aliexpres,... nemajú žiadne kontroly. Žiadne bezpečnostné. Ako si môžete myslieť, že tak lacné veci sú zdraviu nezavadné. Veď, ak to stojí také smiešne peniaze, na niečom predsa musia ušetriť Škodlivý materiál, toxické farbivá, žiadne kontroly kvality, pracovné podmienky nanič... CE je falošné. Sfalšujú, čo len chcete. Nepoznáte výrobcu, mimo EÚ, necíti žiadnu zodpovednosť. Normálny obchod je transparentný, môžete si o ňom veľa zistiť. Certifikáty majú skutočné a sú často kontrolovaní. V Číne majú aj kvalitnú výrobu,ale fičí celkom inak. Na výrobu sa dozerá z EÚ a ma prísne normy.

really8
Včera o 22:10
@klotildabazarik

@klotildabazarik ty tomu naozaj veris? Naozaj? Fakt? Vazneeee?????

anonym_c2aedb
Včera o 22:35
@anita010

Nemôžete to hádzať všetko do 1 vreca, lebo je to vyrobené v Číne. Tému, Shein, Aliexpres,... nemajú žiadne kontroly. Žiadne bezpečnostné. Ako si môžete myslieť, že tak lacné veci sú zdraviu nezavadné. Veď, ak to stojí také smiešne peniaze, na niečom predsa musia ušetriť Škodlivý materiál, toxické farbivá, žiadne kontroly kvality, pracovné podmienky nanič... CE je falošné. Sfalšujú, čo len chcete. Nepoznáte výrobcu, mimo EÚ, necíti žiadnu zodpovednosť. Normálny obchod je transparentný, môžete si o ňom veľa zistiť. Certifikáty majú skutočné a sú často kontrolovaní. V Číne majú aj kvalitnú výrobu,ale fičí celkom inak. Na výrobu sa dozerá z EÚ a ma prísne normy.

@anita010 asi tak, ako tie indicke videa pred Vianocami o susienkach hnetenych nohami🤣 v plechovych dozach, cinan vyrobi vsetko, ale riziko nesies ty. Ako hovoril Krajci od Matovica... pfizer si netrufa odskodnovat za pripadne vedlajsiaky... nejako tak a to je ina🌐 firma. No ked niekto musi usetrit 10€na kremiku a riskuje pobyt na koznom, nech sa paci. Mne sa vyhodila reklama na tal. Biolo.gico a to je vidiet, ze stara dobra Europa. Dam aj 30,vsak to vydrzi rok a zaruku ma 2.🐑🐑🐑lanolin a byliny🍃🍂pestovane v tal. horach.

anabella000
autor
Včera o 22:36
@anonym_c2aedb

@anita010 asi tak, ako tie indicke videa pred Vianocami o susienkach hnetenych nohami🤣 v plechovych dozach, cinan vyrobi vsetko, ale riziko nesies ty. Ako hovoril Krajci od Matovica... pfizer si netrufa odskodnovat za pripadne vedlajsiaky... nejako tak a to je ina🌐 firma. No ked niekto musi usetrit 10€na kremiku a riskuje pobyt na koznom, nech sa paci. Mne sa vyhodila reklama na tal. Biolo.gico a to je vidiet, ze stara dobra Europa. Dam aj 30,vsak to vydrzi rok a zaruku ma 2.🐑🐑🐑lanolin a byliny🍃🍂pestovane v tal. horach.

@anonym_c2aedb práveže ja použivam rôznu kozmetiku ale ta z temu ma ešte nedohnala na kožne

hopsas
Včera o 23:00

@anabella000 z temu nakupujem len veci do záhrady osobne by som sa bála kozmetiku odtiaľ použiť...aj keď teraz som si spomenula nakúpila som aj sponky do vlasov a tie sú super

Strana
z2