icon

Skúsenosti s laserovou epiláciou intímnych partií

11. feb 2024

Chcela by som poprosit o skusenosti. Zvazujem,ci len oblast bikin alebo aj analnu cast. Uprimne mam z toho stres rozcapit sa tam pred cudzou osobou. Ako to prebieha? V ponuke salonu,ktory pozeram je bikiny a zvlast analna oblast. Chcela by som odstranit cele ochlpenie aj dalej ako len bikinovu cast. Na poziadanie a doplatok sa zvykne aj to robit? Kolko sedeni ste potrebovali? Citala som,ze idealne je 5-7. Je to na trvalo alebo po rokoch treba znova absolvovat?

kiki68
11. feb 2024

Da sa vsetko a su to profi ludia, cize hanba bokom ako napr u lekara. Odporucam jednoznacne, mne to dost pomohlo ten laser.

majlo1234
11. feb 2024

Ja som chodila iba na depilaciu cukrovym voskom-brazilku cizw vsetko. pravidelne kazdy mesiac do toho isteho salonu k tej istej babe. Prvy krat to bolo trochu divne, ale potom si zvyknes. A ona uz videla hadam vsetko.
Tiez zvazujem laserovu epilaciu, ale susku uz asi necham tak, po porode sa mi presunuli priority😂 ale nohy, bikiny a pazuchy by som chcela

autor
11. feb 2024

@majlo1234 ja praveze susku musim riesit 😂 mam strasne citlivu pokozku a po depilacii som mala modriny a krvne podliatiny. Po kazdom holeni mam hroznu tu oblast a to mam kvalitne ziletky,riadnu pripravu,dezinfekciu a osetrenie,no aj tak je to otras. v buducnosti aj nohy,ale to musim nasetrit.

majlo1234
11. feb 2024

Ja som mala modriny a rany, ked som chodila na noemalnu voskovu, akonahle som zacala cukrovu, nikdy nic! Neviem, ci je to aj technikou, ale fakt som bola mega spokojna. Lenze aj po rokoch ma to kazdy krat sakramentsky bolelo, a po porode som si povedala, ze kedze to robim len pre muza, a mne nevadi byt chlpata, tak serem na to😂 neviem sa k tomu prinutit, a tie prachy minam na masaze😂😂😂
Kupila som si one blade, a obstriham si to tam ledabolo obcas, aby sa nepovedalo. Ale na plavaren ma to sere, lebo uz to neni bezudrzbova vec a musim na to mysliet furt🫣 takze tie bikiny si poriesim tiez, len musim ist do prace, nech su na to love

evaachesa
11. feb 2024

Ja len že priprav si po zákroku fľašu vína na ukľudnenie. 😂
A zaplať si aj anestetický krém. V každom prípade si zisti či sa jedná o skutočný laser a nie len IPL, ale predpokladám že IPL sa už zo salónov vytráca...to totiž nie je trvalé. Ten pocit potom na nezaplatenie. Mne chýbajú ešte tak 2 sedenia ale už som to potom neriešila keď som otehotnela. Je to ale skvelý pocit a stojí to za tie peniaze a bolesť. Ja som bola asi 7-8x a zakaždým sa zvyšuje intenzita takže po 5tom už to bolo fakt silné kafe aj keď som mala na sebe anestetický krém..

autor
11. feb 2024

@evaachesa Boli to potom? Myslela som,ze len pocas "zakroku" citit stipkanie. Tento salon ma spickovy certifikovany laser,na to som si hned davala pozor a aj preto som sa rozhodla pre nich. Je to sice draha procedura,ale overena kvalita .

alexas56
11. feb 2024

Ja som akurát minulý týždeň skončila 6 sedenie. Mala som komplet bikiny, aj análnu oblasť. Vsetko mi vysvetlili na prvom sedení, niektoré ženy musia absolovať viac sedení, niektorím stačí menej, závisí od rastu chĺpkov. Neskôr odporúčajú do roka aspon raz - dva x udržiavačku

evaachesa
11. feb 2024

Áno len počas zákroku to boli, potom už nie. Veru je to na nezaplatenie, stojí to za bolesť aj peniaze. 🙂 určite choď do toho.

petra261
28. mar 2024

@evaachesa ahoj ja som bola na laser podpazušia a teda mna zakrok nebolel ale toto čo mám teraz je masaker... bolesť, palenie akoby pľuzgiere pod oboma pazami a to som bola na klinike kde to profi robia...

evaachesa
28. mar 2024

@petra261 ahoj, no ono sa začína od najnižšieho výkonu a každým ďalším sedením ti to zvyšujú. Mňa to teda tiež nebolelo keď som bola len na začiatku...ale potom už od 6-7 sedenia je to citeľný rozdiel. 😳 Dávala si si aj Emla krém?

tehulka2011
18. máj 2024

Autorka, uz si to absolvovala, si spokojna?

@evaachesa mohla by si napisat, v ktorom salone si si to davala robit? Vdaka

@petra261 akoze mas po zakroku stale problemy?

petra261
18. máj 2024

@tehulka2011 ahoj nie trvalo to 3 dni a bolo to strašné.. bolesť palenie svrbenie koze zvýšená teplota mna teda dala na max prvýkrát... druhýkrát uz dala jemnejšie ale i tak bola reakcia

evaachesa
19. máj 2024

@petra261 pre pána to v ktorom salóne ti toto urobili? Ved tá intenzita sa pridáva postupne, od najnižšej a postupne pri každom ďalšom sedení sa zvyšuje. Veď to ti mohla spôsobiť až popáleniny ..sa nečudujem že si takto dopadla. Ja som skončila niekde na 8 z 10 stupni naposledy cca a to už bol aj za mňa extrém a to som si už niekde od 5-6tky dávala aj a anestetický krém Emla.

evaachesa
19. máj 2024

@tehulka2011 najskôr v Košiciach som chodila do Plastickej a estetickej chirurgie, teraz sa volajú Gévé. Potom Chirmed. No a nakoniec väčšinu potom v BA do Chirmed. Veľká spokojnosť a hlavne profesionálny prístup.

petra261
20. máj 2024

@evaachesa v Prešove... mám za sebou 2 sedenia a uz len sem tam chlpok ale bolo to brutálne ešte raz pojdem a dost...bikiny by som zosalela keby toto mám co pod pazami..

dahlia25
21. nov 2024

@petra261 ahoj, vies prosim povedat, v ktorom salone to presne bolo?

petra261
21. nov 2024

@dahlia25 soficlinic

majka4848
10. jan 2025

Ahoj rada by som trošku obnovila tému a chcela by som ťa poprosiť, či by si sa podelila so skúsenosťou, či si spokojná a kde si to absolvovala 🙂 hľadám nejakú kliniku ale neviem si vybrať, je toho veľmi veľa na trhu som z toho trošku magor. Ďakujem pekne 🙂

majka4848
20. jan 2025

@alexas56 ahoj prosím ťa mohla by si povedať v akom salóne si bola a či si spokojná ? 🙂 hľadám niečo v BA, ďakujem 🙂