Skúsenosti s tetovaním pier: Bolestivosť a spokojnosť
Zdravim žienky. Uvažujem o tetovaní pier. Nie iba linky, ale celé pery. Keď si ich nenaruzujem, pôsobia tak mdlo. Tak bledo. Nechcem výraznú farbu, ale také viac ružové.
Chcem sa opýtať, tie čo to máte, či ste spokojné, či to bolelo a foto ma tiež poteší.
Ďakujem 💕
@dmonik Konturovanie je názov pre jemnejšiu výplň pier. Je viac druhov KH, podľa toho akú intenzitu chceš.
Aby bolo niečo vidieť, tak treba 0,8 - 1 ml, ake tiež je to vysoko individuálne. Na prvýkrát sa začína s menším množstvom a až na 2x sa dopichne o niečo viac.
Ak sa ti to rýchlo vstrebalo, môže byť, že patríš k malému percentu u koho KH nemá účinok a efekt, teda sa zachvíľku vstrebe. Alebo bola použitá nekvalitná výplň.
@lilianka28 Ďakujem pekne za odpoveď,ešte sa opýtam po akej dobe od prvej aplikácie KH 0,5ml,keď sa mi to vstrebáva je vhodné ísť na druhý pokus 0,8-1ml? Ja som bola 2x tiež 0,5ml po mesiaci a znova žiadny výsledok.
@lilianka28 Ďakujem pekne za odpoveď,ešte sa opýtam po akej dobe od prvej aplikácie KH 0,5ml,keď sa mi to vstrebáva je vhodné ísť na druhý pokus 0,8-1ml? Ja som bola 2x tiež 0,5ml po mesiaci a znova žiadny výsledok.
@dmonik Tak na toto neviem odpovedať, nakoľko to je vysoko individuálne. Určite sa treba riadiť pokynmi a odporúčaniami ošetrujúceho lekára.
Tak napr. ja som bola 2x až po vyše roku, mne to pekne vydržalo. Ale kamarátke už po zhruba 2 mesiacoch nebolo nič vidieť. A to robil ten istý lekár. Proste jej sa to rýchlo vstrebáva.

@lilianka28 Ahoj,môžem sa opýtať aké je kontúrovanie KH? To je spojené s výplňou pier?
@dmonik Konturovanie je názov pre jemnejšiu výplň pier. Je viac druhov KH, podľa toho akú intenzitu chceš.
Aby bolo niečo vidieť, tak treba 0,8 - 1 ml, ake tiež je to vysoko individuálne. Na prvýkrát sa začína s menším množstvom a až na 2x sa dopichne o niečo viac.
Ak sa ti to rýchlo vstrebalo, môže byť, že patríš k malému percentu u koho KH nemá účinok a efekt, teda sa zachvíľku vstrebe. Alebo bola použitá nekvalitná výplň.