Staráte sa špeciálne o pery?
Dobrý večer...Ja by som sz rada opýtala či sa nejak špeciálne staráte o pery?Mam totiž taky problém ze sa mi rúž zráža na perach po celej dĺžke v tenkom pasiku...je to nechutne....poraďte som zúfalá...
Pravidelný jemný peeling, maska na pery, denne používam balzam na pery. A pod rúž dávam jemnú vrstvu balzámu na pery ak si dávam dlhotrvajúci rúž, ak bežný, tak si dávam pod rúž podkladovú bázu určenú na pery.
Mám masku na pery Balancium Ceramide konkrétne, tú si dávam na noc, lebo tiež sa mi toto dialo s rúžom a sa mi potom aj tak šúpal a nepáčilo sa mi to. Teraz sa mi to už nedeje 🙂
@melanta jeminecku snáď v DM dačo zoženiem...som netušila že aj podkladová báza na pery existuje...no človek sa učí celý život...už niekoľko rokov nepoužívam rúž a nikdy som nepatrala po výrobkoch...až teraz tu sa pýtam...ďakujem krásne🙂
@denkabemommy ďakujem vyskúšam...
Verím že nájdem nieco co by vyhovovalo mojim peram...
@manzelkarobkova Ja tiez musim nieco vyskusat, lebo tento rok, co mam s perami to je nieco neskutocne. Este ani jeden rok som nemala taketo problemy, zeby som mala suche a normalne take supky po nich :(

@manzelkarobkova pravidelný jemný píling, a vždy pod rúž dávam balzam.