icon

Starostlivosť o pleť po 30tke

26. máj 2025

Krása po 30-ke - ja rano veru nič so sebou nerobim.Len make up. Večer odličenie a pod oči čosi proti vraskam. Asi je to malo. Co vy?

marty_4
26. máj 2025

no hlavne teda na to SPF 50 by si mala dbat, ja uz som sa poucila 🙏

oceanahory
26. máj 2025

V prvom rade, kazda mame inu plet takze to, co vyhovuje mne, nemusi vyhovovat tebe ☺️. Treba povyskusat a uvidis, co tvoja pokozka potrebuje.
Mam pomaly 32 a napr. ja pouzivam 2x denne cistiaci gel (rano, ked sa zobudim a vecer pred spankom), po gely este pouzivam rovnako 2x denne ruzovu vodu ako tonikum, nasledne denny krem s C-ckom a SPF50. Vecer namiesto denneho kremu nanasam nocny krem pred spankom. Okrem toho 2-3x do tyzdna retinol (na problemove partie) a rovnako marocky il pre hlbove cistenie mojich ciernych bodiek 😁.
Takyto skin care som si nastavila tiez cca. v 30-tke, ked som uz zacala badat nejake prve zacinajuce vrasky na cele a pri ociach. Okrem toho je velmi dolezita pestra a vyvazena strava a pohyb, ktory podla mna prospieva pleti este viacej, ako akekolvek pripravky 👍.

sisska96
26. máj 2025

Ja tiež nič nerobím a mám strašne mlado vyzerajúcu pokožku. Skôr z tých početných krémov starne pleť rýchlejšie

nikpa
26. máj 2025
@sisska96

Ja tiež nič nerobím a mám strašne mlado vyzerajúcu pokožku. Skôr z tých početných krémov starne pleť rýchlejšie

@sisska96 a to ako vieš keď žiadne nepoužívas? 😃
Ozónová vrstva a UV žiarenie ti asi nič nehovorí, že...

sisska96
26. máj 2025
@nikpa

@sisska96 a to ako vieš keď žiadne nepoužívas? 😃
Ozónová vrstva a UV žiarenie ti asi nič nehovorí, že...

@nikpa lebo vidím akú škaredú pleť majú tí, ktorí stále majú omietku a používajú kopec kremov

oceanahory
26. máj 2025
@sisska96

@nikpa lebo vidím akú škaredú pleť majú tí, ktorí stále majú omietku a používajú kopec kremov

@sisska96 Odkedy som zmenila stravu, pravidelne zaradila pohyb a nasadila vhodnu skin care rutinu, tak mam ukazkovu plet...ak pouzivas kvalitnu kozmetiku, tak spravnou hydrataciou si naozaj nevies uskodit, iba prilepsit 🥴 (a to teraz nehovorim o make up-e, ktory ja napr. pouzivam naozaj minimalne).

nikpa
26. máj 2025
@sisska96

@sisska96 pletieš dve na tri ,,omietka,, nemá nič so starostlivosťou o pleť. Ale v poriadku, každá sa stará o seba ako uzná za vhodné.

gladys_07
26. máj 2025
@sisska96

@sisska96 chcela by som vidiet tuto vedecku studiu 😂😂

bonboniera
26. máj 2025
@gladys_07

@sisska96 chcela by som vidiet tuto vedecku studiu 😂😂

@gladys_07 tak ale to by nebola tema o starostlivosti o pleť aby nedošla nejaká jednoduchšia sem všetkým oznámiť ze ona nič nepoužíva lebo to nepotrebuje. Bonusové body za dodatok ze vyzerá lepšie ako všetky tie hnusne ženské ktoré niečo používajú.

lartuna28
22. jún 2025

Ahoj, veľmi rada ti poradím ❤️ vies mi napísať správu? 🙂

pasomnica
22. jún 2025

A aký máš typ pleti? Nejaké vrásky, pigmentové škvrny, akné? To je dosť podstatné. Inak najhlavnejšia je hydratácia - kyselina hyalurónová - sérum, krém