icon

Skúsenosti s make-upom Estée Lauder

nikolet29
24. apr 2024
Skúsenosti s make-upom Estée Lauder
Strana
z2
rooberta
24. apr 2024

Najlepsi aky som kedy vyskusala, ale mam mastnu plet, neviem ako reaguje so suchou.

hsara99
24. apr 2024

Ja mám teda mastnú pleť a v živote som horší make up nemala 😄

gejb
24. apr 2024

@nikolet29 odporúčam najprv vzorku alebo kúpiť mini balenie. Nie je zly ale mne nesadol. Mam suchu pleť. Vypadala som "zaprášene"

rooberta
24. apr 2024

@hsara99 Coze? Neexist 😅 Preco, v com bol taky zly?

carolynka
24. apr 2024

Mala som a super (mam mastnu plet).Idem si ho po rokoch znovu kupit. Teraz pouzivam ich slow release moisturizer a aj.ten je super. Nekryje, len dava pleti taky zdravy nadych

nikolet29
autor
24. apr 2024

@gejb a kde by som zohnala vzorku alebo mini balenie?

lakebabe
24. apr 2024

@nikolet29 mne nesadol mam mastnú za mňa nie

syslik81
24. apr 2024

rozhodne nie na suchu plet .. krytie je az moc a na leto podla mna nevhodny ..su daleko lepsie makeupy

nikolet29
autor
24. apr 2024

@syslik81 aké napr?

lakebabe
24. apr 2024

@nikolet29 za mňa je vynikajúci makeup Collistar Miláno Unico

syslik81
24. apr 2024

@nikolet29 nepises aku mas plet .. takze tazko poradit ale ja mam napr rada uplne obycajny true match od loreal alebo lasting finish ...

gejb
24. apr 2024

@nikolet29 z tejto cenovej kategórie je lepší Dior Forever. Tiež ma matný efekt aj dobre krytie.

hsara99
24. apr 2024

@rooberta neskutočnú masku mi robil, zaliezal na vrások a robil mapy na tvari. Vyskúšala som rôzne podkladové bázy, priemery, krémy a vždy cele zle

gabrielkaa
24. apr 2024

Mne žiaden makeup nesadne , ani tento nesadol. BB alebo CC krém mi sadol

skolara
24. apr 2024

dior make up je super.

len_nig
24. apr 2024

Nebol zlý, ale za mňa nie je na každodenné použitie, ťažko sa mi s ním pracovalo ale zasa je pravda, že robí krásny efekt 😊

sisa_s
24. apr 2024

@nikolet29 v predajni Douglas mi vyrobili vzorky asi zo 4 znaciek makeupov, skus tam 🙂

barju
25. apr 2024

@nikolet29 mala som mastnú pleť s pigmentovymi škvrnami a krásne zmatnil, a zakryl, nebolo vidieť až tak póry, spravil taký zamatovy efekt, pod neho som dávala hydratačný krém. Minula som 3 balenia. Teraz mám suchú pleť a aj keď použijem hydratačný krém, tak sa mi robia šupinky, takže ho nepoužívam, nepoužívam ziadny, ale určite sa k nemu vrátim keď budem mať zase mastnú pleť. Vyskúšala som desiatky makeupov ,vyhodila stovky eur do koša a tento je drahší ale stoji mi za tie peniaze.

nikanika97
25. apr 2024

@nikolet29 ma množstvo pozitívnych recenzií a vychválený je teda dosť. Ale mne vôbec nesadol. Bolo vidno, že nám na tvári "make-up". Nepôsobilo to dobre. Po nanesení ešte ako-tak , ale k večeru už nie. Predala som a už nekúpim.

nikolet29
autor
28. apr 2024

@rooberta
@carolynka
@len_nig
@barju dievčatá a aké odtiene používate?

helen_167
28. apr 2024

@nikolet29 za mňa naj makeup, a v kombinácii s hydratačným krémom od Juveny je to top, ale tak ja mam mastnú pleť.

bagerka
28. apr 2024

@nikolet29 za mňa najlepší make up. Používam ho, keď namáčame videoklipy a vydrží a vydrží a super kryje. Mam zmiešanú plet

bagerka
28. apr 2024

@nikolet29 1N2 neviem už kde som ho objednávala, ale tuším aj na YTje tutorial ako zistiť svoj správny odtien

sasenkas33
1. máj 2024

Mne tento make-up vôbec nesadol,omietka na tvári .držal teda poriadne ani sa nepohol ale aj to nanesenie,treba rýchlo a precízne...buď by som skúsila vzorku na tvojom mieste alebo podobné sa pracuje s tým catrice HD ,tiez je ospevovaný ale za mňa hrôza.
Mám rada ľahšie makeupy aj keď menej krycie

sasenkas33
1. máj 2024

A držím palce vo výbere odtieňa 😂😂😂😂

gejb
1. máj 2024

@nikolet29 ináč teraz je na Alze v zľave.

barju
1. máj 2024

@nikolet29 ja mám 2N1 ale len v lete keď som opálená, na zimu by som potrebovala svetlejší,ale keďže nemám rada keď mám kabáty,sale,čiapky od mejkapu tak si ho nedavam

ysseba
1. máj 2024

@nikolet29 Toto je za mňa najlepší make up na svete. Odkedy som ho vyskúšala, iný už nekupujem, takže takých 5 rokov. Najlepšie sa mi nanáša prstami. Tak ako si ho ráno nanesiem, tak ho mám večer. Cez deň si len zopárkrát "odsajem" lesk s papierovou vreckovkou. To, ako drží je najlepšie vidieť večer keď sa odličujem. vatový tampón mám úplne špinavý od make-upu. Keď som používala iné, tak len tak trochu tam bolo. Ešte som vyskúšala Lancome Teint Idole Ultra, ale to sa nedalo porovnať. Čo sa týka Estee Lauder, tak je pravda, že sa ho treba naučiť používať. Ako keby rýchlo zaschol na pleti alebo vpil sa alebo čo. Proste rýchlo sa k pleti "priklincuje" a tak ti tam drží do večera 🙂 Preto sa mi najlepšie nanáša prstami. Ja používam 1N2

nikolet29
autor
1. máj 2024

@ysseba čím ho odlicujete?

ysseba
2. máj 2024

@nikolet29 ja na odlicovanie pouzivam dvojfazovy odlicovac garnier. S nim odlicim oci a prejdem aj plet. A potom este cistim s olejom na odlocovanie

Strana
z2