Spotreba toaletného papiera
Ahojte mám takú hlúpu otázku (bavíme sa o tom so sestrou tak že ktorá je “divná”😂), koľko štvorčekov toaletného papiera je primerane použiť po cikani?
@viestta zboznujem ked sa k tomu vyjadruje chlap 🙄🙄 by som mu dopriala take fajne nase kazdomesacne zalezitosti a nech mi ukaze ako sa utrie s dvomi okienkami 🤷
@viestta ja celý život pátram po tom ako funguje ten bidet? To len samo strieka na môj otvor alebo si musím rukou umyvat zadok a potom mi páchané ruka. Jak to funguje a je potom vlhký zadok? Je a totižto neznášam nič kde vlhko mokro sliz atď. Úplne mam zimomriavky pri predstave ze mam vlhký zadok
@okseen je to sprcha, namieris kde chces. Vodou splachnes aj exkrement. Nehrabes sa tam ak netreba. A po utries. Bud do uteraka alebo minies pol rolky toaletaku. Ale mozes si kupit bidetove sedatko, ktore ma aj susenie teplym vzduchom. Ty len nastavis ritnu dierku do prudu vody, nemusis sa v zadku hrabat. (Rozmyslam ci som sa vobec niekedy hrabala, pretoze to hnackove one, ked som bola prenesmierne vdacna sama sebe, ze som si tu sprchu dala, to zislo prudom vody a nemusela som to tam driet toaletakom do aleluja.)
Ozaj, ked sa sprchujes, tak ako si umyvas medzi polovickami ak nie rukou? Ked sa sprchujes pri menzese, tiez bez pouzitia ruky? A ked si vytieras zadok papierom, tak nehovor mi, ze sa nestalo, ze "prerazilo". Co si potom robila? Dala si si ruku amputovat alebo si ju len umyla?
U mňa 3
2-3
Toto mi siiilno pripomina nasho riaditela, ktory bol kedysi schopny zvolať pedagogicku radu a riesit vysoku spotrebu toaletaku na internate. Uplne vážne sa diskutovalo o tom, ci vychovavatelky maju pridelovat papier na urcity cas, napr. tyzden, alo ci kazda slecna ma prist pred cestou k vchovavatelelke, oznamit aku potrebu ide vykonat a podľa toho dostane prislusny pocet kuskov.
Absurdné, bodaj by sme nikdy nemali vacsie starosti....
3. Predtym viac ale skresala som to kvoli setreniu