icon

Skúsenosti s vlasovým botoxom COCOCHOCO: Oplatí sa?

miskasim
23. aug 2026

Ahojte, mate prosim niekto skúsenosti so Štartovacou sadou - vlasový Boto-x 100 ml & čistiaci šampón 150 ml | COCOCHOCO? Oplati sa ?

anonym_30c52b
•
24. aug 2026

@miskasim zdravím, s touto konkrétnou teda nemám skúsenosť, ale 90% takýchto domácich vlasových “botoxov” je neúčinných… vravim, konkrétnu značku teda nepoznám, no vlasový botox veľmi ťažko dosiahnuť kvalitný doma, lepšie je zainvestovať do správnej odbornej starostlivosti 🙂

46tatiana93
•
20. sep 2026

Ja s ním pracujem a za mna je top. Ak chcete vlasy narovnať odporúčam keratin ale ak ich chcete len oživiť a zbaviť sa krepovatenia pri správnej aplikácii je botox super.

miskasim
autor
•
20. sep 2026
@anonym_30c52b

@miskasim zdravím, s touto konkrétnou teda nemám skúsenosť, ale 90% takýchto domácich vlasových “botoxov” je neúčinných… vravim, konkrétnu značku teda nepoznám, no vlasový botox veľmi ťažko dosiahnuť kvalitný doma, lepšie je zainvestovať do správnej odbornej starostlivosti 🙂

@anonym_30c52b ďakujem krásne no mne žiaľ ani tie procedúry v salónoch nezaberajú - skúšala som kryoterapiu kde sľubovali 1 až 3 mesačný účinok no po 4 dňoch mi efekt zmizol tak neviem či sa mi oplati investovať este do niečoho drahšieho alwbo skusit takto doma

46tatiana93
•
21. sep 2026

Pokial pôjdete presne podľa návodu tak to zaberie určite. Teda záleží čo konkrétne očakávate. Ešte sa mi nestalo aby bol niekto nespokojný alebo aby som ja nebola spokojná. Ja mám teda rovné ale krepovite vlasy a za mňa môžem povedať že mne ich to pekne uhladilo a ešte k tomu aj narovnalo.