icon

Skúšobné kaderníčky a maséri

18. jún 2025

Dobrý deň, zháňam kaderníčku, ktorá dáva prvý strih zadarmo ako skúšobný, aby som zistila, či mi vyhovuje. Ešte aj nejakú vizážistku, ktorú si môžem najprv vyskúšať, či ma vie nalíčiť. A ak máte odporúčanie aj na nejakých masérov a iné služby, sem s nimi. LEN SKÚŠOBNÉ BEZPLATNE. Ďakujem.

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
terina25
18. jún 2025
sticker
kalifka
18. jún 2025

Je to iné, a stále si ideš svoje....
Tu dostaneš produkt - účes ( umývanie, strihanie, fúkanie, prípravky na vlasy ) - ZADARMO a kaderníčka, ako príde k tomu - kto jej to všetko zaplatí ? Kde má garanciu, že sa vrátiš? Bohužiaľ mi sme tak sprostí národ a chceli by sme všetko lacno a najlepšie zadarmo...

tilly
18. jún 2025

Nemôžeš to porovnávať. Kaderníčka, kozmetička, nechtarka už má okrem času aj náklady, učiteľka len ten čas a know how.

moonlight1210
18. jún 2025

Skus pochopit, ze ukazka je o tom, ze mas ziskat dojem (pocit), nie uzitok.

Skus pochopit, ze rozdiel je v tom, ako ked dostanes kusok niecoho ochutnat v obchode, nie cele hotove jedlo, vyrobok.

Ukazka hodiny je ako odkrojeny malicky kusok syra na ochutnanie, ostrihanie u kadernicky je ako kedy ti dali domov cele balenie.

autor
Autor odpoveď zmazal
mandzula
18. jún 2025

Obavam sa, ze ostanes nevyslysana. Si zober, ze taketo sluzby poskytujes vo vacsom meste - robila by si len zadara, lebo zdroj "prvoklientov" by bol nekonecny.

moonlight1210
18. jún 2025

Dievca, ono stacilo na zaciatok pochopit, ze je to vzdy len a len na dodavatelovi sluzieb, ako sa rozhodne (bez ohladu na poziadavky okolia) a cele toto nedotiahnute sarkasticke divadlo si si mohla odpustit.

Ale inak celkom dobre. Vahala som medzi diagnozou "vytreta suchou handrou" a "neschopne sarkasticka". Tak si este dopadla dobre.

sense
18. jún 2025

No ale ani tá lektorka nemusí tu hodinu poskytnút zdarma, môže si ju nechať zaplatiť . ...a ak Sa nejaký klient spýta, či dabprvu hodinu zadarmo , tak má právo povedať nie, ...a ten kto svoju stálu klientelu má tak to nepotrebuje, ak niekto klientelu nemá a chce mať a je veľa konkurencie tak s tým bude súhlasiť a brat to ako reklamu, tak ako mnounuz spomínaný salón kde dávali zľavu. A ak sú klienti spokojní tak sa vrátia, ak nie sa nevrátia, a každý kto chodí ku kaderníkovi, masérovi, pedikerke pravidelne vie že nájsť ozaj takú s ktorou si spokojná je ťažké....všetko je to len o dopyte a ponuke,...

veselo_neveselo
18. jún 2025

To by si asi vela chcela, najprv bezplatnu sluzbu a potom "mozno" prist ako platiaci zakaznik.
Pokial nie si VIP, tak bezplatne skusacky sa im neoplatia, a aj oni musia z niecoho zit.
A nie, infuencer nie je VIP.

rozculena
18. jún 2025
sticker
mirkam3
18. jún 2025

Ja byť vizazistka, normálne by som sa ti po tomto tvojom príspevku ponúkla, že ťa nalíčim zadarmo. A pred odchodom zo salónu šup všetko najprv pekne zmyť 😂.

Strana
z2