icon

Skúsenosti s transplantáciou vlasov u Dr. Popovič Inštitút

jozefina223
14. júl 2025

Ahojte, rada by som sa Vás opýtala, či máte skúsenosti s transplantáciou vlasov u Dr. Popovič Inštitút?

Našla som zmiešané recenzie.

Ďakujem

ahhola
14. júl 2025

Transplantácia je prenesenie celého orgánu alebo jeho časti z jedného organizmu do druhého, za účelom náhrady príjemcovho poškodeného alebo zlyhávajúceho orgánu. Darca orgánu môže byť žijúci alebo mŕtvy.😅

To sa uz transplantuju cudzie vlasy?

xtinal
14. júl 2025

Unho určite nie. Je arogantny a nepríjemný. sú tu lepšie kliniky

mrjoey
13. aug 2025

@jozefina223 Ja som bol u Nestorovej v KE este na Geve klinike pred par rokmi.Pokec bol fajn na všetky možne temy aj s asistentkou..ale za tie peniaze som cakal o dost viac.Je to strata casu a peňazi a vysledok taky komicky ale s gelom si to viem upravit do normalnej polohy..neviem si predstavit chlapa co potrebuje tych štepov o dost viac chodil by tam na 5krat a vysledok chudobny za minimalne 10tisic €..transplantacie celkovo na Slovensku su slabe a predražene.Hrube štepy vsadene daleko od seba ako posadene stromceky a rast tych vlasov krizom krazom fušerina..u Popoviča som bol na pokec ale po minute čo rozpraval som mal chuť sa zdvihnuť a isť preč ale nejak som to vydržal keď už videl že mi ten jeho trapny sarkazmus je ukradnuty a nezaujimavy tak začal byť normalnejši ale to už u mňa skončil navždy aj ked som cital recenzie aky je.. a celkovo pôsobi arogantne uz pohladom na neho..ešte spominal zalohu 500€ ale to som len prevalil očami že zatial nebudem davať žiadnu zalohu a myslim že to aj pochopil že buduceho zakaznika nepresvedčil :D asistentka tam bola len taka jednoduchšia pipenka čo tomu ani nerozumie..asi mala dôležitejšiu funkciu pri Popovicovi :D ..Phayde klinaka (Maďarsko) mi pride tiež slaba vo vysledkoch veď tie fotky pacientov su komicke s par chlpmi naviac a koža stale priesvita. ale tak možno nie každy chce mať hrivu ako 16 ročny pubertiak ale ked podstupejem taky zakrok tak nech tie miesta su dostatočne prehustene ako tak dobre.Smejem sa ked si Phayde a Popovic obtieraju hubu o Turecko ze ake to tam je zle..ved jasne su aj zle kliniky aj super kliniky ..lenze kolko tych super klinik je na Sk? Kamarat bol v turecku ale on je moc plešaty tak mu povedali hned na zaciatku ze dostane 4000 stepov (2000€)ale ze to nebude dostatocne dobry vysledok a bude treba prehustenie lebo hore na hlave nemal nič. Suhlasil podstupil zakrok vlasy narastli a je spokojny aj ked je to ešte riedke ale bol oboznameny dopredu a chysta dalsi zakrok.. Ja sa chystam na kliniku Hair of Istanbul kde bol aj Boris Kollar ale je aj dosť draha v porovnani s inymi tureckmi klinikami ale tie vysledky su super na Instagrame aj ked by mohli pouzivat na prednu liniu tensie vlasy kombinovane s hrubsimi aby to bolo prirodzenejsie.(To vysvetluje jedna doktorka na transp.vlasov v Brazilii a vysledky na instagrame ma velmi dobre) pred a najmä po zakroku) Turecko: a dobre natom je ze neuctuju si za step ale podla plesatosti..Na Slovensku za štep 2€ a viac je chore lebo aj tak nezistite ci ste tam dostali tolko za kolko platite a velmi dlha doba zakroku s par chlpmi navyše.Treba velmi dobre zvazit zakrok lebo vlasy vzadu kde sa odoberu už nenarastu a ostavaju male ďopky jazvičky. Dobry priklad môžte vidieť aj na Šutajovi Eštokovi ktory bol niekde v maďarsku alebo na Slovensku čo vyzera hrozne smiešne ta jeho prehadzovačka:ddd alebo Boris Kollar aj ked ho nemusim ma super vysledok z Turecka..Doplnim este Sutaj Estok uz ma druhy zakrok za sebou Kollar prvy.pekny deň

mrjoey
13. aug 2025

@jozefina223 tie akoze infuelncerky co si ich zaplatil to su riadne bukvice a trubky :dd Jedna tam spominala ako jej pekne narastli vlasky vyzerala ako by si od polky hlavy dookola oholila hlavu smerom dopredu neviem to presne opisat :ddd skratka vysoke čelo a bočne vlasy len blizko pri ušiach dalej nič.chapem že nie sme dokonalí nikto ale taketo stupidnosti propagovať v prospech Popoviča je zavadzajuce..Je to amater vo väčsine pripadov