icon

Skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby?

t1nusa
5. júl 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s Muzuri kozmetikou od Mamby? 🙏🏻

vanilkovazmrzka
•
5. júl 2024

Myslim ze ta kozmetika moze zaujat len niekoho, kto sa v kozmetike vobec neorientuje 🙂

danica2711
•
6. júl 2024

"od Mamby"? Tá ju len predáva, nevyrába, možno max. prebaľuje. Zisti si, kto ju vyrába, potom môžeš uvažovať o tom, čo je to za kozmetika. Ale podľa predajkyne by som nejaký zázrak neočakávala

t1nusa
autor
•
6. júl 2024

@danica2711 neviem kto je výrobca, viem len, že ona to propaguje ako svoju značku a tak som chcela vedieť názor ostatných na túto kozmetiku 😊

esterr_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
esterr_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanilkovazmrzka
•
6. júl 2024

@esterr_ka ako myslis ;) v portfoliu vseho vsudy 5 banalnych nudne naformulovanych produktov. Asi ako ked si das vitamin c, kolagen, olivovy olej. Nijak to tvojmu telu neuskodi, nieco malo si z toho vezme, kus vyluci, ale nespravi to ziaden zazrak.

A pokial viem v eu ziadna kozmetika nie je testovana na zvieratach.

esterr_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
vanilkovazmrzka
•
6. júl 2024

@esterr_ka ciastocne suhlasim, a ciastocne nesuhlasim. Dobre naformulovane ucinne latky dokazu mensie zazraky 🙂 a nehovorim ze mambine produkty su vyslovene zle, len su to take zakladne veci, ktore najdes takmer u akejkolvek inej kozmetickej znacky… a aj za menej penazi.

esterr_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
viole
•
19. aug 2024

@t1nusa absolútne netuším, kto túto kozmetiku vyrába, len dilin by si myslela, že priamo Dáška. Ja som vyskúšala všetky výrobky Muzuri a sú skvelé! Pre mňa za mňa nech to vyrába ako babkina suseda, ak je to účinné. Cena je primeraná kvalite. Vyskúšala som veľa slovenských prírodných značiek a pri tejto som jednoducho ostala, lebo je skvelá.

t1nusa
autor
•
20. aug 2024

@viole jasne, že mi je jasné, že ich nevyrába priamo ona 🙄🙄 neviem prečo ste sa niektoré komentujúce práve k tomuto potrebovali vyjadriť…. okrem toho - vďaka za tvoju skúsenosť, mne žiaľ táto kozmetika nesadla, takže táto diskusia je už pre mňa bezpredmetná, každopádne možno pomôže iným, ktoré nad ňou uvažuju

renata98
•
3. jan 2025

Podľa mňa to na 99% percent vyrába a formulácie vymýšľa Slovenska prírodná značka kozmetiky Kvitok, bývalá Navia. A teda Kvitok je za mňa jedna z najlepších slovenských alebo československých značiek s kozmetikou vôbec...ich produkty mám veľmi rada...Daskine som osobne neskúšala, takže sa k tomu neviem vyjadriť ale podľa zloženia atd to vyzerá veľmi podobným štýlom naformulované ako sortiment produktov Kvitok, takže si myslím že ak hľadáte prírodnú, dobre spracovanú a s kvalitnými látkami kozmetiku, tak určite stojí za vyskúšanie🙂

t1nusa
autor
•
4. jan 2025

@renata98 práveže som ju skúšala v tej dobe keď som písala tento príspevok a nerobila mi dobre, preto ma zaujímalo aké skúsenosti s ňou majú ostatné ženy… ja som ju žiaľ musela vymeniť, pokazila mi pleť

jenn25
•
27. feb 2025

@renata98 presne, ja si tiez myslim ze kvitok, v zaciatkoch ked zacinala to spomeula a odvtedy ich tiez sledujem....maju lepsie ceny ako ona takze odporucam to objednavat cez nich....

petra1216
•
8. jún 2025

Ja používam tú ružovú organickú vodu aj s dcérou ktorá je v puberte lebo od známej sme dostali informácie že je dobrá aj proti pupienkom.