Skúsenosti s nechtovou sadou Le Mini Macaron?
Ahojte.
Ste spokojné s touto vyššie spomínanou sadou ?
Chodím na akrylové ku Číňanom ale vždy odchádzam nespokojná s -30€ v peňaženke.
Preto rozmýšľam nad týmto.
Budem vďačná za každé info
@nattyond tie obrusky sa daju nahradit alobalom s tamponom a odstranovacom gellaku. nemusis kupovat tie ich predrazene
Ja som tiez uvazovala nad le mini macaron, ale prekvapivo som na FB, ci na akychkolvek oficialnych strankach nasla iba same chvaly a pozitivne recenzie, co mi prislo naozaj podozrive, kedze vzdy sa najde niekto nespokojny...🤷 No potom som si pozrela recenzie mimo a aj starsie diskusie tu na MK, no a hned bolo tych negativnych recenzii viacej 🥴.
Neverim tomu, ze to niekomu vydrzi naozaj tak dlho, ako to prezentuju.
@babushkaem Netreba ani odstranovac gellaku, staci aj odlakovac, dokonca mi to zislo aj s takym z DM bez acetonu.
S macaron som spokojna nebola, vydrzalo mi to kratko, treba davat tenulinke vrstvy, co sa mi samozrejme nie vzdy darilo. Pre mna boli omnoho lepsie Rocklaky od Eniinails, aj cena lepsia, maju mensie balenia, tak som si kupila viac odtienov. A lampu som mala nejaku z bazaru. Teraz uz si lakujem po starom, lebo to odstranovanie ma nebavi (treba cca tych 10-15min mat alobaly/stipce na prstoch), tak ja som presla na obycajny priesvitny lak, to mam za chvilku hotovo.
Preco chodis niekde kde vzdy odchadzas nespokojna? Ak si teda zvyknuta na akryl tak ale makarony su o niecom uplne inom

Ja som nebola spokojná, všetko sa mi to odliepalo po 5 dňoch a štvalo ma, že na odstránenie treba kupovať obrúsky, ktoré nie sú najlacnejšie. Teraz to používam už len na nohy, tam mi to dlhšie vydrží.