Skúsenosti s tekutým rúžom SuperStay Matte Ink
Baby, máte skúsenosť s tekutým ružom SuperStay Mate Ink, značka Maybelline ? Presnejšie 80 Ruler alebo 15 Lover ? Ako dlho vydrží ? Nie je taký, ako zvyčajné tekuté ruže, že si ho natrieš a hneď ho máš všade, aj na zuboch ? Ďakujem.

@stela567 Ďakujem, pretože hľadám nejaký pekný rúž, ktorý mi naozaj aj niečo vydrží a nie hneď sa zmaže, ja mám najradšej tie v tej tubičke, čo sa vytláčajú, ale taký žiadny dobrý som zatiaľ nenašla… tekuté moc rada nemám, no reku by som skúsila, ale teda nie, no
ja som tento ruz (ina farba) mala v minulosti a ty vole, od fakt nešiel dole! je naozaj dlhotrvajuci, za mna bol dobry a mozem odporucat! ked tak si skus dat niekedy v drogerii tester na ruku a uvidis že vodou vobec nejde dole
Nedrolil sa mi nikdy a to uz som ich mala asi 5. Vydrzi totálne vsetko, vecer ho budes zoškrabavat z pier 😁 ale za tú výdrž sa platí daň suchých pier.
A nemáte nejaký odskúšaný v tých výsuvných tubách ?
Pozri mozno aj fraelu (sk znacka).. vlacne, dobre drzi
@luciaruz no to mám problém stále = suché pery
Tak potom tento typ produktu rozhodne nie je pre teba.
Mam 3 ine odtiene a je to topka! Drzi naozaj cely den, mozem jest, pit... odlicovat ho treba niecim olejovym, ja pouzivam cisty kokosovy olej.
Drolil sa mi a vyzeral sucho vtedy ked som mala velmi vysusene svoje pery (po chorobe). Ak mam pery normalne hydratovane tak je to parada 🙂
Daj si do googla toto:
barry m color changing lipstick
Pouzivam to dlhe roky, uz som ich mala 4. Pogoogli si videa, ako to funguje. Je to akoby "moridlo", ziaden nános typu rúž, neviem to opísať. A tiež dlhe hodiny mam sfarbene pery. Dam si na to balzam a ide sa.
Ja som s ním mega spokojná, mám konkrétne ten Lover a ešte ďalšie 2 farby, no Lover používam najčastejšie, je to fakt príjemná farba. Rúž vydrží ozaj celý deň - po jedle (hlavne mastnejšom) je ho treba trocha opraviť, ale pitie vydrží bez problémov. Čo sa týka vysušovania, to neviem posúdiť, keďže ja vôbec nemám suché pery nikdy (maximálne tak po 3 dňoch lyžovania :D ), balzam na pery ani nevlastním, takže ani tomuto rúžu sa nepodarilo vysušiť mi pery ani po celodennom nosení.
Mam a mala som viacero odtienov. Tieto dva konkretne mi vydrzali cely den bez toho, aby potrebovali opravu. Naopak cerveny odtien Pioneer nevydrzal nic. Lover a Ruler som uz vypotrebovala a to je co povedat. Ruler mam uz druhe balenie.Mne extremne pery nevysusovali. Odlicujem olejovymi odlicovacmi na oci. Inym to dole nejde. Mala som aj tie vo vysuvacej ceruzke, vydrz je tam na mna slaba /ani jedna farba nedrzi cely den z tych co mam/.
Este Ta upozornim na to, ze tie ruze nevyzeraju ako je farba obalu. To si musis vyskusat.
Ja som s týmto konkrétnym mega spokojná, fakt vydrží celý deň a mne teda pery nevysušuje.
Kylie cosmetics si pozri
@lila246 súhlasím , nedávam si ho len preto, že ma nebaví si drhnut ústa večer pomaly kartacom aby to zišlo😂
A vedeli by ste mi odporučiť ešte nejaký aj iný v nejakej takejto farbe ? Ďakujem, čo zohnám v DM.
Ja som vyskúšala aj tekutý rúž od zn. Catrice a za mňa super. Vydržal dlho a je lacnejší ako zn. Mebeline.
https://www.mojadm.sk/catrice-tekuty-ruz-na-per...

Je lepivý, drolí sa a vyzerajú pery ako suché.