icon

Spotreba toaletného papiera

14. mar 2025

Ahojte mám takú hlúpu otázku (bavíme sa o tom so sestrou tak že ktorá je “divná”😂), koľko štvorčekov toaletného papiera je primerane použiť po cikani?

Strana
z2
user62056819
Odpoveď bola odstránená
havlicka11
16. mar 2025

@viestta zboznujem ked sa k tomu vyjadruje chlap 🙄🙄 by som mu dopriala take fajne nase kazdomesacne zalezitosti a nech mi ukaze ako sa utrie s dvomi okienkami 🤷

okseen
16. mar 2025

@viestta ja celý život pátram po tom ako funguje ten bidet? To len samo strieka na môj otvor alebo si musím rukou umyvat zadok a potom mi páchané ruka. Jak to funguje a je potom vlhký zadok? Je a totižto neznášam nič kde vlhko mokro sliz atď. Úplne mam zimomriavky pri predstave ze mam vlhký zadok

mondolina
16. mar 2025

@okseen
veď sa utrieš uterákom 🤔🙈

okseen
16. mar 2025

@mondolina dobre ale hrabem si rukou zadok od vyksliv ci nie? Ci sa spolieham ze to nejaká sprcha vymyla? Aj po tretí je človek vždy ešte vlhký. Kým človek vyschne do úplného suchá, to trvá.

viestta
16. mar 2025

@okseen je to sprcha, namieris kde chces. Vodou splachnes aj exkrement. Nehrabes sa tam ak netreba. A po utries. Bud do uteraka alebo minies pol rolky toaletaku. Ale mozes si kupit bidetove sedatko, ktore ma aj susenie teplym vzduchom. Ty len nastavis ritnu dierku do prudu vody, nemusis sa v zadku hrabat. (Rozmyslam ci som sa vobec niekedy hrabala, pretoze to hnackove one, ked som bola prenesmierne vdacna sama sebe, ze som si tu sprchu dala, to zislo prudom vody a nemusela som to tam driet toaletakom do aleluja.)
Ozaj, ked sa sprchujes, tak ako si umyvas medzi polovickami ak nie rukou? Ked sa sprchujes pri menzese, tiez bez pouzitia ruky? A ked si vytieras zadok papierom, tak nehovor mi, ze sa nestalo, ze "prerazilo". Co si potom robila? Dala si si ruku amputovat alebo si ju len umyla?

bielasovicka
16. mar 2025

U mňa 3

svokrinjazykmonika
17. mar 2025

2-3

evansova
18. mar 2025

Toto mi siiilno pripomina nasho riaditela, ktory bol kedysi schopny zvolať pedagogicku radu a riesit vysoku spotrebu toaletaku na internate. Uplne vážne sa diskutovalo o tom, ci vychovavatelky maju pridelovat papier na urcity cas, napr. tyzden, alo ci kazda slecna ma prist pred cestou k vchovavatelelke, oznamit aku potrebu ide vykonat a podľa toho dostane prislusny pocet kuskov.
Absurdné, bodaj by sme nikdy nemali vacsie starosti....

juliacenc
18. mar 2025

3. Predtym viac ale skresala som to kvoli setreniu

Strana
z2