Spálené ofina
Prosím vás kaderníčka mi odfarbovala vlasy iba ofinu a spálila mi ich tak že ofina mi ostala takto stat vypalene vlasy mala som to dopostupna dá sa to nejako opraviť ostrihať?? Prosím vás poraďte.dakjjem

Uff...no ako pise aj @basulaak, bud zainvestovat do predlzenia alebo nosit celenku a cakat, kym to dorastie. Takuto kadernicku by som normalne najradsej udala, ak by sa dalo 😤...
ale veď teraz je všetko moderné - kľudne si to nechaj tak 🙂
ono to celé vyzerá hrozne 😀 takže si to kľudne nechaj takto ... keby ťa stretnem tak by som si myslela že takto to malo byť 🤷
Takto vypada kazda druha po porode, ked jej zacnu dorastat vypadane vlasy. Suhlasim s tym, ze ani zvysok nie je vyhra, neries, dorastu
Látkovú čelenku
Reklamovala si to?
Ja som si ani nevšimla ofinu, skôr to desivé zafarbenie. To prečo si si dala len vpredu a na červeno?
Čelenku nos a pýtala by som peniaze nazad. Inak to ale nevyzerá aj tak dobre, ten kontrast vo farbe bol moderný tak v 2005..
Celý ten stajling je otrasný, nielen ta ofina
Aj si jej zaplatila? Koľko za tú hrôzu?
ale veď teraz je všetko moderné - kľudne si to nechaj tak 🙂
@lenka7477 presne. Ved keď je moderné nosiť o 7 čísiel väčšie veci, alebo ponožky k san dalom,alebo všelijaké rozgajdane šaty, tak prečo nemať aj takúto ofinu? A od zajtra tak budú chodiť aj ďalšie slečny. Ved móda nie? 🤣🤣
To vážne kaderníčka alebo sama si si to robila? 😱Ja neverím, že sa môže tým živiť a nevediet koľko trvá kým sa vlasy spalia a pri akej koncentrácii.
No ja by som to riesila látkovou čelenkou.
Pri tak otrasnej farbe si ofinu nikto ani nevšimne. Prepáč.
Ta farba je fakt strašná, sa čudujem, že sa nájde vôbec kaderníčka čo klientke nafarbi vlasy na no ťažko to aj definovať čo je to za farba otras tieto dvojfarebné vlasy boli mode akože 30 rokov dozadu, vlasy do copu a čelenku, hlavne zosúladiť farbu to by ma trápilo jedine
Čelenku nos a pýtala by som peniaze nazad. Inak to ale nevyzerá aj tak dobre, ten kontrast vo farbe bol moderný tak v 2005..
@mdse Tiez si hovorim, ze jeeej, a'la Christina Aguilera a podobne hviezdy z 00's. 🙂 Nesmejem sa, len suhlasim, ze styl a'la 00's, niekomu sa to ale moze pacit, nesudim.
Podla mna ale ked mas rada punk rock (najma z 2000-2005), lebo ja ano, tak sa ti to aj hodi a neriesila by som ofinu, vsak dorastie. Teraz sa fakt hocico nosi. Ak je to tvoj styl, tak super pre teba.
Vyzeráš na 16.
Trošku gélu,uhladit a je to ,nevyzerá to zle,práveže sa to dá pekne upraviť
Da sa kupiť aj clip in ofina. Popozeraj ake maju farby. ak mala byt blond tak je to jednoduche.
..kožená bunda, motorka k tomu a je to úplne ok
A to máš čerstvo spravené, že takto si odišla od kaderníčky? Sú určite odpálené alebo iba zle vyžehlené, že ti takto ostali trčať bejby vlásky? No najlepšie uhladiť gélom, voskom, lakom na vlasy, tak to budeš mať v pohode si myslím.
Jednotne zafarbiť a dočasne si vlasy uhladiť voskom.
Hlavne, keď tie vlasy budú jednofarebné, tak to fakt nik riešiť nebude. Za to táto divočina, to sa pobaví hocikto :D
Isto to bola kadernicka?
Nič zle tam ja nevidim :D
Hlavne, keď tie vlasy budú jednofarebné, tak to fakt nik riešiť nebude. Za to táto divočina, to sa pobaví hocikto :D
@procrastique súhlasím, skôr zjednotiť farbu a uhladit sa to dá a zachvilku ofina dorastie a jasne ze to budu riešiť skôr keď tam bude ta farba ružová a divočina rokerska, nakoľko to ešte viac poukazuje na tu ofinu
A to máš čerstvo spravené, že takto si odišla od kaderníčky? Sú určite odpálené alebo iba zle vyžehlené, že ti takto ostali trčať bejby vlásky? No najlepšie uhladiť gélom, voskom, lakom na vlasy, tak to budeš mať v pohode si myslím.
@pasomnica aj mne rastu baby vlasky a tiez mi presne takto stoja, ja sa z nich praveze tesim, vitam ich a neriesim, ako to vyzera 😂 hlavne, ze rastu, ale tak to som ja. Cim viac na tu foto kukam, tym viac mi pride v pohode (nie, ze by som si dala taky uces, ale autorka to tak cca asi chcela a to skratene jej i tak casom dorastie). Teraz ludia fakt nosia barsco a nie len na hlavach. Aj keby mala zelenofialove dredy a pol vyholenej hlavy, stale by to asi bolo ok, lebo uz som fakt videla kadeco. :D skor len ten styl posobi tak na 2005, ale ved nevadi, aspon troska nostalgie mame 🙂 hned by som brala spat tie casy 😅 a ak je to autorkin styl a nasla sa v tom, preco nie
@procrastique ale podla mna su aj take baby, co radi maju na hlave divocinu, ich jedna farba na hlave a "nudny" strih asi nudi ci "neozvlastnuje". Uplne autorku vidim ako motorkarku ci rockerku, tento uces je asi jej styl, mozno taky cca chcela. Aj kolegynu mam nonstop s polkou hlavy vyholenou, ja to beriem, ze v tejto dobe sa uz ludia nehanbia az moc vyjadrit svoje Ja. 😅 Alebo u nas v pube baby dredate, zafarbene, fake rasta copiky nosia a podobne. Hlavne, ze su spokojne a mile, kamaratske. Alebo tie prefajcene stare tetky (komicke) maju tiez na hlavach kadeco a to este su aj na kratko (na chlapa) ostrihane :D to je uz iny papagaj ta hlava, ako hra farbami a vlasy odstavaju na vsetky strany :D
Ja som zas opacny styl, jednofarebny uces a strih cely zivot rovnaky, dlhovlasa bruneta, pre niekoho nudne, pre mna som to proste cista ja a nemenila by som :D

Pouvazovala by som docasne nad predlzenim paskami. Kym to trosku dorastie. Alebo by som nosila na chvilu celenku.