icon

Skutočne potrebujeme sedem prípravkov na pleť na noc?

Dnes o 10:32

Nedávno som videla video jednej ženy ktorá si pred spaním na tvár dávala asi 7 prípravkov.vazne je toto všetko potrebné?robíte to niektorá?však to musí zabrať strašne veľa času

Strana
z3
hopatko
Dnes o 13:29
@anonym_d168b3

@hopatko isteže pokožka nedýcha- ak na ňu napatláš 7 vrstiev omietky. Veď cez ňu sa vylučuje pot a maz a ak ich upcháš ešte aj na noc, robia sa jebaky- zápalové ložiská. Prečo sa asi na noc doporučuje dôkladne čistiť pleť?

@anonym_d168b3 asi sme sa nepochopili, neviem aku omietku pouzivas, ja v mojej 10 krokovej rutine nemam problem s "jebakmi", nezadusila som sa a nic som neupchala okrem odtoku v sprche mojimi dlhymi vlasmi....

anonym_1f3df1
Dnes o 13:33
@anonym_588ee2

@anonym_1f3df1 A najsmutnejsie je, ze napatlaju na seba 15 kremov a za tym omietku, ktoru maju cely den na tvari. Vecer si odlicia omietku a daju dalsich 15 kremov a myslia si ako sa super o plet staraju.

@anonym_588ee2 Tak sú aj takéto existencie,čo už. Najviac sa mi páči, ako dokážu iných presviedčať o tom, ako sa super o seba starajú. No proti gustu...

anonym_895ad3
Dnes o 13:43

Tak ja napriklad pouzivam aj drahsiu kozmetiku. A teda vidim rozdiel v porovnani s Baleou (Niveou) alebo niecim podobnym. A efekt je jednoznacne vidiet.

anonym_177116
Dnes o 13:54

@anonym_autor nie nepotrebuješ, je to len reklama, čím viac produktov prezentuje, tým viac dostane zaplatené. Uvedom si, koľko chémie si tým nanáša na tvár.
Vyčistím si pleť bio mydlom s bambuckým maslom a vmasírujem bio jojobový olej. Ak sa mi vyhodí na tvári vyrážka (veľmi ojedinele), ošetrím tea tree olejom. Samozrejme ak má niekto problémovú pleť, akné... tam je to iné. Pri suchej pokožke treba obmedziť cukor a pridať do stravy zdravé tuky na prevenciu vrások, nie plácať na tvár vrstvy chémie.

anonym_78b43e
Dnes o 13:56

Poznám pani, ktorá chodí celý život do sauny a na masaz tváre a vyzerá krásne a má po 60 tke.Dolezita je lymfa a prekrvenie dobrý beh, sex a pleť je ako znovuzrodená.Aku môžu mať pleť ženu, ktoré sedia celý deň za Pc, pod umelým svetlom, v klimatizácii

anonym_e80b73
Dnes o 13:56
@anonym_4f14ec

@anonym_e80b73🤣🤣🤣🤣pleť mám ako 20+ a som 40 +. Ach jaj, a už si predstavu o sebe konzultovala s nejakým odborníkom? Možno by si si mala nejakého psychológa zaplatiť, namiesto tých sr.čiek čo si dávaš na ksicht. 🤔🥴. Určite sa ti za chrbtom smejú, že si ako kráľovná zo Snehulienky. Zrkadielko, zrkadielko, povedz,že mi, kto je najkrajší na tejto Zemi????

@anonym_4f14ec nepomoze ti ani 7 procedur skincare. Plet pekna,ale vnutri jed a odpad🤮vysledok- striga

anonym_63ee30
Dnes o 14:11

Nikdy som sa nestarala o pleť nejak extra, ale nikdy som sa ani nelicila. Mam zmiesany typ a dlho som bojovala s vyrazkami, velkymi bolestivymi tiez. Tak som troska zacala po 30tke , ale mna to nebavi. No ked som si po čase uz nic nedala ,tak si to moja plet pýtala, uz som nevedela vydrzat bez nicoho, uz som ju naucila. Aj tak nie som dôsledná, su dni kedy si nedam ani jeden krem. Inak najviac používam 4kroky posledne, moju plet som sice rozmaznala, hladka jemná, bez vyraziek dlhodobo, ale zničila, uz ju mam citlivu so sklonom k rosacei ,preháňala som to aj s kyselinami aj so silnymi kremami, moja chyba. Napriek tomu v skincare budem pokračovať s jemnejsimi pripravkami, paci sa mi ta hebkosť po tých pripravkoch.
My máme genetiku inak skvelu, moja sestra 33r nepoužíva vobec nic ,ani si ju nejak necisti a plet ako babatko, bez jedinej vrásky a tak. Ona to vyhrala 😊

anonym_72feed
Dnes o 14:20

Nechápem rozdiel medzi serom a tonikom 🤷‍♀️ neviem v akom poradí sa to dava. Pleť sa mi už nemasti ani nie je suchá je v top kondícii. Úplne super nedorzujem tu skincare. Dakedy dám viac dakedy menej. Dakedy aj olej na odlícenie dakedy sa umyjem len čistiacou penou. Menej je niekedy viac. Áno pokožka dýcha. Epiderma neobsahuje cievy a výživu necerpa z krvi ale zo vzduchu. Takže áno pokožka dýcha. Retinol som vylúčila zo svojej skín care vyskúšala som 2 druhy ale strašne si to odserie zrak, na ďalší deň horšie vidím mam vysušené oči a to aj napriek tomu ze som si dávala mastný očný krém a až potom Retinol na líca a čelo. Už si nedávam pre istotu

anonym_d168b3
Dnes o 15:06

Ja som zanedbaná lazníčka, tak mi vysvetlite, prečo Zdene, Zore, ale aj Donatelle Versace a iným svetovým celebritám nepomohli kozmeticé prípravky a musei íst pod nože, keď sa chceli omladiť? Treba viac príkladov, že kozmetika nefuguje?

autor
Dnes o 15:56

Dobre.a keď nerátate odličovanie a čistenie pleti,koľko toho na seba ešte patlate večer?

mmia96
Dnes o 16:58
@anonym_autor

Dobre.a keď nerátate odličovanie a čistenie pleti,koľko toho na seba ešte patlate večer?

@anonym_autor po vyčistení pleti dávam sérum a krém. Mne toto stačí. A veľa času to nezaberie, mám to tak na 5 min možno aj s čistením pleti.

anonym_1f3df1
Dnes o 17:29
@anonym_autor

@anonym_autor Večer bud krém, alebo sérum, občas ani to nie, len očný krém. Menej je viac. Trepať na tvár milión chemikálií na večer mi zrovna múdre nepríde

henka123123
Dnes o 17:38

Ja pouzivam len detske mydlo :D

banalu
Dnes o 17:38

Kazdy pouziva kolko a co uzna za vhodne. Ja mam cistiacu penu, tonikum a krem s spf. Sem tam si dam masku.
Ale mne napr. ziadne serum nerobi dobre, a to som uz naozaj vyskusala xy, rozne znacky aj cenove kategorie, po vsetkych sa vyhadzem - viac alebo menej, tak naco si to budem davat? Ale niekto na to neda dopustit.
Cize zase sme pri individualite.

anonym_519719
Dnes o 19:05

Prosím doporučte mi nejaký kvalitný denný krém s SPF. Diiik

petamich
Dnes o 19:24

Ano niekto to robi 🙂 tiez mam toho doma celkom dost a? Moja vec, moja plet, moje peniaze, nikomu to nenutim, nepredavam.

Ale treba sa sem prist odbavit 🙂 akoze aby uz niekto takto hnusne komentoval, ze ina zena si na SVOJU plet dava co uzna za vhodne. Fakt hanba ako dokazu zeny urazat ine zeny.

A ano aj omietku nosim 😘

dadis
Dnes o 19:36

Ja si vecer umyjem tvar pocas sprchovania tym istym gelom ako telo 😅 (bud bioderma alebo uriage gel), nakremujem hydratacnym kremom (obcas zabudnem), rano si davam spf, ked idem do ofisu tak bb krem a spiralu.

dadis
Dnes o 19:39
@anonym_519719

Prosím doporučte mi nejaký kvalitný denný krém s SPF. Diiik

@anonym_519719 Ja od leta pouzivam ziaja - spf 15 https://www.notino.sk/ziaja/goats-milk-vyhladzu..., ale na jar asi musim vyskusat silnejsi faktor.. na zimu staci (okrem hor)

natalka13
Dnes o 19:45

Nedavno som videla prispevok dermatologicky - kozmeticky. Vela vrsyiev je uplne zbutocnych, umyt tvar a pouzit jeden krem uplne staci kazda dalsia vrstva su vyhodene peniaze. Znie to logicky.

1sally12
Dnes o 19:50

@anonym_autor d.stará? Tá na seba patle každý deň niečo iné. Hviezda🙄

wolf_
Dnes o 19:58

Mňa by celkom zaujímalo koľko žien, čo tu hašterivo prispelo má skutočne relevantné vedomosti o tejto problematike 🙂

dadis
Dnes o 20:18
@wolf_

Mňa by celkom zaujímalo koľko žien, čo tu hašterivo prispelo má skutočne relevantné vedomosti o tejto problematike 🙂

@wolf_ Ja vobec 😅

wolf_
Dnes o 20:31
@dadis

@wolf_ Ja vobec 😅

@dadis tak ale ty sa tu ani "nehašteríš" 😁

anonym_ba53f2
Dnes o 20:44

Poraďte mne, prosím. Mám 40, čierne upchaté póry a začervenanu pokožku.

ivicatolic
Dnes o 21:06
@anonym_9c4977

@anonym_autor robím a niekedy aj viac ako 7 😀 pleť mám ako porcelánová bábika. Treba vedieť čo a koľko toho používať a nie nezaberie to kopu času

@anonym_9c4977 koľko rokov má porcelánová bábika?

anonym_9c4977
Dnes o 21:18
@ivicatolic

@anonym_9c4977 koľko rokov má porcelánová bábika?

@ivicatolic 35 🙂

anonym_d168b3
Dnes o 23:12
@wolf_

@wolf_ vedomosti maju viacere, aj skusenosti,len vysledky ese nie. Tie sa bedostavia po tyzni-ani po mesiaci, ale po rokoch.preto tɓvrfim ze llproces opeknovania je sysyematicky a dlhy. V 50ke a 60tke to uz budeidetn

Strana
z3