Obľúbený rúž
Aky je vas oblubeny ruz? Taky co dlho vydrzi a nevysusuje?
Ja milujem tieto. Stoja 3,25. Majú už tretí nový obal, z prvych dvoch varok mám všetky odtiene, z tejto najnovšej zatiaľ len jeden ale rovno dvakrát, lebo sa mi veľmi páči. Tento rúž prežije prisambohu všetko, koľkokrát na oslave/svadbe by som si aj chcela znovu naruzovat pery, keď vidím to ostatné ženy robiť, ale nemusím 😀 vydrží celý deň, môžeš jesť piť… neotlaca sa… určite existujú aj lepšie, ale pre mňa je tento dokonalý, malo peňazí veľa muziky..
možno mimo témy, ale aj tak- rúže dlhodobo nemusím, vyriešila som to permanentným tetovaním pier a jedno z naj rozhodnutí..
@vela02 bola som v dmke a kupila som dnes dva- jeden ruzovy a cerveny, tak otestujem a vyskusam, zatial sa mi zda ze nevysusuje pery
Ooo, dúfam že budeš spokojná 😉 daj vedieť, ak si spomenies na túto diskusiu, ako sa ti pozdáva 😁 ja milujem prevažne hnedé..
@viktoriaandrascik Treba davat uplne tenku vrstvu, pockat chvilu a potom naniest tu bazu ma vrch. Ale, ze fakt tenku, niekolko krat obtriet ten aplikator od ruzu a naniest.
@vela02 mala som ho vcera cely vecer na perach, aj som jedla aj pila a ruz super drzal 🙂 dakujem za tip!
Mne dlho trvalo kym som nasla taky aby mi sedel aj odtien a hlavne aby nevysusoval pery, lebo s tym som mala problem, ale teda uz som nasla. Podstatne je pozerat aby tie ruze boli aj hydratacne. Vtedy aj krajsie na perach ukaze.
@landlovamariana ja mam velmi rada cervene odtiene a teda vsetky, krasne podla mna rozziaria tvar a leto bez ruzov si osobne neviem ani len predstavit 🙂

Ja mam tie od queen plackovej akoze kupovala som ich s tym že to budu vyhodene peniaze ale brutalne spokojná som. Mám matne, nevysusuju, pekne drzia, ja som velmi spokojná. A inak ja som zavisla od kupovania rúžov, čiže ich mam doma mrte veľa ale tieto su najlepšie asi. 😄