Starostlivosť o pleť po tridsiatke
Ahojte, akú máte skin care? Prípadne chodíte na nejaké procedúry alebo máte nejaké estetické zásahy?
Mam 30 rokov a zacinam sa zamýšľať, čo pridám vo svojej skin care. Zatiaľ používam len denný a večerný krém plus spf cez deň, pleť si umývam ráno a večer. Nikdy som nebola na žiadnom ošetrení, dokonca ani u kozmetičky. Zatiaľ vyzerá moja pleť veľmi mlado, ale nemusí to tak byť aj v budúcnosti keďže dôležitá je prevencia, tak sa rada inšpirujem vami. 🙂
všetko, čo si napísala ty + sérum s vitamínom C si dávam ráno a večer. ešte donedávna som si nebola schopná (fakt sa mi nechcelo nič riešiť) dať ani krém na tvár 😂
+ toner, vitamín C, retinol
Sónická kefka je doplnok, nie je to potrebný krok v skincare. Ja kefky nepoužívam vôbec, mám 36 🙂
Toner je fajn, ale tiež je to krok, ktorý v rutine nemusí byť, ak ťa skincare nemá baviť a nechceš tam mať trilión produktov.
Najviac, čo môžeš pleti dať na spomalenie starnutia je SPF ráno a retinol večer. Vitamín C je fajn, pokiaľ máš nejednotný tón pleti, pigmentácie atď.
studena voda.
ziaden make up. odkedy si ho nedavam plet sa mi ovela zlepsila
vyvazena strava, vela vody pit.
v zime max krem na suche miesta.
Ďakujem vám. Prosím vás ten vitamín C to máte akú značku?
Dievčatá pridám sa, tie ktoré sa vyznáte - v akom poradí si co dávate? Čo robiť večer a čo rano? Ja si rano akurát umyjem tvar studenou vodou, cez leto trosku hydratacny krém (makeup nenosím). Večer si odlicim oci, obocie, a prebehnem aj tvar s tampónom - používam odlicovacie mlieko od Mixa. Čo odporúčate ďalej? V akom poradí prosím?
Ja mám Beauty of Joseon
Dievčatá pridám sa, tie ktoré sa vyznáte - v akom poradí si co dávate? Čo robiť večer a čo rano? Ja si rano akurát umyjem tvar studenou vodou, cez leto trosku hydratacny krém (makeup nenosím). Večer si odlicim oci, obocie, a prebehnem aj tvar s tampónom - používam odlicovacie mlieko od Mixa. Čo odporúčate ďalej? V akom poradí prosím?
@kristinka92 neviem ci správne, ale ja to robím tak že ráno umyjem tvar vodou dam spf, ak nevychádzam z domu dam hydratacn krém, a večer odlicim umyjem tvar gélom, potlm dam toner, chvíľku počkám a buď dam C alebo retinol a potom krém na noc
Ja mam krem na tvar - SPF50 celorocne
Penu na tvar - umyvam v sprche
Toner
Zatial som nenasla ziadne serum co by mi sedelo, po vsetkych som sa vyhadzala. (Clinique, Vichy, DM, korejske...) Takze nepouzivam.
A davam si masku 1-3x do mesiaca - bud nejaku korejsku alebo z DM.
Ahoj, ak chces,napis mi, pomozem Ti vyskladaf scincare😊🫶
Ahoj, ak chces,napis mi, pomozem Ti vyskladaf scincare😊🫶
@maruska1125 pomohla by si aj mne? 🫣

zapojila by som do skin care aj čistenie sonickou (nie inou) kefkou.
plus nejaké tie séra podľa stavu pokožky
a rozhodne krém na očné okolie